Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, drozdu7 napisał(a):

Miałeś na początku info że wszystkie gry z directa będą day one w GP, będą też wspierać Play Anywhere.

Nie oglądałem od początku.

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano

wyglądają na sympatycznych ludzi, ale zachodni devowie robiący turowego rpga to przepis na średniaka. tu trzeba japońców.

Opublikowano
3 minuty temu, Rozi napisał(a):

Dramatycznie wygląda ta klatkująca animacja :/

gdzies słyszałem, że będzie opcja to wyłączyć, a tak poza tym to zapowiada się ciekawa gierka 

Opublikowano

Kurde MS powinien wysłać ludzi pomóc francuzikom to dopiescic bo ten cały setting jest naprawdę dojebany 

Opublikowano

Dobrze wygląda ta turówka, graficznie jest bardzo ładnie, gameplay może nie będzie taki zły. 

Opublikowano

Ale usypiacz yebany. Zostawcie jrpgi mistrzom z Japonii

Opublikowano

Persona 3 też była zajebistym usypiaczem walcząc prawie tak samo przez całą drabinę XD

Gracze. 

Opublikowano

Najważniejsze, że wygląda na mniej skakania (nawet typek tak powiedzial) niz w Eternal. Bedzie po prostu czysty rozpierdol :banderas:

Opublikowano

Obstawiam, że ten Doom podzieli graczy. Chodzi o gameplay, który będzie tym razem wolniejszy od poprzedniczki. Mnie to tam ryba i tak zagram. 

Opublikowano
1 minutę temu, Faka napisał(a):

Obstawiam, że ten Doom podzieli graczy. Chodzi o gameplay, który będzie tym razem wolniejszy od poprzedniczki. Mnie to tam ryba i tak zagram. 

No już ci.gosciu wyjaśnił że możesz sobie przyspieszyć ;))

Opublikowano

Jak suwaczek poszedł w prawo to było szybciutko. Tak chyba będzie trzeba grać.

Opublikowano

ale ten Final Fantasy 16 shadow drop w gp niespodziewany :bella:

Spoiler

no już miało być dzisiaj xd

Opublikowano

O ile po 1 pokazie swego czasu byłem zaciekawiony tym Soutch of Midnight, tak zawiało dziś nudą. 

Francuzów grę pomijam. 

Doom jak Doom- albo przejdziesz albo odpuścisz. 

NG 4 jak wcześniej. Dam szansę, ale nie spodziewam się klimatu żeby mnie zassało jak jedynka 20 lat temu.