Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano
  • Autor
24 minuty temu, 20inchDT napisał:

Co kupujecie do jedzenia i picia? :ragus:

Pizza i doritosy, jak na Xboxa przystało, a popijać będę mam nadzieje łzami klapów

Edytowane przez ASX

Opublikowano

Kurde, to skoro jemy niezdrowo, to kupie sobie coś w maczku, bo szklanki rozdają.

Spoiler

Na wszelki wypadek zaopatrzę się w suchary, jeżeli okaże się, że jest źle :frog:

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano
3 godziny temu, funditto napisał:

Jameson na jutro już się mrozi

Picie whiskey zmrożonej w lodówce? Co tu się odjaniepawla?:sapek:

Opublikowano

Nie ma co, jutro być albo nie być.

Przynajmniej dla mnie. 

Opublikowano

Mnie też dopadło jaranko. Po tym jak Niny ma kiepski rok bez Directa, a event Sony mnie raczej rozczarował, to liczę, że MS dostarczy.

Oby było ograniczone pitu-pitu do minimum i trailerek za trailerkiem. I oby oprócz Halo było coś na start. Ale i tak spodziewam się, że Infinity pozamiata.

RPG od Obsidian, Fable na graficznyn wypasie z fajnym systemem walki, Forza, Everwild, Hellblade 2 i może jeszcze coś dodatkowego - na to liczę. I na jakieś bomby 3rd party - niekoniecznie exy.

:banderas:

Opublikowano

Btw nie wiem czy pisałem, ale z racji tego, że jest po polsku liczę, że nie będzie manian i będzie można normalnie kupić XSX.

Opublikowano
  • Autor
10 godzin temu, Bigby napisał:

Bardzo ok wynik, wygląda na to że wbrew temu co chcieliby widzieć niektórzy Xbox jest w bardzo stabilnej sytuacji przed debiutem nextgenow. 

Z perspektywy czasu widać jak dobrą decyzją było wyjście poza pudełko z konsolą i otwarcie się na rynek komputerów osobistych

Opublikowano

Oczywiście, że było dobrą decyzją. Tylko beton umysłowy będzie twierdził inaczej.

Opublikowano

Banjo :obama:. Ciekawe, czy coś jest na rzeczy i faktycznie tworzą, czy tylko taki placeholder?

Opublikowano
  • Autor
3 minuty temu, Shago napisał:

Banjo :obama:. Ciekawe, czy coś jest na rzeczy i faktycznie tworzą, czy tylko taki placeholder?

ta grafika to praca jakiegoś fana, nie ma żadnych plotek o banjo

Opublikowano
  • Autor
Teraz, Ludwes napisał:

Przecież to blinx

jest blinx, ale i banjo + kilka innych zapomnianych IP

Opublikowano

aha, to sorki, ale po prostu cały obrazek mi się nie chce za nic zaladowac