Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano

Lata inwestowania w studia, a także dotowania hajsem dla gier third party przynoszą owoce dla MS, a przede wszystkim dla graczy. Zaraz Clair Obscur. Pojebało ich tam z tymi grami. Syty rok mają.

Opublikowano
7 minut temu, krzysiek923 napisał(a):

i co z tym skalowaniem?

Podobno poprawione.

9 minut temu, messer88 napisał(a):

asaxXBOX DOMINACJA asax

Pod względem ilości wypuszczanych gierek obecnie to gniecie konkurencję. Nintendo nie odstaje może aż tak bardzo, ale na tle Xboxa kalendarz wydawniczy PS w 2025 to nieśmieszny żart. Nie cw, tylko fakt.

Opublikowano

ja to wiem, jakoś od Indiany się pięknie rozpędzili jakby tak człowiek growo "żył" tylko x xboxem i GP to co chwilę coś ciekawego a zaraz jeszcze Doom, nie wiedziałbym w co grać.

Opublikowano

W sumie mają dwie mocne gry w tym roku w postaci DS2 i Ghost of Yotei (na DS2 czekam, a na Yotei kompletnie wyjebane jajca) no ale to jednak jest przepaść pomiędzy planem wydawniczym MS, a sony.

Opublikowano

Byłoby zajebiscie, później jeszcze NV niech tak zrobią i będzie komplecik z tamtej ery. Morrowind to stawiam, że zdecydowanie więcej roboty bo to jeszcze starsza generacja ale kto wie, może kiedyś się tego podejmą.

Opublikowano

Pamiętam, że niemal 20 lat temu kupiłem tę grę (Elder Scrolls IV: Oblivion) w wersji kolekcjonerskiej na X360. Oprócz pięknie rozkładanego pudełka była tam chyba dodatkowa płyta z muzyką i metalowy medalion. To była jedna z moich pierwszych gier na tę konsolę. Grę sprowadziłem z jakiegoś ówcześnie popularnego wśród polskich graczy australijskiego sklepu wysyłkowego. Zapomniałem jego nazwy (sklepu), ale raczej już nie istnieją. Czekałem na grę obgryzając paluchy z niecierpliwości jak nie przymierzając nastolatek na pierwsze ruchanie. Niestety...po zagraniu okazało się, że gra to jedno wielkie parujące gówno :/ Jedno z największych moich rozczarowań growych ever. Nudna w chuj, co chwila loadingi nawet w trakcie przechodzenia niewielkiej lokacji, z beznadziejnym systemem walki. W zasadzie ciężko to nazwać jakimś systemem walki.Lipsync i ogólnie wszechobecne drewno to just bethesda things. Plusy? Czasem ładne widoczki, niezłe jak na owe czasy tekstury, zwłaszcza wewnątrz niektórych dungeonów i tu muszę uczciwie oddać - GENIALNA muzyka Jeremy Soule`a. Gdyby nie owa muzyka to ta gra byłaby dennym dnem dna, a tak została przeze mnie choć w niewielkim stopniu zapamiętana. Tyle tytułem wspomnień.

Opublikowano
15 minut temu, pawelgr5 napisał(a):

Byłoby zajebiscie, później jeszcze NV niech tak zrobią i będzie komplecik z tamtej ery. Morrowind to stawiam, że zdecydowanie więcej roboty bo to jeszcze starsza generacja ale kto wie, może kiedyś się tego podejmą.

Do Morrowinda wracałem z 2-3 lata temu i to gra, która wymagałaby większego przebudowania, niż Oblivion. Niemniej bym się jarał, bo uwielbiam wyjątkowy klimat tej gry. Gameplay obecnie już niekoniecznie.

Opublikowano
15 minut temu, Czezare napisał(a):

Pamiętam, że niemal 20 lat temu kupiłem tę grę (Elder Scrolls IV: Oblivion) w wersji kolekcjonerskiej na X360. Oprócz pięknie rozkładanego pudełka była tam chyba dodatkowa płyta z muzyką i metalowy medalion. To była jedna z moich pierwszych gier na tę konsolę. Grę sprowadziłem z jakiegoś ówcześnie popularnego wśród polskich graczy australijskiego sklepu wysyłkowego. Zapomniałem jego nazwy (sklepu), ale raczej już nie istnieją. Czekałem na grę obgryzając paluchy z niecierpliwości jak nie przymierzając nastolatek na pierwsze ruchanie. Niestety...po zagraniu okazało się, że gra to jedno wielkie parujące gówno :/ Jedno z największych moich rozczarowań growych ever. Nudna w chuj, co chwila loadingi nawet w trakcie przechodzenia niewielkiej lokacji, z beznadziejnym systemem walki. W zasadzie ciężko to nazwać jakimś systemem walki.Lipsync i ogólnie wszechobecne drewno to just bethesda things. Plusy? Czasem ładne widoczki, niezłe jak na owe czasy tekstury, zwłaszcza wewnątrz niektórych dungeonów i tu muszę uczciwie oddać - GENIALNA muzyka Jeremy Soule`a. Gdyby nie owa muzyka to ta gra byłaby dennym dnem dna, a tak została przeze mnie choć w niewielkim stopniu zapamiętana. Tyle tytułem wspomnień.

Kurla kiedy to było:

IMG_5887.jpeg

IMG_5888.jpeg

EDIT

Pobieram banderas

Opublikowano

Dopiero ludzie ze swiatłowodem z NASA i bez życia pobrali, a 60k na Steam, 3x więcej niż Avowed.

Opublikowano
32 minuty temu, pawelgr5 napisał(a):

Bardzo możliwe, że kwestia sukcesu tego remastera. Wszystko w rękach graczy.

Opublikowano
46 minut temu, iluck85 napisał(a):

Kurla kiedy to było:

IMG_5887.jpeg

IMG_5888.jpeg

EDIT

Pobieram banderas

Moja wersyjka wyglądała jakoś tak:

DSCN9978-1.jpg

Opublikowano

@Czezare Ja mam tę samą tylko w wersji PC. Spaniała sprawa i kiedyś to były edycje pudełkowe a teraz to nie ma :/

Opublikowano
13 minut temu, Czezare napisał(a):

Moja wersyjka wyglądała jakoś tak:

DSCN9978-1.jpg

Wiem, nawiązałem tylko do tego że kiedyś to było :)

Do dzisiaj żałuję że nie wydałem 450zl na Skyrima ze smokiem.

Opublikowano

A mnie wkurwili tym Oblivionem. Zaraz premiera nowej marki w postaci Clair Obscur, a oni zajebali jeszcze shadowdropa remastera Obliviona. Po cholere wydawac 2 RPG obok siebie i w dodatku kultowa marke, ktora moze znaczaca wplynac na sprzedaz nowej marki. Tylko pokazuja, ze maja male studia w 4 literach. Juz mogli sie wstrzymac z premiera z miesiac, dwa.

Opublikowano

A pierdolisz. Jest dobrze, taki plan wydawniczy mogą uskuteczniać kiedy chcą i jak najczęściej.

Opublikowano
29 minut temu, bebbop napisał(a):

A mnie wkurwili tym Oblivionem. Zaraz premiera nowej marki w postaci Clair Obscur, a oni zajebali jeszcze shadowdropa remastera Obliviona. Po cholere wydawac 2 RPG obok siebie i w dodatku kultowa marke, ktora moze znaczaca wplynac na sprzedaz nowej marki. Tylko pokazuja, ze maja male studia w 4 literach. Juz mogli sie wstrzymac z premiera z miesiac, dwa.

Xbox has too many games XD