Soban 4 046 Opublikowano 3 czerwca Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 22 minuty temu, krzysiek923 napisał(a): w sumie trochę to dewaluowało samego xboksa, bo co z tego, że sporo osób grało, jak zysk był z tego gówniany nie przesadzajmy, bo to sposob dla cwaniaków totalnych. Ja korzystałem często, bo nie pojebało mnie płacić 300+ za cyfrowe gry, a pudełka na xboxie są martwe, gdzie na ps5 to przejdziesz gierkie i mariusz z olx przyjedzie za 2h od wystawienia 30zl taniej niz nowka. Ehh moglem kupic dlc do eldena w preorderze od turasa jak bylo tanio Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 450 Opublikowano 3 czerwca Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2 minuty temu, Soban napisał(a): Ehh moglem kupic dlc do eldena w preorderze od turasa jak bylo tanio Nie było taniej, 1000 lir kosztowało od początku. Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 625 Opublikowano 3 czerwca Udostępnij Opublikowano 3 czerwca (edytowane) 11 minut temu, Soban napisał(a): nie przesadzajmy, bo to sposob dla cwaniaków totalnych. Ja korzystałem często, bo nie pojebało mnie płacić 300+ za cyfrowe gry, a pudełka na xboxie są martwe, gdzie na ps5 to przejdziesz gierkie i mariusz z olx przyjedzie za 2h od wystawienia 30zl taniej niz nowka. Ehh moglem kupic dlc do eldena w preorderze od turasa jak bylo tanio ja akurat pisałem o sytuacji xboksa w polsce, nie o xboksie jako całości biznesu, a u nas to chyba całkiem popularne. przecież "tanie granie" (niekoniecznie w odniesieniu do gamepassa) czyli ceny gier są głównym tematem jak się czyta dyskusje ludzi odnośnie opłacalności zakupu xbox vs ps5 w internecie. trzeba być kompletnym ignorantem żeby o tanich kluczach nie wiedzieć, a tych stron z kluczami jest multum, na to nie da się nie trafić kupując przez internet Edytowane 3 czerwca przez krzysiek923 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 046 Opublikowano 3 czerwca Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 10 minut temu, messer88 napisał(a): Nie było taniej, 1000 lir kosztowało od początku. a to moze z jakas argentyna mi sie powalilo, bo widzialem ponizej 100 na keyshopach bankowo Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 3 czerwca Udostępnij Opublikowano 3 czerwca Godzinę temu, Beelzeboss napisał(a): No tak to wygląda, sorry turas bros. Thq nordic podniosło ceny w lutym, capcom wczesniej. np. Elex 2 z 270 try na 1600 try. jak na kogoś kto tak mocno gardzi ludźmi co bawią się w cebulę to dość dużo wiesz o cenach 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 314 Opublikowano 3 czerwca Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 9 minut temu, MaZZeo napisał(a): jak na kogoś kto tak mocno gardzi ludźmi co bawią się w cebulę to dość dużo wiesz o cenach Przecież sam pisał, że cebuli GP :p Cebulowe rozdwojenie jaźni. A innym będzie pisał czy płacą pełną cenę czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 625 Opublikowano 3 czerwca Udostępnij Opublikowano 3 czerwca ale on kupuje i gra na xboksie żeby marka zdechła, czego nie rozumiesz? 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 3 czerwca Udostępnij Opublikowano 3 czerwca kupuje ale się nie cieszy, cieszy się wtedy jak panu Kutaragiemu da trzy i pół bomby za kolejny remake i oczywiście da mi minusa albo klauna i tym samym potwierdzi że mam rację Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 441 Opublikowano 3 czerwca Udostępnij Opublikowano 3 czerwca Może to już czas, by zawołać @Colin i zapytać, jak długo będziemy jeszcze tolerować altera użytkownika głębokiegardło? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
wojtas011 534 Opublikowano 3 czerwca Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2 godziny temu, Soban napisał(a): Dobra twitterowi warriorzy chwila offtopa, bo mam wazne pytanie: coś się stało złego z zakupami kluczy z 3 swiata? Wchodze na gamivo i nowsze gierki maja ceny dla białego człowieka zamiast cebuli jak dawniej. Ostatni raz zakupy tam robiłem w styczniu gdzie tekken 8 i yakuza 8 mnie wyniosly jako po ~100zł. Nigeryjskich baldurs gate 3 za 60zl tez juz nie widze. Trzeba poczekać na jakaś nowa większą wyprzedaż bo pewnie trzeba uzupełnić klucze w tańszych cenach Cytuj Odnośnik do komentarza
Beelzeboss 313 Opublikowano 3 czerwca Udostępnij Opublikowano 3 czerwca Godzinę temu, MaZZeo napisał(a): jak na kogoś kto tak mocno gardzi ludźmi co bawią się w cebulę to dość dużo wiesz o cenach nie gardzę, jadę na zdrapkach od lat. Wytykam jedynie hipokryzję pewnych klockarzy Godzinę temu, krzysiek923 napisał(a): ale on kupuje i gra na xboksie żeby marka zdechła, czego nie rozumiesz? 46 minut temu, wojtas011 napisał(a): Trzeba poczekać na jakaś nowa większą wyprzedaż bo pewnie trzeba uzupełnić klucze w tańszych cenach ??? co ci da nizsza cena kluczy jak gry sa znacznie drozsze Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 623 Opublikowano 3 czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 4 godziny temu, Beelzeboss napisał(a): ehh te microsoftowe sprzedawczyki jak Jizz czy Tom Warren. Dostajemy od nich kontrolowane leaki, ale trzeba uważać na zbyt pozytywne informacje, bo mogą kłamać, żeby robić pr 3 godziny temu, Beelzeboss napisał(a): Jak ktoś ma więcej niż dwa zwoje w mózgu to wie którzy z nich są na garnuszku ms oficjalne potwierdzone że użytkownik beelzebos ma mniej niż dwa zwoje w mózgu 1 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Beelzeboss 313 Opublikowano 3 czerwca Udostępnij Opublikowano 3 czerwca (edytowane) szybko, trzeba bronic shilla ms! Nie ma znaczenia czy mowił o nim czy nie. Jizz poczuł, że to o nim, bo napisał swojego twita, ktorego pewnie niedługo usunie. Szczekaczka microsoftu. Edytowane 3 czerwca przez Beelzeboss 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 623 Opublikowano 3 czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 3 czerwca Nowy wyglad pudelek Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 314 Opublikowano 3 czerwca Udostępnij Opublikowano 3 czerwca Jakich pudełek :p Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 828 Opublikowano 3 czerwca Udostępnij Opublikowano 3 czerwca Jakich to po pierwsze, przecież na Xbox to już prawie nie istnieje. A po drugie to oni się nie mogą zdecydować to już, które chyba trzecie odświeżenie. Na konsoli konkurencji przez całą gen ps4 takie samo pudełko, na ps5 tylko zmieniony pasek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 068 Opublikowano 4 czerwca Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 10 hours ago, ASX said: Nowy wyglad pudelek Niewielka różnica względem poprzedniej wersji, ale to i tak chore. Która to już wersja od premiery XSX? 3? 4? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 623 Opublikowano 4 czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 4 czerwca Trzecia zbierający pudełka i chorzy na OCD mogą nienawidzic xboxa za te ciągłe zmiany okladek 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 223 Opublikowano 4 czerwca Udostępnij Opublikowano 4 czerwca biedny figar Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 489 Opublikowano 4 czerwca Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 11 godzin temu, ASX napisał(a): zbierający pudełka i chorzy na OCD mogą nienawidzic xboxa za te ciągłe zmiany okladek Zbierający pudełka nie mają za bardzo czego szukać na XBOXie, bo coraz więcej gier wychodzi na nim tylko cyfrowo A zmiana potrzebna, jak świni siodło - poprzednie były spoko. Ciekawe, czy przy kolejnej zmianie wpadną na to, że można płyty montować tak jak wszyscy inni w historii przed nimi, a nie na przedniej ściance pudełka Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 924 Opublikowano 4 czerwca Udostępnij Opublikowano 4 czerwca Godzinę temu, Wredny napisał(a): Zbierający pudełka nie mają za bardzo czego szukać na XBOXie, bo coraz więcej gier wychodzi na nim tylko cyfrowo A zmiana potrzebna, jak świni siodło - poprzednie były spoko. Ciekawe, czy przy kolejnej zmianie wpadną na to, że można płyty montować tak jak wszyscy inni w historii przed nimi, a nie na przedniej ściance pudełka Czyli gratka dla kolekcjonerów w sumie, pudełkowe wersje na xboxa to kiedyś będą białe kruki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 859 Opublikowano 4 czerwca Udostępnij Opublikowano 4 czerwca A ja gierek za 30zł nie mogę puścić. To czekam Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 4 czerwca Udostępnij Opublikowano 4 czerwca Jak bys chciał sporo zarobić to pasuje, żebyś je trzymał w folii. No i wiadomo, że to jeszcze sporo lat musisz poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 068 Opublikowano 4 czerwca Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2 hours ago, Wredny said: Zbierający pudełka nie mają za bardzo czego szukać na XBOXie, bo coraz więcej gier wychodzi na nim tylko cyfrowo A zmiana potrzebna, jak świni siodło - poprzednie były spoko. Ciekawe, czy przy kolejnej zmianie wpadną na to, że można płyty montować tak jak wszyscy inni w historii przed nimi, a nie na przedniej ściance pudełka Klasycznie umiejscowiona płyta była na Xbox OG i 360, teraz przynajmniej czymś się wyróżniają pudełka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi