Opublikowano 19 lipca 20204 l Ciężko żeby fragment na małym statku zerwał gacie ale jeśli podczas gry mają być takie detale i oświetlenie to obok samolotów druga gra na nowych konsolach która
Opublikowano 20 lipca 20204 l Autor Nowe nextgenowe Halo dostępne na premiere za 4zł w gamepassie* pięknych czasów dla xboxa dożyliśmy ale i tak pewnie kupie kolekcjonerke
Opublikowano 20 lipca 20204 l Zastanawiam się jak poprowadzone zostanie multi, bo jedna sprawa myszka i klawiatura w piratach, a druga w skillowym shooterze. Oddzielne serwery? Bullet magnetism tylko dla konsolowców? Edytowane 20 lipca 20204 l przez Paolo de Vesir
Opublikowano 20 lipca 20204 l Autor pewnie tak jak we wszystkich grach Microsoftu. Czyli będzie możliwość wyłączenia crossplayu i tyle.
Opublikowano 20 lipca 20204 l Zrobię to samo co w gearsach 5 - pierwsza rzecz po włączeniu gry, to ustawienie crossplay na off.
Opublikowano 20 lipca 20204 l Jeff Grubb mówił ostatnio w podcascie z przekonaniem, że multi będzie za friko, a teraz jeszcze Klob.
Opublikowano 20 lipca 20204 l Jeśli to się potwierdzi to jest to genialny ruch MS, ciekawe jak kitajce zareagują
Opublikowano 20 lipca 20204 l Mnie bardziej zastanawia czy to nie bedzie na zasadzie, ze F2P stanie sie faktycznie darmowe na Xboxie. Ciezko wyobrazic mi zeby mieli zrezygnowac w online.
Opublikowano 20 lipca 20204 l Ja sobie nie wyobrażam, żeby użytkownicy pc czy xcloud na smartfona/TV nie płacili za grę online, a na konsolach pozostał paywall. To się musi stać. Wiele osób nie kupuje konsol z tego powodu, a teraz może będzie mocny argument na korzysć xboksa.
Opublikowano 20 lipca 20204 l Byłoby extra. W końcu traktują teraz Xboxy i pc na równi. No Panie Spencer coraz bardziej mi imponujesz i przekonujesz do Xboxa Jeszcze tylko niech na czwartkowym pokazie przekonają mnie grami.
Opublikowano 20 lipca 20204 l Ciekawe co by się stało z grami z GWG, gdyby rzeczywiście zrezygnowali z Golda. Wymagałyby gamepassa do uruchomienia czy przypisane do konta na stałe? Nie mogę się doczekać czwartku i zapowiedzi gierek
Opublikowano 20 lipca 20204 l Też już jestem niemal pewien, że zrezygnują z płatnego online. Budują ten wielki ekosystem Xboxa i zmuszanie tylko jednej strony do płacenia gryzie się z całym zamysłem.
Opublikowano 20 lipca 20204 l Ciekawe info, w które ciężko uwierzyć, kiedy generują duży hajs z golda, ale byłoby grubo jeśli prawda.
Opublikowano 20 lipca 20204 l Odbija sobie to na gamepassie i na grach. Wzrośnie liczba jeżeli xcloud będzie działało.
Opublikowano 20 lipca 20204 l https://www.microsoft.com/en-us/store/game-demos/games/xbox Obiecane demka juz są.
Opublikowano 20 lipca 20204 l 1 godzinę temu, 20inchDT napisał: Ciekawe co by się stało z grami z GWG, gdyby rzeczywiście zrezygnowali z Golda. Wymagałyby gamepassa do uruchomienia czy przypisane do konta na stałe? Nie mogę się doczekać czwartku i zapowiedzi gierek No ja mam nadzieje, że gry z GwG po prostu odejdą do lamusa
Opublikowano 20 lipca 20204 l Nie ma sortowania, zeby byly tylko demka summer of gaming. Jeszcze nie wszystko jest, bo to sie oficjanie chyba jutro zaczyna.
Opublikowano 20 lipca 20204 l Nie no, wiadomo ale co z tymi grami które ktoś już w GwG dostał? Logika każe podpowiadać, że będą działać tylko z Ultimate, ale już widzę że będzie o to afera.
Opublikowano 20 lipca 20204 l 1 minutę temu, bluber napisał: No ja mam nadzieje, że gry z GwG po prostu odejdą do lamusa Myslalem o tych, ktore juz mamy.
Opublikowano 20 lipca 20204 l 4 minuty temu, 20inchDT napisał: Nie ma sortowania, zeby byly tylko demka summer of gaming. Jeszcze nie wszystko jest, bo to sie oficjanie chyba jutro zaczyna. https://www.trueachievements.com/event/xbox-summer-game-fest Tutaj jest lista wszystkich dodanych demek
Opublikowano 20 lipca 20204 l 2 godziny temu, 20inchDT napisał: Jeff Grubb mówił ostatnio w podcascie z przekonaniem, że multi będzie za friko, a teraz jeszcze Klob. Klob to kretyn, rok hajpował druga część jednej z ulubionych gier kojarzonych z Xboxem i chodziło o hellblade 2 Insajder od przecieków z ps5 pisał wczoraj że gold zniknie ale będzie wymagany XGP.