Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, SnoD napisał(a):

No to wiesz, że granie na PC niczym się nie różni od konsoli.

dla mnie nie, jestem obcykany z pecetem i wygoda nigdy nie była dla mnie argumentem za konsolą czy argumentem przeciw pc, na obu gra mi się spoko. wydajny mini pc jest głośny, a dużego peceta nie każdy chce w salonie, no bo też nie każdy chce zamieniać tv na monitor. konsolę w całości obsługujesz padem, peceta nie. jest steam big picture, ale są też inne apki, nikt mi nie powie, że z peceta korzysta się tylko padem i czasem nie trzeba czegoś tam kliknąć myszą

Opublikowano

Jeśli zainstalujesz Steam OSa (chyba jest już dostępny?), albo buzzite te spokojnie możesz obsługiwać PC tylko padem. 

Ten Xbox OS nad którym pracują na Windowsa też pewnie będzie to oferować.

Opublikowano

Pomimo ogólnego rageu z mojej strony to i tak sobie spokojnie poczekam, będę chciał kupić gierkę na XsX to kupię, nie będe czekał w jakimś zawieszeniu. 

Cały czas mam takie swędzenie co oni z tym nowym Xboxem wymyślą. Jeśli miałaby to naprawdę być pół otwarta platforma, łącząca prostotę Xbxoa i jakiś desktop mode dający dostęp do sklepów lub emu. To kurwa it's all I need. 

Tu na forumku mamy wątpliwości jak to będzie działać. Ale teraz oglądam sobie tego Parrisa bo streamuje codziennie i on też mówi o tym że prawdopodobnie to będą chcieli zrobić. Że sam czeka aż Xbox pokaże powód dla którego będę chciał kolejne pudło od MS

• beka z typa 1
Opublikowano
2 minuty temu, Beelzeboss napisał(a):

Ty masz sklerozę, że za każdym razem ten pomysł z xboxem-pc wydaje się tobie swiezy?

Nie wydaje mi się świeży, wydaje mi się ciekawy..

Ty kurwa dzbanie jebany i tak siedzisz na Xboxie. Masujesz kuca do tego PlayStation a kurwa guwno tam ograles i lecisz na cebuli od Spencera. Twoje posty są warte mniej niż sraka mojego psa. Gardzę takimi jebanymi trolami internetowymi, w prawdziwym życiu brakuje trochę charakteru to poswiruje w necie co?

• Plusik 2
  • Lubię! 1
  • Haha 4
  • This 1
Opublikowano

Nie będzie żadnego Steama. Cała filozofia Microsoftu opiera się teraz na grach a nie na sprzęcie. Mają wydać kasę na sprzęt, wpuścić tam Steama i jeszcze płacić Gabe'owi 30% za sprzedaż własnych gier na własnej konsoli zaprojektowanej za własne pieniądze? Pokażcie mi jakąkolwiek w tym logikę. Gdyby nie to, że w tym sklepie MS na PC gry się sprzedają zapewne gównianie to i na PC by nie wypuszczali nic na Steamie. Steam to jest cierń w dupie każdego wydawcy, więc i każdy wydawca próbował lub próbuje własnego sklepu. Na szczęście gracze decydują gdzie chcą kupować i wszystkie te sklepu poniosły porażkę. Ale konsola to zamknięty system i gracze nie mają wyboru. Wpuszczenie tak konkurencyjnego sklepu, który wiadomo, że momentalnie wyprze ten dedykowany to czysta głupota

Opublikowano
34 minuty temu, ASX napisał(a):

Ten Xbox OS nad którym pracują na Windowsa też pewnie będzie to oferować.

nie wiem jak to z tym będzie, ale trzymam kciuki mocno za xboksową nakładkę na mojego peceta, bo czemu nie

Opublikowano

ciekawe gdzie byłby kurde ms gdyby nie postanowił zgasić światła swojemu GfWL i ten istniałby od premiery po dziś, zakorzenił się w głowach pecetowców, nawet kiedy w mrocznych czasach był zaniedbywany... bo obecnie to ja sam przypominam sobie o tym od czasu do czasu, a normalnie to już wyparłem z pamięci :reggie: w sumie to była dzisiejsza apka xbox, tylko mieliśmy 2007 rok

Opublikowano

Nie rozumialem nigdy co ms chcial tym osiagnac. Instalowales gre, witalo cie jakies menu zebys zalozyz konto albo sie zalogowal bo czegos tam nie bedzie, po czym kazales temu spier.dalac i grales normalnie majac wszystko co trzeba. Tylko wku.rwialo.