Daddy 4 223 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Czas zostawić forumek i media z grami bo zaraz połowa rzeczy wycieknie, pamiętaj Spencer jak nie będzie nowych Gearsów... Cytuj
Hubert249 4 277 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Wydaje mi się, że dodadzą jakieś gierki Acti do katalogu GP. Skoro najnowszy CoD ma mieć premiere w usłudze, to pewnie wrzucą też jakieś starsze części. Sam liczę na MWIII. W ogóle w GP nie ma nic od Activisona, nie licząc Diablo IV, które wrzucili, bo im się dupa paliła, po wydaniu Hi Fi Rusha i reszty na PS5. A jakiś głupie Spyro czy Crashe, które latają po kilkadziesiąt złotych na promocjach, a w katalogu ciągle ich brak. Cytuj
ASX 14 626 Opublikowano 9 czerwca Autor Opublikowano 9 czerwca Myślę że trzymają wszystko na dziś, i co tylko będzie się dało wszystkie CoDy, Crashe, Spyro, Tony Hawki i inne trafią do GP. Cytuj
SnoD 2 314 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca 33 minuty temu, Hubert249 napisał(a): Wydaje mi się, że dodadzą jakieś gierki Acti do katalogu GP. Skoro najnowszy CoD ma mieć premiere w usłudze, to pewnie wrzucą też jakieś starsze części. Sam liczę na MWIII. W ogóle w GP nie ma nic od Activisona, nie licząc Diablo IV, które wrzucili, bo im się dupa paliła, po wydaniu Hi Fi Rusha i reszty na PS5. A jakiś głupie Spyro czy Crashe, które latają po kilkadziesiąt złotych na promocjach, a w katalogu ciągle ich brak. Rozkładają w czasie, może nie wszystko teraz wrzucą, ale myślę, że będzie dzisiaj konkretna wrzutka. Remaster TH1 i 2 został dodany 2 dni temu do sklepu MS na PC, więc szykują. Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Marketingowo to powinni wrzucić poprzednie części Black ops teraz. Cytuj
Beelzeboss 313 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Oby powrot jrpg z x360 to był blue dragon, a nie lost odyssey. W lost odyssey grałem i mi sie nie podobało, a bd to byłaby dla mnie świeża gra. Cytuj
Homelander 2 058 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Szczerze mówiąc to czekam co też oni powiedzą. Niech dadzą chociaż jedno coś co mnie zainteresuje i będzie git! Cytuj
Dragon13 78 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca 4 godziny temu, ASX napisał(a): Myślę że trzymają wszystko na dziś, i co tylko będzie się dało wszystkie CoDy, Crashe, Spyro, Tony Hawki i inne trafią do GP. Wydaje mi się że stopniowo będą wrzucać, teraz pewnie wrzuca crash i spyro trilogy + tonego hawka. Cytuj
Beelzeboss 313 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca sypro i tony to pewnik, bo dostaną wersje pc na windows store. Cytuj
GearsUp 145 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Ciekawe czy puszczą coś na szybko w świecie Fallouta żeby jeszcze skorzystać z hajpu. Cytuj
Rotevil 121 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Czekam tylko na trailer o nowym Doomie, żeby chociaż tym nas wynagrodzić te słabe poprzednie pokazy Cytuj
Dragon13 78 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Mnie ciekawi czy to faktycznie nowy doom czy Heretic/hexen, oraz jaki będzie odbiór to że wyjdzie na PS5. Cytuj
Sven Froost 486 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca 27 minutes ago, GearsUp said: Ciekawe czy puszczą coś na szybko w świecie Fallouta żeby jeszcze skorzystać z hajpu. Dokladnie tak moze byc w bazie Spencera 1 Cytuj
Beelzeboss 313 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Godzinę temu, Dragon13 napisał(a): Mnie ciekawi czy to faktycznie nowy doom czy Heretic/hexen, oraz jaki będzie odbiór to że wyjdzie na PS5. pewnie ukryja te informacje i dopiero po showcase bedzie wiadomo Cytuj
KrYcHu_89 2 267 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca 1 godzinę temu, GearsUp napisał(a): Ciekawe czy puszczą coś na szybko w świecie Fallouta żeby jeszcze skorzystać z hajpu. Tak, atomówkę xD Cytuj
drozdu7 2 730 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Nie no pewnie będzie ten all digital Series X Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Dobra za 20 minut po raz kolejny bede siedzial z forumkiem zeby na koniec napisac ze to nie byl po raz kolejny show dla mnie. Niemniej jednak gdybym mial dostac w morde newsy po ktorych nie bede czul sie jak jebany przegryw ktory nie ma nic lepszego do roboty to chcialbym: - zadnych CGI - Gears 6 - Gears collection (na Xboxie chodzi jak zloto ale chce na Steam) - SoD 3 gameplay - Perfect Dark - nowy Doom (chociaz cholernie chcialbym Quake 5 ) - gierki AB w GP (jak nie wszystkie to chociaz informacja jaki plan wypuszczania falami maja) - malo gadania o Indiana Jones i Avoved bo skoro i tak zara beda to jebac - nowy fabularny dodatek do Starfielda - wszystko od Blizarda na Steam Tyle mi styknie zeby nie myslec ze jestem najwiekszym frajerem na ziemi ktory siedzi przed tv zamiast siedziec na piwerku gdzies na miescie w ten piekny sloneczny wieczor. Cytuj
SnoD 2 314 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca 7 minut temu, drozdu7 napisał(a): Nie no pewnie będzie ten all digital Series X To na pewno jest xbox, ale na nim coś jeszcze stoi. To wygląda jakby wszystko było opakowane w jakiś karton, ba dole xzarny, a u góry jest biały. Cytuj
GearsUp 145 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca 6 minut temu, pawelgr5 napisał(a): - Gears collection (na Xboxie chodzi jak zloto ale chce na Steam) Taka kolekcja na oledowym deczku fajnie by chodziła, jedynka ma sporo ciemnych miejscówek Cytuj
Beelzeboss 313 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca 3 handheldy na windowsie, kazdy od innego producenta 1 Cytuj
GearsUp 145 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca (edytowane) Jak gałki w tym hh mają tak samo stukać jak w zwykłych padach to niech se darują xD Edytowane 9 czerwca przez GearsUp Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca A dobra jeszcze Fallout 3 albo NV Remaster bym chciał. Cytuj
SnoD 2 314 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca (edytowane) Jest ciśnienie na YT już 295.000 ludzi czeka na stream :p Edytowane 9 czerwca przez SnoD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi