Deeejve 9 Opublikowano 15 września Udostępnij Opublikowano 15 września 5 minut temu, Donatello1991 napisał(a): Mam na PC game pass i gry się nie chcą uruchamiać. Czy muszę też mieć pc gamepass ultimate? Jeśli tak to po co jest ta pierwsza opcja? w skrócie - to są dokładnie te same usługi z pełną biblioteką i grami day one. 1. Dostęp tylko przez PC 2. Dostęp poprzez PC / konsola / chmura Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 410 Opublikowano 15 września Udostępnij Opublikowano 15 września No, ale cały czas mi wyskakuje to Nawet jak zmieniłem na ultimate. 8 minut temu, Deeejve napisał(a): w skrócie - to są dokładnie te same usługi z pełną biblioteką i grami day one. 1. Dostęp tylko przez PC 2. Dostęp poprzez PC / konsola / chmura Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 296 Opublikowano 15 września Udostępnij Opublikowano 15 września 43 minuty temu, Donatello1991 napisał(a): Mam na PC game pass i gry się nie chcą uruchamiać. Czy muszę też mieć pc gamepass ultimate? Jeśli tak to po co jest ta pierwsza opcja? Miałem ostatnio ten błąd jest na to proste rozwiązanie tylko nie mogę teraz sobie przypomnieć. Windows jest tak upośledzony, że sam coś pierdoli w ustawieniach systemowych dostępu do gier. Cytuj Odnośnik do komentarza
wojtas011 522 Opublikowano 15 września Udostępnij Opublikowano 15 września 43 minuty temu, Donatello1991 napisał(a): No, ale cały czas mi wyskakuje to Nawet jak zmieniłem na ultimate. sprawdź czy jestes zalogowany w apce ms store Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 410 Opublikowano 15 września Udostępnij Opublikowano 15 września 11 minut temu, wojtas011 napisał(a): sprawdź czy jestes zalogowany w apce ms store Jestem. Dalej to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza
wojtas011 522 Opublikowano 15 września Udostępnij Opublikowano 15 września (edytowane) 10 minut temu, Donatello1991 napisał(a): Jestem. Dalej to samo. w moim przypadku z problemami z xbox app pomagało zrestartowanie pc z opcji "uruchom ponownie" edit Edytowane 15 września przez wojtas011 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 250 Opublikowano 15 września Udostępnij Opublikowano 15 września 13 minut temu, Donatello1991 napisał(a): Jestem. Dalej to samo. Apka Xbox na PC? Jedna gwiazdka ;/. Welcome to PC gaming, ale z czasem wszystko ponaprawiasz w minutkę. Zobacz jeszcze, czy masz wszystkie najnowsze Windows Updates i czy sama apka jest w najnowszej wersji, zrób reloga, w końcu pyknie:). --- Jakbyś miał problem z notyfikacjami na achievementy, wyłącz na Windows w ustawieniach wszystkie opcje usypianie notyfikacji dla aplikacji w tle itp. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 138 Opublikowano 15 września Udostępnij Opublikowano 15 września Kurwa, apka windowsa i te ich błędy. Mogli tego gamepassa pod Steama podpiąć chociaż odpukać takie akcje miałem na początku jak wziąłem kompa, teraz od dłuższego czasu nie mam takich kwiatków. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 410 Opublikowano 15 września Udostępnij Opublikowano 15 września Nic nie pomaga xd xd dobre zianie. Dobrze, że wzrot możliwy. Trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 138 Opublikowano 15 września Udostępnij Opublikowano 15 września (edytowane) 7 minut temu, Donatello1991 napisał(a): Nic nie pomaga xd xd dobre zianie. Dobrze, że wzrot możliwy. Trudno. Na bank nie musisz mieć Ultimate, ja mam zwykły i jest ok. Ale ta ich apka to jest do zaorania. @Donatello1991 A jak wejdziesz w apkę, klikniesz u góry w lewym rogu na siebie i tam dasz ustawienia , wyskoczy Ci Konto i masz tutaj, że masz przypisaną subskrypcję? Edytowane 15 września przez tjery Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 410 Opublikowano 15 września Udostępnij Opublikowano 15 września 15 minut temu, tjery napisał(a): Na bank nie musisz mieć Ultimate, ja mam zwykły i jest ok. Ale ta ich apka to jest do zaorania. @Donatello1991 A jak wejdziesz w apkę, klikniesz u góry w lewym rogu na siebie i tam dasz ustawienia , wyskoczy Ci Konto i masz tutaj, że masz przypisaną subskrypcję? O to chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 15 września Udostępnij Opublikowano 15 września Donek wracaj do konsoli Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 138 Opublikowano 15 września Udostępnij Opublikowano 15 września (edytowane) 4 minuty temu, Donatello1991 napisał(a): O to chodzi? Jo, wszystko jest git. I co, włączasz apkę i jak próbujesz ściągnąć grę to Ci to wyskakuje? Czy dopiero jak ściągniesz grę i klikniesz w graj? Jak wejdziesz na jakąś grę z gamepassa to masz ten zielony kafelek pobierz czy widzi tak jakbyś w ogóle nie miał gamepassa i masz tylko opcję kup? Edytowane 15 września przez tjery Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 410 Opublikowano 15 września Udostępnij Opublikowano 15 września 7 minut temu, tjery napisał(a): Jo, wszystko jest git. I co, włączasz apkę i jak próbujesz ściągnąć grę to Ci to wyskakuje? Czy dopiero jak ściągniesz grę i klikniesz w graj? Jak wejdziesz na jakąś grę z gamepassa to masz ten zielony kafelek pobierz czy widzi tak jakbyś w ogóle nie miał gamepassa i masz tylko opcję kup? Gra się pobiera. Gdy chce uruchomić to wyskakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 138 Opublikowano 15 września Udostępnij Opublikowano 15 września (edytowane) I w MS Store jesteś zalogowany tym samym kontem co w apce? W sensie jak wejdziesz na MS Store i zarządzanie kontem to tam masz też pszypisaną subskrypcję gamepassa? Edytowane 15 września przez tjery Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 899 Opublikowano 15 września Udostępnij Opublikowano 15 września Apka MS to jest porażka, tu już lepiej na Epic gry kupować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 410 Opublikowano 15 września Udostępnij Opublikowano 15 września 5 minut temu, tjery napisał(a): I w MS Store jesteś zalogowany tym samym kontem co w apce? W sensie jak wejdziesz na MS Store i zarządzanie kontem to tam masz też pszypisaną subskrypcję gamepassa? Dokładnie tak. Edit. Astronner gra się uruchomiła. Teraz ściągnę FM I zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 296 Opublikowano 15 września Udostępnij Opublikowano 15 września Ja miałem tak 3 dni temu, że żadna gra z GP nie chciała mi odpalić na piecu i wyskakiwał błąd. Okazało się, że w ustawieniach systemowych dostępu do gier coś się samo poprzestawiało i musiałem manualnie jakieś ustawienia pozwieniać i dopiero wtedy wszystko ruszyło. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 15 września Autor Udostępnij Opublikowano 15 września Też miałem różne dziwne akcje z GP na Pc, w internecie jest mnóstwo osób które mają lub mieli podobne problemy. U mnie problem rozwiazał się sam, wystarczyła jakaś randomowa aktualizacja Windowsa by wszystko zaczeło znowu dzialac Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 842 Opublikowano 15 września Udostępnij Opublikowano 15 września Ostatnio miałem to samo. Pobrałem COD6, wkurwiony że co gra pobrała to ponownie uruchomienie. Na drugi dzień odpalam a tam taki sam komunikat i miałem problem z kontem. Wiem że olałem abonament, potem włączyłem- z poziomu strony www. Apke Xboxa usunąłem i zainstalowałem na nowo. Po ponownym uruchomieniu kompa działało jakby nigdy nic. Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 138 Opublikowano 15 września Udostępnij Opublikowano 15 września Klapersi mają rację, Xbox największe zło, nawet na PC 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 410 Opublikowano 15 września Udostępnij Opublikowano 15 września Forza Motorsport działa. Chociaz na początku włączała się i po xbox studios wywalało. Po resecie pc działa. Jeszcze raz CoD pobieram. Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 138 Opublikowano 15 września Udostępnij Opublikowano 15 września Właśnie, nigdy nie zapominaj o najlepszym leku na wszystkie problemy, czyli magicznym reseciku Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 296 Opublikowano 15 września Udostępnij Opublikowano 15 września Godzinę temu, tjery napisał(a): Klapersi mają rację, Xbox największe zło, nawet na PC Xbox App na PC to jest Darth Vader gamingu Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 410 Opublikowano 15 września Udostępnij Opublikowano 15 września Wszystko już działa. Nie wiem czy pomogło, ale w ustawieniach Microsoft store dałem na wlaczone uprawnienia trybu offline. A w ustawienia, granie, tryb gry dałem na wyłączone. Parę resetów pc I wszystko chodzi xd xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi