Ukukuki 6 929 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca 5 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): A oficjalnie gdzie taką jedynkę teraz kupisz? Cyfrowo nigdy nie była dostępna a pudełko na serwisach aukcyjnych. Cytuj
KrYcHu_89 2 268 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca Te Gearsy na PC to w ogole od zawsze jakiś trolling i nieprzemyślane akcje, jutro mają szanse to wyprostować xD. Cytuj
KrYcHu_89 2 268 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca 6 minut temu, Sven Froost napisał(a): Ile ten showcase ma trwac? Tyle, ile czasu potrzeba do zbombardowania bazy Spencera w F076 czyli wystarczająco długo xD. 1 minutę temu, Daddy napisał(a): 90min-120min Po 60 min jest COD Direct, chyba, że liczysz razem. Cytuj
SnoD 2 314 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca 2h razem z directem CoD. Więc sam showcase pewnie z 90 min i 30 min cod. Cytuj
KrYcHu_89 2 268 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca Teraz, SnoD napisał(a): 2h razem z directem CoD. Więc sam showcase pewnie z 90 min i 30 min cod. Coś w ten deseń, potem jest jeszcze PC Gaming Show. Cytuj
SnoD 2 314 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca Na Xbox fanfest dostali rozpiskę i rsm jest 2h na showcase + cod. Nie wiadomo tylko w jakim stosunku, ale na samego CoDa na pewno nie będzie godziny tylko 25-40 min. Cytuj
Daddy 4 223 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca 3 minuty temu, SnoD napisał(a): 2h razem z directem CoD. Więc sam showcase pewnie z 90 min i 30 min cod. Jedne wersje mówią że jak co roku 90min + COD inne że 120min + COD. Dziwne że w tym roku nie ma oficjalnej informacji co do długości. Tak czy siak minimum 90min święta graczy Cytuj
SnoD 2 314 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca Liczę w końcu na jakiś większy drop gier AB do GP. Cytuj
Beelzeboss 313 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca To juz jutro, swieto WSZYSTKICH graczy 4 Cytuj
Daddy 4 223 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca 6 minut temu, SnoD napisał(a): Liczę w końcu na jakiś większy drop gier AB do GP. Mówili że będą stopniowo dodawać gry AB do GP. Mnie interesują tylko SP w ostatnich CODach MS niech przeniesie WoWa na konsole, sporo ludzi zapłaci abonament żeby w to grać. Cytuj
Beelzeboss 313 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca Ciężko będzie nazwać to wywiadem jak przeprowadza go McCaffrey. Ciężkich pytań nie usłyszy i będzie nawijanie makaronu na uszy. 1 Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca Można cisnąć po m$, a nawet trzeba ale święto graczy nam jutro ufundują z prawdziwego zdarzenia. Ja tam czekam jak pojebany. Lubię ekosystem Xboxa, quick resume, tanie zakupy w Nigerii i Egipcie, wsteczną kompatybilność i gamepassa. Dla mnie są to mocne argumenty. 1 Cytuj
Beelzeboss 313 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca W dniu 7.06.2024 o 12:27, Daddy napisał(a): Jez pisze że to nieprawda z tą listą gier o której mówi Tom Warren xD a od początku roku tak wygląda to wzajemne szambo insajderów w tym również Tom i Jez Zwróćcie uwagę że takie wysrywy zawsze pojawiają się kilka dni przed Xbox Direct w styczniu, kilka dni przed premierą HB2 w maju, kilka dni przed Xbox Showcase, wygląda to jak torpedowanie wydarzeń z Xboxem i nabijanie klików Z Doom to wiadomo że wyjdzie na wszystko, ciekawe co się stało z MFS. Jez pisał też to po czy usunął jak to ma w zwyczaju. 1 Cytuj
krzysiek923 1 626 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca 56 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Te Gearsy na PC to w ogole od zawsze jakiś trolling i nieprzemyślane akcje, jutro mają szanse to wyprostować xD. jest szansa na kontynuację trollingu jak do kolekcji wpakują niezmienioną zremasterowaną jedynkę bez poprawionej optymalizacji Cytuj
Beelzeboss 313 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca Teraz, devilbot napisał(a): Można cisnąć po m$, a nawet trzeba ale święto graczy nam jutro ufundują z prawdziwego zdarzenia. Ja tam czekam jak pojebany. Lubię ekosystem Xboxa, quick resume, tanie zakupy w Nigerii i Egipcie, wsteczną kompatybilność i gamepassa. Dla mnie są to mocne argumenty. Yo, cebula naważniejszy plus xboxa. Właśnie kupiłem preorder Volgarr the viking 2 za jakies 7 ziko, a w polszy 70 1 Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca Turcja już nie popularny kierunek podróży? Cytuj
SnoD 2 314 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca Godzinę temu, Daddy napisał(a): Mówili że będą stopniowo dodawać gry AB do GP. Mnie interesują tylko SP w ostatnich CODach MS niech przeniesie WoWa na konsole, sporo ludzi zapłaci abonament żeby w to grać. Ja czekam na Infinity Warfare, Diablo 2 i tego Crasha 4. Godzinę temu, devilbot napisał(a): Można cisnąć po m$, a nawet trzeba ale święto graczy nam jutro ufundują z prawdziwego zdarzenia. Ja tam czekam jak pojebany. Lubię ekosystem Xboxa, quick resume, tanie zakupy w Nigerii i Egipcie, wsteczną kompatybilność i gamepassa. Dla mnie są to mocne argumenty. Będzie dobrze, podobno mają już pokazać State of Decay 3, a bardzo jestem ciekaw bo samo studio miało bardzo dziwną ekspansję, otworzyli chyba ze 3 różne oddziały. Cytuj
SnoD 2 314 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca Trailer State of Decay 3 potwierdzony. Undead Labs przeszło rebranding i ma nowe logo: Cytuj
ASX 14 626 Opublikowano 9 czerwca Autor Opublikowano 9 czerwca Jak to często bywa najlepszym dostarczycielem wycieków o Xboxie jest sam xbox xd Cytuj
drozdu7 2 730 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca No i fajnie że będzie State of Decay3. Jestem ciekawy bo jest tu potencjał na grę usługę na lata jak Sea of Thieves Cytuj
SnoD 2 314 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca (edytowane) Oby tylko zapowiedzieli wystarczająco dużo gier z premierą w przyszłym roku, a nie wszystko na 2026. Z gier akcji przynajmniej Doom albo Gears. Z RPG przynajmniej Fable albo Clockwork Revolution. No i żeby ten SoD3 był na 2025. Edytowane 9 czerwca przez SnoD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi