KrYcHu_89 2 262 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca kolekcja Cytuj Odnośnik do komentarza
Mari4n 401 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca Gears prequel? Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 084 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca Prequel? Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 262 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca jednak prequel, ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 439 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca E-Day Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 312 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca Gears Prequel Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca Wychodzi na to, że prequel. Więc będzie pewnie story o tym jak feniks skonczył w więzieniu albo nie wiem co tam niby mają opowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Beelzeboss 314 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca wtf, to nie dokoncza historii kait? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 546 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca Gears Prequel, o kurwa Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 262 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca Trochę dziwne, że prequel, może to + potem remake'i i dopiero 6 xD. Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 488 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca Gdzie data gyrosów bo musze już w to zagrać. Najlepszy pokaz od lat u M$ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 312 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca Z tym prequelem to trochę mindfuck. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca Dziękuję najlepsza konfa MSu. Pokazali, że jednak warto myśleć o ich pudełku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 414 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca No i dobre. Marcus rządzi. Teraz porą na TLOU prequel. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 923 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca Zajebista prezentacja, nie pamiętam kiedy oglądałem równie bogatą w gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 988 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca Dobra, ja to jestem ukontentowany tym pokazem. Teraz direct black ops, co mnie średnio interesuje, ale resztę dowieźli malinowo. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 355 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca Teraz, SnoD napisał(a): Z tym prequelem to trochę mindfuck. Hype 2 razy większy niz na 6tke. 3 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 923 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca jeszcze ten E-Day Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 262 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca Teraz, SnoD napisał(a): Z tym prequelem to trochę mindfuck. Nikt się nie spodziewał prequela, był plotki o kolekcji Marcusa, albo 6, czyli można powiedzieć próbowali dobrze xD. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 613 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 1 minutę temu, Mani napisał(a): Dziękuję najlepsza konfa MSu. Pokazali, że jednak warto myśleć o PC Fixed 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 439 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca Topka konferencji, a w tym roku to już w ogóle Zaufanie do MS: odzyskane. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 312 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 1 minutę temu, easye napisał(a): Hype 2 razy większy niz na 6tke. Pełna zgoda Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca Bardzo mi się podobało. Jak bym co rok tak dowozili to z przyjemnoscią bym oglądał te pokazy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dalhi 177 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca Trochę tych tytułów wychodzi na konsolę bez gier Szkoda że dlc do Satarfielda, Avowed i Indie bez daty no ale spodziewana była końcówka roku. Oby bez obsuwy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michu_M 7 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca Dobra, walić CODa. Jeden z najlepszych pokazów w giereczkowie odkąd pamiętam. Gier, w które chciałbym zagrać już było z pięć z tego mega podjarały mnie ze trzy, ale tak się robi prezentacje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi