SnoD 2 320 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 74 zł za miesiąc GPU, czyli równowartość $18. Cytuj
Homelander 2 090 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 2 minutes ago, SnoD said: 74 zł za miesiąc GPU, czyli równowartość $18. Wow. 45zł pamiętam, potem chyba 56? Masakra ta cena. Musiałbym chyba tylko i wyłącznie grać w ramach Gamepassa żeby to sens miało Cytuj
SnoD 2 320 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Mylisz chyba GP z GPU. Dobra cena. W Polsce i innych krajach EU nowe gry kosztują w przeliczeniu prawie $90. Tylko w krajach biedaków jest $70 lub mniej Cytuj
Homelander 2 090 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Właśnie jestem w Lidlu i to jest dobra cena Szkoda tylko, że tylko dla nowych kont Cytuj
Bielik 733 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Może gdybyś aż tak nie cenił wygody rodem ze steam decka to ogarnął byś sobie gamepassa w dużo niższej cenie jak pewnie wielu innych zagrajmerow z forumka. Ja osobiście niestety idę opcja na ile tylko się da i w zamian nie otrzymuje polskiej lokalizacji do takich gier jak psychonauts czy gears tactics Cytuj
Homelander 2 090 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 1 minute ago, Bielik said: Może gdybyś aż tak nie cenił wygody rodem ze steam decka to ogarnął byś sobie gamepassa w dużo niższej cenie jak pewnie wielu innych zagrajmerow z forumka. Ja osobiście niestety idę opcja na ile tylko się da i w zamian nie otrzymuje polskiej lokalizacji do takich gier jak psychonauts czy gears tactics No przecież kupiłem za 8$ na instant-gaming Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi