wojtas011 462 Opublikowano 17 godzin temu Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu (edytowane) 1 godzinę temu, drk82 napisał(a): Witam,nie wiem czy znajdę tu odpowiedź ale spróbuję......mianowicie moje pytanie odnosi się do gry FIFA,mam xbox series s i nie ma już żadnej możliwości żeby grac w żadną grę z serii FIFA?.....gra FC24 jest do niczego pozdrawiam Zostały tylko klucze raczej, ale cenowo to tak średnio Games — 2 filters selected Edytowane 17 godzin temu przez wojtas011 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu (edytowane) Oczywiście to statystyki na podstawie 2.4 mln kont zarejestrowanych w serwisie TA. Dla porównania po starcie MW3 wzrost był o 33%. Na liście bestsellerów Xbox Store 3 pierwsze miejsca to BO6, przy czym druga pozycja to upgrade z Game Passa. Edytowane 8 godzin temu przez SnoD Cytuj Odnośnik do komentarza
wojtas011 462 Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu Brawo, będzie więcej kasy na indyki do gamepassa day 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 315 Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu I fajno, bo indyki w gamepassie day one potrafią być supcio. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi