Beelzeboss 310 Opublikowano 15 sierpnia Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia (edytowane) 39 minut temu, ASX napisał(a): Czwórka jest w sprzedaży tylko do grudnia, więc byłby to dla nich wyścig z czasem żeby ograć. Chociaż z drugiej strony mają w tym doświadczenie Andrzeju nie denerwuj się, chociaż akurat tego nie wyklepiemy. When everybody plays, we all win Edytowane 15 sierpnia przez Beelzeboss 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 15 sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia Sorry, ale to nie ja zaliczam regularnie incydent kałowy w temacie Xboxa i to nie zniknąłem z forum na kilka tygodni po ostatnim Showcase. Jeśli Forza Horizon 5 po 3 latach wyjdzie na inne konsole. To dla mnie nie ma wiekszego znaczenia, ja nic na tym nie tracę że ktoś inny zagra w gierkę. A zyskują developerzy, bo świeży dopływ gotówki pomoże sfinansować Fable i Horizona 6. A posiadacze PS5 dostaliby nareszcie swietnego racera i najlepiej ocenianą grę 2021 r. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Beelzeboss 310 Opublikowano 15 sierpnia Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia Nie chcę mi się was czytać i dlatego. Będę wchodził tylko sprawdzac reakcje na kolejne bomby spencera Spokojnie, może niedługo bedzie zapowiedziany jakis port gry ps na steam, to bedziesz mogl wejsc i napisac swojkolejny passive aggressive post, ze zagrasz na decku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 15 sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia Nie wiedziałem że pisanie że zagra się w jakąś grę na Steam Decku jest pasywno agresywne dla ciebie. Co prawda, nie pisałem o nim od kilku miesięcy, bo szczerze mówiąc leży nieużywany od dłuższego czasu, ale specjalnie dla ciebie postaram się wiecej go używać i częściej o nim pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 297 Opublikowano 15 sierpnia Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia The usual suspect grający tylko na XS i lurkujący deale w lirach znowu się obsrał, że jakaś trzyletnia gra wyjdzie na konsolę, której nie ma? Ziobro zaskoczenia :p Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 224 Opublikowano 15 sierpnia Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia Tak samo FF7 wleci, widać wywalenie się SE po fatalnej sprzedaży na PS5 zrobiło swoje Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 398 Opublikowano 15 sierpnia Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia Tak samo jak zawsze - oficjalna zapowiedź albo gtfo, tak w przypadku forzy jak i fajnala. Nadal ludzie ufają likerom po tym, co przez ostatni rok zaprezentowali? Tylko The Snitch i billbilkun są wiarygodni, resztę można spuścić w kiblu. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wojtas011 528 Opublikowano 15 sierpnia Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia Co do potencjalnej Forzy 5 na plejke to oczywiście kasa dla ms, ale również szansa COPIUM MODE ON złapania nowej bazy fanów serii, która przy wydaniu 6 jako tytuł startowy następcy series x kupi xboxa COPIUM MODE OFF Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 15 sierpnia Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 29 minut temu, Daddy napisał(a): Tak samo FF7 wleci, widać wywalenie się SE po fatalnej sprzedaży na PS5 zrobiło swoje Tak Xbox im napewno mega podbije sprzedaz xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Pix 905 Opublikowano 15 sierpnia Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia To może być w sumie taki test dla Square, czy na Xboksie dalej nikt nie gra w jrpgi. Jeśli szesnastka sprzeda się słabo, to pewnie odpuszczą portowanie rimejków siódemki. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 15 sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 14 minut temu, Ma_niek napisał(a): Tak Xbox im napewno mega podbije sprzedaz xd Może nie podbije, ale kilkadziesiąt milionów dodatkowej bazy klientów Square Enix nie zaszkodzi. A jak będą inwestować w Xboxa tak konsekwentnie jak Sega której gry jak Yakuzy czy Persony też omijały kiedyś Xboxa to swoje zaczną zarabiać. Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 608 Opublikowano 15 sierpnia Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia Przecież nie chodzi o to, że 3-letnia FH5 wyjdzie na konsolę Sony, tylko jeśli wyjdzie ta jedna Forza, to będą wychodzić kolejne i to na pewno nie 3 lata po premierze tylko szybciej, FH5 to tylko gotowanie żaby i przenoszenie gier będzie przyspieszać. Dla mnie jeden chuy, o ile faktycznie będą produkować konsole jeszcze długo. Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 297 Opublikowano 15 sierpnia Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 12 minut temu, Pix napisał(a): To może być w sumie taki test dla Square, czy na Xboksie dalej nikt nie gra w jrpgi. Jeśli szesnastka sprzeda się słabo, to pewnie odpuszczą portowanie rimejków siódemki. Żeby sprzedawać, to trzeba regularnie wydawać, a nie cedzić przez kroplówkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 721 Opublikowano 15 sierpnia Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 10 minut temu, krzysiek923 napisał(a): Przecież nie chodzi o to, że 3-letnia FH5 wyjdzie na konsolę Sony, tylko jeśli wyjdzie ta jedna Forza, to będą wychodzić kolejne i to na pewno nie 3 lata po premierze Dokładnie, po prostu pewien bastion padnie. A jeśli gra okaże się sukcesem, to tym bardziej garniturki będą przyspieszać takie porty Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 297 Opublikowano 15 sierpnia Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia Xboxowi już nic nie zaszkodzi, teraz najważniejsze dla marki żeby zarabiali kasę na grach. Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 721 Opublikowano 15 sierpnia Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia Działowi gamingowemu Microsoftu nic nie zaszkodzi. Za to Xboxowi jako konsoli w perspektywie wieloletniej może zaszkodzić wiele rzeczy, rzeczy które mają miejsce dziś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 046 Opublikowano 15 sierpnia Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia Nie mam żadnego problemu w tym żeby mieć mniejszą ilość plastiku pod telewizorem Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 608 Opublikowano 15 sierpnia Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 8 minut temu, Homelander napisał(a): Nie mam żadnego problemu w tym żeby mieć mniejszą ilość plastiku pod telewizorem aha, ok... ...tylko po co tu wchodzisz, dlaczego interesuje cię ten temat? bo jednak ludzi, którzy latami grali na xboksie i mają na nim swoje gry, profile z osiągnięciami przy któych spędzili często setki, a czasami tysiące godzin to obchodzi. ale homelander uznał za słuszne poinformować nas o preferencjach wystroju swojego wnętrza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 046 Opublikowano 15 sierpnia Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia Just now, krzysiek923 said: aha, ok... ...tylko po co tu wchodzisz, dlaczego interesuje cię ten temat? bo jednak ludzi, którzy latami grali na xboksie i mają na nim swoje gry, profile z osiągnięciami przy któych spędzili często setki, a czasami tysiące godzin to obchodzi. ale homelander uznał za słuszne poinformować nas o preferencjach wystroju swojego wnętrza Jestem z Xboxem od początku. Miałem i pierwszego, 360 kupiłem w dniu premiery polskiej, XOne był moją główną konsolą w poprzedniej generacji, miałem OneX, a Series X kupiłem też w okolicach premiery. Obecnie mam Series S. Więc należe do tych ludzi, którzy grali latami, mam swoje gry i tak dalej. Co to zmienia? Absolutnie nie podoba mi się droga, którą kroczy Xbox i jeżeli MS będzie wydawał swoje gry na Playstation to chętnie z Xboxa zrezygnuję. Zwłaszcza, że i na Steamdecku mogę w gry z Xboxa zagrać Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 608 Opublikowano 15 sierpnia Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia ale są ludzie którzy nie chcą rezygnować i wciąż chcą grać na xboksie, więc wracamy do punktu wyjścia Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 046 Opublikowano 15 sierpnia Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 4 minutes ago, krzysiek923 said: ale są ludzie którzy nie chcą rezygnować i wciąż chcą grać na xboksie, więc wracamy do punktu wyjścia Rozumiem. Pisałem o mojej perspetywie. Ktoś może mieć inną i ją szanuję. Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 297 Opublikowano 15 sierpnia Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 31 minut temu, krzysiek923 napisał(a): ale są ludzie którzy nie chcą rezygnować i wciąż chcą grać na xboksie, więc wracamy do punktu wyjścia Będą konsole i będą grali. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 15 sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia Godzinę temu, krzysiek923 napisał(a): ale są ludzie którzy nie chcą rezygnować i wciąż chcą grać na xboksie, więc wracamy do punktu wyjścia To dobrze się składa bo Microsoft wciąż zamierza produkować następne konsole i ludzie wciąż będą grać na xboxie Cytuj Odnośnik do komentarza
wojtas011 528 Opublikowano 15 sierpnia Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 10 minut temu, ASX napisał(a): To dobrze się składa bo Microsoft wciąż zamierza produkować następne konsole i ludzie wciąż będą grać na xboxie Windows Phony tez planowali wydawac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 608 Opublikowano 15 sierpnia Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia wiesz, wystarczy że wydadzą dwie konsole po obecnych i już można mówić, że nie kłamali, bo przecież wciąż produkowali konsole, tak? aaa, no przecież już zapowiedzieli series s white 1tb i series x all digital. dasz mi na piśmie z określoną wysoką kwotą zadośćuczynienia, że następcy series s i series x nie będą ich ostatnimi konsolami? pewnie w samym microsofcie nie wiedzą, co to tak naprawdę będzie za parę lat, jak im się co część generacji plany zmieniają. nie wiem skąd w was ta pewność. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi