Opublikowano 5 września 20245 wrz W dniu 4.09.2024 o 07:42, drozdu7 napisał(a): Gearsy Ultimate,2,3,Judgment są do ogrania na PC ? Bo patrzę że na Steamie ich nie ma Musisz kupić XGP Ultimate, aktywujesz i na PC możesz grać w gry w chmurze. Tu masz wszystkie części Gears of War Sam ograłem tak dwójkę i spokojnie da się grać.
Opublikowano 6 września 20246 wrz Źle patrzysz, musisz pobrać apkę xboxa na PC. Na steam nie ma gamepassa jak na razie. Ale tam są tylko remake jedynki, 4 i 5. Ostatnio grałem w ultimate i 2 na split screenie, czasy gimnazjum wróciły
Opublikowano 6 września 20246 wrz 1 minutę temu, Chewie napisał(a): Źle patrzysz, musisz pobrać apkę xboxa na PC. Na steam nie ma gamepassa jak na razie. Ale tam są tylko remake jedynki, 4 i 5. Ostatnio grałem w ultimate i 2 na split screenie, czasy gimnazjum wróciły https://www.xbox.com/pl-pl/play
Opublikowano 6 września 20246 wrz 1 minutę temu, krzysiek923 napisał(a): https://www.xbox.com/pl-pl/play To je chmura
Opublikowano 6 września 20246 wrz Po tytule, ewentaulnie zaznacz sobie pozycję w filtrach, że chcesz tylko 360/OGX.
Opublikowano 6 września 20246 wrz Na wyszykiwarce mi nie wyskakuje opcja x360, to tylko z xboxa dziala ? Dobra znalazlem. Edytowane 6 września 20246 wrz przez Hanza71
Opublikowano 6 września 20246 wrz Ciekawe kiedy w końcu odpalą możliwość streamowania w chmurze własnych gier. Tego obecnie mi najbardziej brakuje biorąc szczególnie pod uwagę, że tylko gry MS są play anywhere, a za wszystkie inne trzeba bulić kilka razy na każdej platformie.
Opublikowano 7 września 20247 wrz Orientuję się ktoś w jaki sposób mieć wspólny Voice chat kiedy się gra crossplay XsX + pc. Wiem, że trzeba użyć Discorda, ale jak dokładnie
Opublikowano 11 września 202411 wrz Ja, setki razy. Normalnie odpalasz party na pc/xboxie i zapraszasz. Nie musisz używać discorda.
Opublikowano 11 września 202411 wrz Czyli jak dołączy się do mnie do gry to jak w pulpicie Xboxa założę grupę to będę widział go i możliwości zaproszenie do grupy?
Opublikowano 11 września 202411 wrz Przecież oni mieli pokaz w tym roku. Na TGS będą te gry które już zapowiedzieli. W lutym pewnie ten Xbox Direct z roadmapa na 2025 i tyle.
Opublikowano 11 września 202411 wrz 1 godzinę temu, Sedrak napisał(a): Czyli jak dołączy się do mnie do gry to jak w pulpicie Xboxa założę grupę to będę widział go i możliwości zaproszenie do grupy? Tak, tworzysz party, wysyłasz mu invite przez panel znajomych i tyle. Nie musicie nawet grać żeby gadać sobie na grupie.
Opublikowano 11 września 202411 wrz 3 godziny temu, Sedrak napisał(a): Grał ktoś cross-play XsX + PC i korzystał z voice chatu? Ja. 0 problemu.
Opublikowano 12 września 202412 wrz Ja też tak grałem, ale pecetowcy lubią narzekać na apkę Xboksa, więc polecam korzystać z discorda
Opublikowano 12 września 202412 wrz Autor głównie stanowiska korporacyjne i support, które pewnie dublowały się obowiązkami po przejęciu Acti i Blizzarda
Opublikowano 15 września 202415 wrz Mam na PC game pass i gry się nie chcą uruchamiać. Czy muszę też mieć pc gamepass ultimate? Jeśli tak to po co jest ta pierwsza opcja?