SnoD 2 300 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca Powiem tak, Panie Xbox, jak mnie Pan w tym roku zaimponował Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 254 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca No i kolejny udany pokaz dla fanów Hollow Knighta xD 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 843 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca Jeszcze nowy Splinter Cell i więcej mi nie potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 063 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca Cudowny pokaz, Jezusie, Spencer nie okazał się katem, a wręcz postawił Xboxa na nogi. Tylko niech się jeszcze zacznie sprzedawać. No chociaż te 50-60 baniek na koniec, to żaden wstyd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca Konfa życia Xboxa i jeśli nic nie wyleci na 2026(albo tylko sporadyczne tytuły) to jeśli ten rok i kolejny nie rozrusza Xboxa to już nic nigdy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca Ależ konfa coś ten Xbox nie może zdechnąć Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 987 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca Ta nowa konsola z 2 tb to będzie coś miała jeszcze dodatkowego czy tylko dyskiem się będzie różniła? Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 843 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca A na końcu Spencer jak Jobs- one more thing. I wyciąga w kieszeni Pocket Xboxa. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 9 czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 9 czerwca Godzinę temu, ASX napisał(a): Liczę na solidny pokaż gierek No i się nie zawiodłam. Było mnóstwo interesujących gierek. Kilka osób pisało że Xbox jest już martwy i jeśli to miał być jego pogrzeb to mam nadzieję że za rok powtórka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 538 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca Komu zrobić loda za decyzję o Gears E-Day? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mari4n 401 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca Teraz, iluck85 napisał(a): A na końcu Spencer jak Jobs- one more thing. I wyciąga w kieszeni Pocket Xboxa. Oj, chciałbym Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 547 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca Cos jeszcze pokaza czy po BO 6 koniec? Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 063 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 1 minutę temu, iluck85 napisał(a): A na końcu Spencer jak Jobs- one more thing. I wyciąga w kieszeni Pocket Xboxa. Coś czuję, że po CoDzie nie będzie już niczego tylko koniec streamu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca Chyba jesteśmy zgodni, że MS w końcu dostarczył i bezapelacyjnie pozamiatał konkurencję z Japonii, nie było żadnego samozaorania jak w latach 2018-2023 (nie pamiętam do końca zeszłorocznej konfy, mogę się mylić, ale chyba tyle bomb nie było). To jest pokaz na który czekaliśmy od czasów prezentacji One X i gamepassa. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 9 czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 9 czerwca A E-Day nie powiem, wjechały słynne ciareczki przy Mad World 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 594 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca Teraz, Sven Froost napisał(a): Cos jeszcze pokaza czy po BO 6 koniec? Pewnie że MW3 od dzisiaj w gamepassie Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 254 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca Teraz, Bielik napisał(a): Chyba jesteśmy zgodni, że MS w końcu dostarczył i bezapelacyjnie pozamiatał konkurencję z Japonii, nie było żadnego samozaorania jak w latach 2018-2023 (nie pamiętam do końca zeszłorocznej konfy, mogę się mylić, ale chyba tyle bomb nie było). To jest pokaz na który czekaliśmy od czasów prezentacji One X i gamepassa. Tak, ale wiesz, że konfa PS Showcase 2024 przecież jeszcze przed nami tzn. nikt nie wie kiedy, ale po 09.2024. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca Własnie szkoda ze jednak nic nie było o tym co i kiedy z AB w GP wyląduje. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 254 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca Anyway spoko, jest konkurencja wśród wydawców, to będą i gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 300 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca (edytowane) Ludzie mieli ciśnienie w pewnym momencie 600k oglądało stream Microsot pozamiatał i już właściwie wiadomo, że w 2025 też będzie miał co pokazać na 2026. Edytowane 9 czerwca przez SnoD Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 987 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca Co jak co, ale zapowiedź nowych Gearsów to MS się udało, nikt się zupełnie tego nie spodziewał, że to będzie prequel. No skubańce, potrafili ukryć wszystko w tajemnicy, że nic z tego nie wyciekło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 254 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca Najbardziej mi szkoda tego Dragon Age'a, liczyłem na powrót do brudnych klimatów Dark Fantasy z jedynki, a tutaj jeszcze większe kolorowe gówno się szykuje, EA never changes :/. 11stego ma być gameplay overview, ale na razie zgrzyt, dużo większy niż przy AC. Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 724 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca A ile gier wyląduje w Gamepassie, masakra Stalker 2 też fajny No i Perfect Dark<3 też już pogrzebany powstał jak Feniks z popiołów Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca Kogo boli sukces xboxa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi