pawelgr5 1 460 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Wychodzi na to, że prequel. Więc będzie pewnie story o tym jak feniks skonczył w więzieniu albo nie wiem co tam niby mają opowiedzieć. Cytuj
Beelzeboss 316 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca wtf, to nie dokoncza historii kait? Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Trochę dziwne, że prequel, może to + potem remake'i i dopiero 6 xD. Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Gdzie data gyrosów bo musze już w to zagrać. Najlepszy pokaz od lat u M$ 1 Cytuj
Mani 686 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Dziękuję najlepsza konfa MSu. Pokazali, że jednak warto myśleć o ich pudełku. Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca No i dobre. Marcus rządzi. Teraz porą na TLOU prequel. Cytuj
Ukukuki 6 998 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Zajebista prezentacja, nie pamiętam kiedy oglądałem równie bogatą w gry. Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Dobra, ja to jestem ukontentowany tym pokazem. Teraz direct black ops, co mnie średnio interesuje, ale resztę dowieźli malinowo. Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Teraz, SnoD napisał(a): Z tym prequelem to trochę mindfuck. Hype 2 razy większy niz na 6tke. 3 4 Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Teraz, SnoD napisał(a): Z tym prequelem to trochę mindfuck. Nikt się nie spodziewał prequela, był plotki o kolekcji Marcusa, albo 6, czyli można powiedzieć próbowali dobrze xD. Cytuj
bartiz 1 618 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca 1 minutę temu, Mani napisał(a): Dziękuję najlepsza konfa MSu. Pokazali, że jednak warto myśleć o PC Fixed 1 2 Cytuj
Bzduras 12 580 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Topka konferencji, a w tym roku to już w ogóle Zaufanie do MS: odzyskane. 3 1 Cytuj
SnoD 2 320 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca 1 minutę temu, easye napisał(a): Hype 2 razy większy niz na 6tke. Pełna zgoda Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Bardzo mi się podobało. Jak bym co rok tak dowozili to z przyjemnoscią bym oglądał te pokazy. Cytuj
Dalhi 178 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Trochę tych tytułów wychodzi na konsolę bez gier Szkoda że dlc do Satarfielda, Avowed i Indie bez daty no ale spodziewana była końcówka roku. Oby bez obsuwy. Cytuj
Michu_M 7 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Dobra, walić CODa. Jeden z najlepszych pokazów w giereczkowie odkąd pamiętam. Gier, w które chciałbym zagrać już było z pięć z tego mega podjarały mnie ze trzy, ale tak się robi prezentacje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi