Opublikowano 23 lipca 20204 l 30 minut temu, Figuś napisał: Zaczynam powoli tęsknić za normalnymi konfami z E3 i innych eventów Ajj te relacje z E3 i innych targów na Hyperze w TV. Wywiady, urywki gameplayu, fajnie było
Opublikowano 23 lipca 20204 l 15 minut temu, 20inchDT napisał: 17 preshow u Geoffa z revealami gierek 18 main show MS Mówiono już czy na głównym evencie mają być jakieś gry 3rd party?
Opublikowano 23 lipca 20204 l Czy M$ będzie dalej śpiewał kasę za granie online czy też nie mnie osobiście ryra. Płacę za to od tak dawna, że słowo daję - jest mi to obojętne. Dla mnie o wiele ważniejszą sprawą jest zabezpieczenie systemu przed oszustami. Tak, to na niektórych blacharzy właśnie teraz patrzę. Innymi słowy chcę zapewnienia, że w każdej grze nastawionej na Multi jak np Halo Infinite w Menu odnajdę "ptaszeczek" pozwalający mi zdecydować o tym czy grać lub nie grać z pecetowcami.
Opublikowano 23 lipca 20204 l Autor 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: Mówiono już czy na głównym evencie mają być jakieś gry 3rd party? będą
Opublikowano 23 lipca 20204 l a na co komu team ninja. Niech zatrudnią Itagakiego i stworzą mu team, a on już zrobi duchowego następcę ninjy Edytowane 23 lipca 20204 l przez 20inchDT
Opublikowano 23 lipca 20204 l 5 minut temu, 20inchDT napisał: Niech zatrudnią Itagakiego i stworzą mu team, a on już zrobi duchowego następcę ninjy Itagaki sam stworzył swój jakiś czas temu - Valhalla Game Studios, ale w sumie to wydali same crapy.
Opublikowano 23 lipca 20204 l Itagaki się skończył ponad 10 lat temu. brak E3 ma jeden plus, żadnych przecieków na kilka dni przed Edytowane 23 lipca 20204 l przez Daddy
Opublikowano 23 lipca 20204 l Przecież Ubi wszystko się wysypało, w zeszłym roku na konfie MS też nie było potężnych wycieków
Opublikowano 23 lipca 20204 l kogo tam ubi obchodzi, bardziej mi chodzi i pokazy MSu w maju i dzisiaj czy nawet sony w czerwcu. Zostały tylko randomy które piszą sobie magiczne listy na 4chanie.
Opublikowano 23 lipca 20204 l Z resetery odnośnie Fable: Cytat MMO-lite with emphasis on player interactions. This is all I've heard really. I've been waiting for a single-player RPG Fable for a while and those were disappointing news to me personally. Assumed it would be to most people waiting for a new Fable. Apparently I was wrong. :p
Opublikowano 23 lipca 20204 l SInglowy być nie musi, ale fajnie jakby dało grać się w niego bez dostępu do internetu, a granie w pojedynkę nie owocowało pół-produktem.
Opublikowano 23 lipca 20204 l Autor 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: SInglowy być nie musi, ale fajnie jakby dało grać się w niego bez dostępu do internetu, a granie w pojedynkę nie owocowało pół-produktem. W sensie, nie chcesz żeby to był drugi WoW?
Opublikowano 23 lipca 20204 l 1 minutę temu, ASX napisał: W sensie, nie chcesz żeby to był drugi WoW? Dokładnie tak. Fajnie jest wskoczyć w grę która w dniu premiery i za 5 lat będzie oferowała podobną zawartość, a nie ogrywać w okienku kiedy jest największa populacja graczy ergo najlepszy czas na granie. Edytowane 23 lipca 20204 l przez Paolo de Vesir