jimmy 1 206 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca Świetny pokaz Microsoftu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rozi 567 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 7 minut temu, Daffy napisał(a): Gearsy Prequel niby in engine zwiastun ale bez daty premiery więc pewnie 2026, a wtedy to już raczej crossgen Robią do tej pory gry na poprzednią generację, a Wy crossgena chcecie za dwa lata? Xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2 minuty temu, Rozi napisał(a): Robią do tej pory gry na poprzednią generację, a Wy crossgena chcecie za dwa lata? Xd Tak, pod koniec 2026 ma wyjść nowa konsola. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rozi 567 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca Niech mnie chuj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca Jedyne rozsądne posunięcie Microsoftu wobec hamulcowego series s i rychłej premierze PS5pro to olanie odpowiedzi w postaci jakiegoś pół środka tylko w 2026 walnąć true nextgena Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 410 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca Figaro lubi ameryczkę to mu pewnie jakiś zaprzyjaźniony amerykanin sprzedał przeciek. Ja mu wierzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 899 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 6 lat i nowa konsola jako standard dla mnie spoko, każdy zdąży zrobić po jednej grze. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca Pokaz byl jednym z najlepszych ktore widzialem w zyciu. Szkoda tylko ze dzisiaj nic nie wrzucili do Game Passa Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 224 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca Ciężko się nie zgodzić poza Dragon Age Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 325 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2 minuty temu, Daddy napisał(a): Ciężko się nie zgodzić poza Dragon Age Na szczęście w temacie rpgów Fable dostarczył i zapowiada się mega spoko Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 410 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca I 33 Expeditions, to może być ciekawa giereczka. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 514 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca Bardzo fajny pokaz im wyszedł Fable prezentuje się świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 300 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 8 minut temu, Sven Froost napisał(a): Pokaz byl jednym z najlepszych ktore widzialem w zyciu. Szkoda tylko ze dzisiaj nic nie wrzucili do Game Passa Nie wiadomo, sporo informacji pojawia się po pokazie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca Life is strange i Expedition 33 najwieksze niespodzianki dla mnie. W dobrym czasie postanowilem kupić pc. Sam pokaz swietny, chociaz cinematici od blizzarda zawiodly. Spodziewalem sie gameplayu z diablo. Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 724 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca No miał być Spencer na IgN i póki co chyba nic nie ma takiego Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca Jak pojawia sie jeszcze jakies dobre informacje to bedzie srogi overkill Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 1 minutę temu, drozdu7 napisał(a): No miał być Spencer na IgN i póki co chyba nic nie ma takiego Typ mówił, że za pare minut będzie. Ja daje mu max 15 minut i potem wyłącze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 276 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 29 minut temu, Rozi napisał(a): Robią do tej pory gry na poprzednią generację, a Wy crossgena chcecie za dwa lata? Xd Pod którym kamieniem siedzisz? Ja się tym jaram 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca Klapom bedzie taniej kupic Xboxa niz te wszystkie hiciory na plycie 1 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 206 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca Czy 2025 to wreszcie czas na kupienie Xboxa? Oby! Ale trzeba pamiętać, że nikt nam tyle nie da ile Microsoft obieca Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 614 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca ehh czyli nie będzie kolekcji girsów na sztimie Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca Ostatni pokaz, na którym się tak dobrze bawiłem to E3 gdzie PlayStation pokazał tlou2, ghost of tsushime i ff7. No brawo pan Microsoft. W końcu procentuje kupno miliona developerów. Mega dużo mięska, dużo gier chociaż będę chciał sprawdzić. A Cod, doom i gearsy chciałem i dostałem. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 254 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 9 minut temu, krzysiek923 napisał(a): ehh czyli nie będzie kolekcji girsów na sztimie Może jeszcze wrzucą, teraz prequel się będzie robił kilka lat, więc będzie trochę czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca Age of Mythlology Premium Editiona za 215 zł day 1 na Xboxie Cytuj Odnośnik do komentarza
Qbon 313 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca (edytowane) Szczerze mówiąc miazga, szczególnie patrząc na to jakie ostatnio są tego typu pokazy. Microsoft robi teraz pokazy w stylu Sony z ich najlepszych lat a Sony...no cóż.... Edytowane 9 czerwca przez Qbon 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi