messer88 6 436 Opublikowano 26 września Udostępnij Opublikowano 26 września 10 minut temu, Faka napisał(a): Może będzie jakiś shadow drop do gp?? Hades 2 i Silksong. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 984 Opublikowano 26 września Udostępnij Opublikowano 26 września Nie, no, już tego Silksonga nie wyciągaj, bo to w ogóle gra widmo na dzień dzisiejszy. Hades 2 to jeszcze ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rozi 567 Opublikowano 26 września Udostępnij Opublikowano 26 września Czemu oni te mecze w NHL rozgrywają w nocy, jak wszyscy śpią? Nie mogą inaczej, co za debile! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 984 Opublikowano 26 września Udostępnij Opublikowano 26 września Pomyliłeś tematy durniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rozi 567 Opublikowano 26 września Udostępnij Opublikowano 26 września (edytowane) 19 minut temu, Faka napisał(a): Może będzie jakiś shadow drop do gp?? W ogóle zjebana godzina imprezy, ludzie z połowy świata w robocie, a tu strima o 12 jebną. Nie sądzę XD Ale nie spodziewałem się, że złapiesz nawiązanie Edytowane 26 września przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 26 września Udostępnij Opublikowano 26 września Ja bym chcial wszystkie o tej godzinie. Siedze w robo na HO wiec w tle na 100% bedzie wlaczone. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 049 Opublikowano 26 września Udostępnij Opublikowano 26 września 25 minutes ago, Faka said: Może będzie jakiś shadow drop do gp?? W ogóle zjebana godzina imprezy, ludzie z połowy świata w robocie, a tu strima o 12 jebną. elegancko. Pokazów wieczorami albo w nocy mi się nie chce oglądać bo śpię albo mam coś innego do roboty a tak elegancko na home office można sobie obejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 984 Opublikowano 26 września Udostępnij Opublikowano 26 września Tutaj będziecie oglądać, czy jakiś inny strim macie? Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 296 Opublikowano 26 września Udostępnij Opublikowano 26 września Mam nadzieję, że max 30 min. Jakąś wrzutka lub zapowiedź do GP I tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 26 września Udostępnij Opublikowano 26 września Haha zaczynamy od MGS Delta. Co za czasy ze to nie na konfie Sony Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 984 Opublikowano 26 września Udostępnij Opublikowano 26 września Dobra, skipować już tego MGSa, ile można to oglądać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 393 Opublikowano 26 września Udostępnij Opublikowano 26 września 2 minuty temu, Faka napisał(a): Dobra, skipować już tego MGSa, ile można to oglądać? A wyjebać ci? 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 338 Opublikowano 26 września Udostępnij Opublikowano 26 września Cały budżet xboxa na japoński rynek poszedł w prezenterke Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 26 września Udostępnij Opublikowano 26 września Haha spencer jaki gupek ubral koszulke ze starcraftem a to nie korea tylko japonia. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 26 września Udostępnij Opublikowano 26 września No ale powiedzial wlasnie ze wpada do GP na PC. Eh mogliby na Steam wrzucic Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 984 Opublikowano 26 września Udostępnij Opublikowano 26 września Pojebana gra o kocie listonoszu jprdl XD Cytuj Odnośnik do komentarza
wojtas011 521 Opublikowano 26 września Udostępnij Opublikowano 26 września szop na bmx Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 26 września Udostępnij Opublikowano 26 września Indiana jap dublaz, ale prezentacja gry nawet bez jap napisow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 049 Opublikowano 26 września Udostępnij Opublikowano 26 września Ale mnie męczą te remastery i remaki, ja pierdole ile można. Jestem fanatykiem MGS ale wolę grać w oryginały niż napalać się na rimejk. Chcę nowych historii!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 205 Opublikowano 26 września Udostępnij Opublikowano 26 września Tanuki faaaajne Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 26 września Udostępnij Opublikowano 26 września 2 minuty temu, wojtas011 napisał(a): szop na bmx Tanuki. Nie szanujecie jap kultury a potem placz, ze nie ma polskich napisow w gierce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 984 Opublikowano 26 września Udostępnij Opublikowano 26 września 2 minuty temu, Czoperrr napisał(a): Ale mnie męczą te remastery i remaki, ja pierdole ile można. Jestem fanatykiem MGS ale wolę grać w oryginały niż napalać się na rimejk. Chcę nowych historii!! Jeszcze, żeby to był spoko rimejk jeśli chodzi o technikalia, bo tu to mocna po dupie lecą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 049 Opublikowano 26 września Udostępnij Opublikowano 26 września Just now, Faka said: Jeszcze, żeby to był spoko rimejk jeśli chodzi o technikalia, bo tu to mocna po dupie lecą. RE1, RE2, RE3 to spoko rimejki. MGS nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 049 Opublikowano 26 września Udostępnij Opublikowano 26 września jakie są jego zaimki? 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 26 września Autor Udostępnij Opublikowano 26 września Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi