Opublikowano 22 lipca 20204 l Autor 24 minuty temu, 20inchDT napisał: Co kupujecie do jedzenia i picia? Pizza i doritosy, jak na Xboxa przystało, a popijać będę mam nadzieje łzami klapów Edytowane 22 lipca 20204 l przez ASX
Opublikowano 22 lipca 20204 l Kurde, to skoro jemy niezdrowo, to kupie sobie coś w maczku, bo szklanki rozdają. Spoiler Na wszelki wypadek zaopatrzę się w suchary, jeżeli okaże się, że jest źle Edytowane 22 lipca 20204 l przez 20inchDT
Opublikowano 22 lipca 20204 l 3 godziny temu, funditto napisał: Jameson na jutro już się mrozi Picie whiskey zmrożonej w lodówce? Co tu się odjaniepawla?
Opublikowano 22 lipca 20204 l Mnie też dopadło jaranko. Po tym jak Niny ma kiepski rok bez Directa, a event Sony mnie raczej rozczarował, to liczę, że MS dostarczy. Oby było ograniczone pitu-pitu do minimum i trailerek za trailerkiem. I oby oprócz Halo było coś na start. Ale i tak spodziewam się, że Infinity pozamiata. RPG od Obsidian, Fable na graficznyn wypasie z fajnym systemem walki, Forza, Everwild, Hellblade 2 i może jeszcze coś dodatkowego - na to liczę. I na jakieś bomby 3rd party - niekoniecznie exy.
Opublikowano 23 lipca 20204 l Btw nie wiem czy pisałem, ale z racji tego, że jest po polsku liczę, że nie będzie manian i będzie można normalnie kupić XSX.
Opublikowano 23 lipca 20204 l Autor 10 godzin temu, Bigby napisał: Bardzo ok wynik, wygląda na to że wbrew temu co chcieliby widzieć niektórzy Xbox jest w bardzo stabilnej sytuacji przed debiutem nextgenow. Z perspektywy czasu widać jak dobrą decyzją było wyjście poza pudełko z konsolą i otwarcie się na rynek komputerów osobistych
Opublikowano 23 lipca 20204 l Oczywiście, że było dobrą decyzją. Tylko beton umysłowy będzie twierdził inaczej.
Opublikowano 23 lipca 20204 l Banjo . Ciekawe, czy coś jest na rzeczy i faktycznie tworzą, czy tylko taki placeholder?
Opublikowano 23 lipca 20204 l Autor 3 minuty temu, Shago napisał: Banjo . Ciekawe, czy coś jest na rzeczy i faktycznie tworzą, czy tylko taki placeholder? ta grafika to praca jakiegoś fana, nie ma żadnych plotek o banjo
Opublikowano 23 lipca 20204 l Autor Teraz, Ludwes napisał: Przecież to blinx jest blinx, ale i banjo + kilka innych zapomnianych IP
Opublikowano 23 lipca 20204 l aha, to sorki, ale po prostu cały obrazek mi się nie chce za nic zaladowac