Lukas_AT 1 188 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu No i taki Switch Lite jest maly i lekki. Steam Deck to wielki kloc. Ja sobie nie wyobrazam grania na nim jak juz normalny Switch jest dla mnie troche nieporeczny. Ale cos za cos. Dla malych gier i exow Nintendo Switch mi sie sprawdza idealnie. 1 Cytuj
SnoD 2 316 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 19 minut temu, Lukas_AT napisał(a): No i taki Switch Lite jest maly i lekki. Steam Deck to wielki kloc. Ja sobie nie wyobrazam grania na nim jak juz normalny Switch jest dla mnie troche nieporeczny. Ale cos za cos. Dla malych gier i exow Nintendo Switch mi sie sprawdza idealnie. Bo normalny Switch to plastikowa deska o zerowej ergonomii. SD i inne pocket PC (przynajmniej Rog) mają uchwyty wyprofilowane pod dłonie i trzyma się je zupełnie inaczej. Cytuj
iluck85 2 886 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Ale Lite leży o wiele lepiej w rękach i do tego waży mniej. Ale nie ma ficzerów dużego brata i tyle. A był moment że kosztował 1/3 SD. I jak już było napisane stronę wcześniej- dla dzieciaka to lepsze rozwiązanie. Wkłada carta z Mario i gra- koniec. Wielu próbowało zabrać część rynku w segmencie HH i nikomu się nie udało, PSP było najbliżej. Wiiu było porażką z pkt widzenia PR. Zabrakło twardej odcinki i reklamy. A Switch 2 nie powtórzy sukcesu, ale sprzeda się lepiej niż obecny Xbox i ich kolejna konsola- tego można być pewnym. Cytuj
drozdu7 2 761 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Moim zdaniem teraz MS normalnie wyda stacjonarną konsolę. Chociaż tak jak pisałem, taka hybryda najbardziej by mnie cieszyła. Ale to jeszcze prawie dwa lata a w przypadku MS to jak wróżenie z fusów, sytuacja zmienia się dynamicznie. Tym bardziej że w każdym kwartale Xboxow sprzedaje się coraz mniej. Cytuj
ASX 14 638 Opublikowano 28 minut temu Autor Opublikowano 28 minut temu Tak jak wszystkich innych konsol;) Myślę, że przynajmniej w tej najbliższej przyszłości mają w planach zwyklą konsole stacjonarną, przenośną + licencjonowane sprzety third party z Windowsem i Xbox OS od Asusa, MSI itp. Ostatecznym celem będzie dla nich złączenie Windowsa i Xboxa w jeden ekosystem ze wspólnymi grami. Trochę podobnie jak Nintendo zrobiło ze Switchem łącząc swój biznes konsol przenośnych i stacjonarnych, za sprawą Switcha. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi