Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
19 minut temu, Ma_niek napisał(a):

Jesu ten south jakie to nudne ...

To będzie dead on arrival jak te wszystkie slopy, gierka wydaje się klimatyczna ale ten gameplay słaby.

Reszta bardzo spoko ale gdzie jest Todd z oblivionem??

Opublikowano

Kto daje takie gierki (south of midnight i expesition 44) pomiędzy takie rozpierdalacze jak ninja gaiden i dooma? No kurwa z góry zakopali te gierki. Turówki nie dla mnie dlatego expesition mimo fajnego klimatu nawet nie ściągnę. South of midnight może być fajna gierka przygodową, wyjdzie to się obsada w gp. Ninja gaiden owiane kultem, lecz nie dane mi było nigdy zagrać, zaraz zaciągam i zobaczę czym to ludzie się jarają bo wygląda to kozacko. Doom.....kurwa ale będę rozpierdalać demoniczne podmioty tą tarczą.:drakeyeah:

Opublikowano
1 minutę temu, pawelgr5 napisał(a):

Ale co na PC? Orginał wyszedł tylko na x360. Powinno być na XSX.

Announced during Microsoft’s Xbox Developer Directo 2025, Ninja Gaiden 2 Black shadow-dropped across console, PC, and Xbox Game Pass today, January 23.

Opublikowano
1 minutę temu, creatinfreak napisał(a):

Kto daje takie gierki (south of midnight i expesition 44) pomiędzy takie rozpierdalacze jak ninja gaiden i dooma? No kurwa z góry zakopali te gierki. Turówki nie dla mnie dlatego expesition mimo fajnego klimatu nawet nie ściągnę. South of midnight może być fajna gierka przygodową, wyjdzie to się obsada w gp. Ninja gaiden owiane kultem, lecz nie dane mi było nigdy zagrać, zaraz zaciągam i zobaczę czym to ludzie się jarają bo wygląda to kozacko. Doom.....kurwa ale będę rozpierdalać demoniczne podmioty tą tarczą.:drakeyeah:

Przecież South i Obscure wychodzą przed Doomem i Gaidenem :dunno:

Opublikowano

BTW jak 30 lecie- chociaż NG wyszedł na Xboxa w 2004.... Ale jak 30 lecie, to liczę na fajną kolekcjonerkę, figurka, pudełka, a nie cyfra czy inny kod na kartce. 

Do tego niech wydadzą kolekcje 3 gier z tym blackiem na nowe konsole, a nie..... Ps4 i Switch pudełko, na Xboxa tylko cyfra... 

Opublikowano

Jakby to podsumować. Niezwykle różnorodne gry. Przede wszystkim pokaz Gamepassa i jednocześnie pokaz multiplatformowy.

Rozpędził się MS i już chyba można mówić o największym wydawcy gier.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, creatinfreak napisał(a):

Chodziło mi o konfe. Zaczęli i skoczyli pierdolnieciem przez co środek wyszedł miałki a te gry całkiem dobre mogą być.

Przecież niemal wszystkie konferencje, wszystkich wydawców tak wyglądają, pierdolnięcie z grubej rury na początku dla skupienia uwagi i dojebanie czegoś dużego na końcu żeby w pamięci została cała konfa.

Edytowane przez tedi007
Opublikowano
3 minuty temu, iluck85 napisał(a):

Do tego niech wydadzą kolekcje 3 gier z tym blackiem na nowe konsole, a nie..... Ps4 i Switch pudełko, na Xboxa tylko cyfra... 

No Xbox nadal pozostaje najlepszą opcją do ogrania pierwszego NG, mogliby faktycznie zrobić remake też jedynki. 

A jeszcze w tym roku ten sztosik:

Opublikowano
Teraz, GearsUp napisał(a):

No Xbox nadal pozostaje najlepszą opcją do ogrania pierwszego NG, mogliby faktycznie zrobić remake też jedynki. 

A jeszcze w tym roku ten sztosik:

Jedynkę poprawili- dając wersję z Sony, czyli Sigmę. To i tak dla fanów serii, więc spoko. 

Niech podciągną do tego silnika i dadzą płytę, ale na Xboxa, a nie wydali mi to na PS4 i Switcha. Przecież przenośnie jakbym w to grał, to wymiana dydków obowiązkowa. 

Opublikowano
11 minut temu, iluck85 napisał(a):

NG 4 jak wcześniej. Dam szansę, ale nie spodziewam się klimatu żeby mnie zassało jak jedynka 20 lat temu. 

Mam podobnie jako fan jedynki, chętnie pogram w Nadpass :banderas: ale ta seria to już nie to co kiedyś, jeszcze ten słaby level design ale sama walka soczysta, kto wie wie może zmienię zdanie jak pogram.

Za to shadowdrop w postaci NG2 Black i dzisiejsza premiera, ładnie MS rozjebał  :obama:

Opublikowano

Pojawiło się, ale wskakuje chyba dopiero, bo nie można pobrać, mogę przejść do sklepu MS. 38 osiągnięć.  2 w oryginalne miała 70, więc nie ma pewnie przejścia gry używając jedną broń- i przejść z każdą bronią. 

Instaluję, ale nie w apce Xboxa, ale w apce MS Store.