Beelzeboss 313 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca 4 minuty temu, SnoD napisał(a): Jest ciśnienie na YT już 250.000 ludzi czeka na stream :p ten jaki podniecony i co 10k edytuje post XDD 1 5 Cytuj
Paolo de Vesir 9 086 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca 1 minutę temu, Beelzeboss napisał(a): ten jaki podniecony i co 10k edytuje post XDD Raczej tobie już gul skacze jak kiedy okazało się, że jednak nie dokręcono śruby i MS te ABK kupił. Cytuj
SnoD 2 314 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca 1 minutę temu, Beelzeboss napisał(a): ten jaki podniecony i co 10k edytuje post XDD Nie tak podniecony jak Ty kiedy widzisz mój nowy post żeby jebnąć klauna minutę później XD 1 1 Cytuj
Beelzeboss 313 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca wole walnac minusa. Ciekawe czy moderacja usunie wasze posty nie na temat Cytuj
Beelzeboss 313 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca lol, call od duty na otwarcie i zakonczenie show Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca No więc sprawdzę tego CoDa skoro kampania kosztuje 43 zł za miesiąc GP. Cytuj
Paolo de Vesir 9 086 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca 25 minut na CoDa daje potężne 1.5h na gierki. Jak będą 2-3 bomby to będzie już NA BOGATO. Cytuj
KrYcHu_89 2 267 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca jak zwykle wszystko wyciekło przed pokazem, ale może przynajmniej jakaś jedna niespodzianka wpadnie, zobaczymy Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Kuuurwa SoD 3 pewnie. Goeff to mam nadzieje ze ogląda i robi notatki jak sie powinno robic pokazy. Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Teraz, pawelgr5 napisał(a): Kuuurwa SoD 3 pewnie. Goeff to mam nadzieje ze ogląda i robi notatki jak sie powinno robic pokazy. Raczej sony ze swoim state of play. Cytuj
KrYcHu_89 2 267 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca O jezu, co oni zrobili z tą serią Cytuj
Bzduras 12 447 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Prawdziwy powrót do korzeni marki xD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi