Faka 3 987 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Chronologicznie to ten MGS3 tak naprawdę rozpoczyna serię gry, nie? Cytuj
KrYcHu_89 2 267 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Teraz, Faka napisał(a): Chronologicznie to ten MGS3 tak naprawdę rozpoczyna serię gry, nie? tak nie po po co takie trailery bez dat 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 086 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca 30 minut i potężnie dostarczają. Widać, że komuś się jeszcze chce. Cytuj
easye 3 356 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca 13 sezon SoT! Wracamy na właściwe scieżki! Cytuj
Lukas_AT 1 184 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Jedyna konfa, ktora jeszcze warto ogladac. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Age of Mythology! No dostarczają całkiem dobrze jak na ten moment. Cytuj
KrYcHu_89 2 267 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Teraz, Beelzeboss napisał(a): znowu gierka dla taboreciarzy Bo to konfa wydawcy, a nie konsolarzy Cytuj
SnoD 2 314 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Teraz, pawelgr5 napisał(a): Age of Mythology! No dostarczają całkiem dobrze jak na ten moment. Dobrze to wygląda. Cytuj
SnoD 2 314 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Teraz, KrYcHu_89 napisał(a): To jest remake, czy nowa gra? Remake 1 Cytuj
Shago 3 547 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Perfect Dark . O Cię królu, zajebiscie wygląda! Cytuj
Paolo de Vesir 9 086 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Szok, a jeszcze pół roku temu czytałem oszołomów co pisali, że gra w ogóle jest w powijakach. keks Cytuj
number_nine 1 325 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Mocne te pierwsze 30 minut, dobry pokaz póki co. Ciekawe co zostawili na koniec Cytuj
KrYcHu_89 2 267 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Rock solid 9.5/10 ta konfa, kudos dla Microsoftu, jako wydawca mają szanse podnieść poziom. Cytuj
bartiz 1 614 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Perfect Dark fajnie wygląda, kojarzy mi się z deus exem Cytuj
Mari4n 401 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Czekałem na Perfect Dark, i się doczekałem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi