Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wydaje mi się, że dodadzą jakieś gierki Acti do katalogu GP. Skoro najnowszy CoD ma mieć premiere w usłudze, to pewnie wrzucą też jakieś starsze części. Sam liczę na MWIII. 

W ogóle w GP nie ma nic od Activisona, nie licząc Diablo IV, które wrzucili, bo im się dupa paliła, po wydaniu Hi Fi Rusha i reszty na PS5. 

A jakiś głupie Spyro czy Crashe, które latają po kilkadziesiąt złotych na promocjach, a w katalogu ciągle ich brak. 

Opublikowano

Myślę że trzymają wszystko na dziś, i co tylko będzie się dało wszystkie CoDy, Crashe, Spyro, Tony Hawki i inne trafią do GP.

Opublikowano
33 minuty temu, Hubert249 napisał(a):

Wydaje mi się, że dodadzą jakieś gierki Acti do katalogu GP. Skoro najnowszy CoD ma mieć premiere w usłudze, to pewnie wrzucą też jakieś starsze części. Sam liczę na MWIII. 

W ogóle w GP nie ma nic od Activisona, nie licząc Diablo IV, które wrzucili, bo im się dupa paliła, po wydaniu Hi Fi Rusha i reszty na PS5. 

A jakiś głupie Spyro czy Crashe, które latają po kilkadziesiąt złotych na promocjach, a w katalogu ciągle ich brak. 

Rozkładają w czasie, może nie wszystko teraz wrzucą, ale myślę, że będzie dzisiaj konkretna wrzutka. Remaster TH1 i 2 został dodany 2 dni temu do sklepu MS na PC, więc szykują.

Opublikowano
4 godziny temu, ASX napisał(a):

Myślę że trzymają wszystko na dziś, i co tylko będzie się dało wszystkie CoDy, Crashe, Spyro, Tony Hawki i inne trafią do GP.

Wydaje mi się że stopniowo będą wrzucać, teraz pewnie wrzuca crash i spyro trilogy + tonego hawka. 

Opublikowano
Godzinę temu, Dragon13 napisał(a):

Mnie ciekawi czy to faktycznie nowy doom czy Heretic/hexen, oraz jaki będzie odbiór to że wyjdzie na PS5.

pewnie ukryja te informacje i dopiero po showcase bedzie wiadomo

Opublikowano

Dobra za 20 minut po raz kolejny bede siedzial z forumkiem zeby na koniec napisac ze to nie byl po raz kolejny show dla mnie. Niemniej jednak gdybym mial dostac w morde newsy po ktorych nie bede czul sie jak jebany przegryw ktory nie ma nic lepszego do roboty to chcialbym:

- zadnych CGI

- Gears 6

- Gears collection (na Xboxie chodzi jak zloto ale chce na Steam)

- SoD 3 gameplay

- Perfect Dark

- nowy Doom (chociaz cholernie chcialbym Quake 5 :( )

- gierki AB w GP (jak nie wszystkie to chociaz informacja jaki plan wypuszczania falami maja)

- malo gadania o Indiana Jones i Avoved bo skoro i tak zara beda to jebac

- nowy fabularny dodatek do Starfielda

- wszystko od Blizarda na Steam

Tyle mi styknie zeby nie myslec ze jestem najwiekszym frajerem na ziemi ktory siedzi przed tv zamiast siedziec na piwerku gdzies na miescie w ten piekny sloneczny wieczor.

Opublikowano
7 minut temu, drozdu7 napisał(a):

Nie no pewnie będzie ten all digital Series X

To na pewno jest xbox, ale na nim coś jeszcze stoi. To wygląda jakby wszystko było opakowane w jakiś karton, ba dole xzarny, a u góry jest biały.

Opublikowano
6 minut temu, pawelgr5 napisał(a):

- Gears collection (na Xboxie chodzi jak zloto ale chce na Steam)

Taka kolekcja na oledowym deczku fajnie by chodziła, jedynka ma sporo ciemnych miejscówek