Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano
7 minut temu, Daffy napisał(a):

Gearsy Prequel niby in engine zwiastun ale bez daty premiery więc pewnie 2026, a wtedy to już raczej crossgen

Robią do tej pory gry na poprzednią generację, a Wy crossgena chcecie za dwa lata? Xd

Opublikowano
2 minuty temu, Rozi napisał(a):

Robią do tej pory gry na poprzednią generację, a Wy crossgena chcecie za dwa lata? Xd

Tak, pod koniec 2026 ma wyjść nowa konsola.

Opublikowano

Jedyne rozsądne posunięcie Microsoftu wobec hamulcowego series s i rychłej premierze PS5pro to olanie odpowiedzi w postaci jakiegoś pół środka tylko w 2026 walnąć true nextgena

Opublikowano

Figaro lubi ameryczkę to mu pewnie jakiś zaprzyjaźniony amerykanin sprzedał przeciek. Ja mu wierzę.

Opublikowano

Ciężko się nie zgodzić poza Dragon Age  :)

Opublikowano
2 minuty temu, Daddy napisał(a):

Ciężko się nie zgodzić poza Dragon Age  :)

Na szczęście w temacie rpgów Fable dostarczył i zapowiada się mega spoko

Opublikowano

I 33 Expeditions, to może być ciekawa giereczka.

Opublikowano

Bardzo fajny pokaz im wyszedł :) Fable prezentuje się świetnie.

Opublikowano
8 minut temu, Sven Froost napisał(a):

Pokaz byl jednym z najlepszych ktore widzialem w zyciu. Szkoda tylko ze dzisiaj nic nie wrzucili do Game Passa

Nie wiadomo, sporo informacji pojawia się po pokazie.

Opublikowano

Life is strange i  Expedition 33 najwieksze niespodzianki dla mnie. W dobrym czasie postanowilem kupić pc.

Sam pokaz swietny, chociaz cinematici od blizzarda zawiodly. Spodziewalem sie gameplayu z diablo.

Opublikowano
1 minutę temu, drozdu7 napisał(a):

No miał być Spencer na IgN i póki co chyba nic nie ma takiego 

Typ mówił, że za pare minut będzie. Ja daje mu max 15 minut i potem wyłącze.

Opublikowano
29 minut temu, Rozi napisał(a):

Pod którym kamieniem siedzisz? 

Ja się tym jaram :obama:

Opublikowano

Czy 2025 to wreszcie czas na kupienie Xboxa? Oby!

Ale trzeba pamiętać, że nikt nam tyle nie da ile Microsoft obieca :)

Opublikowano

Ostatni pokaz, na którym się tak dobrze bawiłem to E3 gdzie PlayStation pokazał tlou2, ghost of tsushime i ff7. No brawo pan Microsoft. W końcu procentuje kupno miliona developerów. Mega dużo mięska, dużo gier chociaż będę chciał sprawdzić. A Cod, doom i gearsy chciałem i dostałem. Dziękuję 

Opublikowano
9 minut temu, krzysiek923 napisał(a):

ehh czyli nie będzie kolekcji girsów na sztimie :(

Może jeszcze wrzucą, teraz prequel się będzie robił kilka lat, więc będzie trochę czasu. 

Opublikowano

Age of Mythlology Premium Editiona za 215 zł day 1 na Xboxie :notbad:

Opublikowano

Szczerze mówiąc miazga, szczególnie patrząc na to jakie ostatnio są tego typu pokazy. Microsoft robi teraz pokazy w stylu Sony z ich najlepszych lat a Sony...no cóż....

Edytowane przez Qbon