tedi007 730 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia 1 minutę temu, drozdu7 napisał(a): Miałeś na początku info że wszystkie gry z directa będą day one w GP, będą też wspierać Play Anywhere. Nie oglądałem od początku. Cytuj
Rozi 912 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia Dramatycznie wygląda ta klatkująca animacja 1 1 1 1 Cytuj
Figaro 8 413 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia wyglądają na sympatycznych ludzi, ale zachodni devowie robiący turowego rpga to przepis na średniaka. tu trzeba japońców. 1 Cytuj
szurubur 131 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia 3 minuty temu, Rozi napisał(a): Dramatycznie wygląda ta klatkująca animacja gdzies słyszałem, że będzie opcja to wyłączyć, a tak poza tym to zapowiada się ciekawa gierka 1 Cytuj
drozdu7 3 081 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia Kurde MS powinien wysłać ludzi pomóc francuzikom to dopiescic bo ten cały setting jest naprawdę dojebany 1 Cytuj
Faka 4 093 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia Dobrze wygląda ta turówka, graficznie jest bardzo ładnie, gameplay może nie będzie taki zły. Cytuj
Pupcio 19 195 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia Ale usypiacz yebany. Zostawcie jrpgi mistrzom z Japonii 1 Cytuj
Hubert249 4 334 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia co to za gówno? :pazdzioch mem: Cytuj
pawelgr5 1 612 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia DOOMIK ZIOMECZKI. No mam nadzieję, że będzie rozpierdol. Cytuj
Faka 4 093 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia Persona 3 też była zajebistym usypiaczem walcząc prawie tak samo przez całą drabinę XD Gracze. Cytuj
GearsUp 458 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia Ciekawe czy będzie tarcza w kolekcjonerce Cytuj
pawelgr5 1 612 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia Najważniejsze, że wygląda na mniej skakania (nawet typek tak powiedzial) niz w Eternal. Bedzie po prostu czysty rozpierdol Cytuj
Faka 4 093 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia Obstawiam, że ten Doom podzieli graczy. Chodzi o gameplay, który będzie tym razem wolniejszy od poprzedniczki. Mnie to tam ryba i tak zagram. Cytuj
Homelander 2 547 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia Doom wygląda wybitnie, czas nadrobić 2016 i Eternala Cytuj
drozdu7 3 081 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia 1 minutę temu, Faka napisał(a): Obstawiam, że ten Doom podzieli graczy. Chodzi o gameplay, który będzie tym razem wolniejszy od poprzedniczki. Mnie to tam ryba i tak zagram. No już ci.gosciu wyjaśnił że możesz sobie przyspieszyć ;)) Cytuj
pawelgr5 1 612 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia Jak suwaczek poszedł w prawo to było szybciutko. Tak chyba będzie trzeba grać. Cytuj
wojtas011 664 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia ale ten Final Fantasy 16 shadow drop w gp niespodziewany Spoiler no już miało być dzisiaj xd Cytuj
Homelander 2 547 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia Był shadowdrop Ninja Gaiden 2 Black, chyba ok nie? Cytuj
iluck85 3 104 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia O ile po 1 pokazie swego czasu byłem zaciekawiony tym Soutch of Midnight, tak zawiało dziś nudą. Francuzów grę pomijam. Doom jak Doom- albo przejdziesz albo odpuścisz. NG 4 jak wcześniej. Dam szansę, ale nie spodziewam się klimatu żeby mnie zassało jak jedynka 20 lat temu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi