Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Lata inwestowania w studia, a także dotowania hajsem dla gier third party przynoszą owoce dla MS, a przede wszystkim dla graczy. Zaraz Clair Obscur. Pojebało ich tam z tymi grami. Syty rok mają.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 7 minut temu, krzysiek923 napisał(a):i co z tym skalowaniem?Podobno poprawione.9 minut temu, messer88 napisał(a):XBOX DOMINACJA Pod względem ilości wypuszczanych gierek obecnie to gniecie konkurencję. Nintendo nie odstaje może aż tak bardzo, ale na tle Xboxa kalendarz wydawniczy PS w 2025 to nieśmieszny żart. Nie cw, tylko fakt.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. ja to wiem, jakoś od Indiany się pięknie rozpędzili jakby tak człowiek growo "żył" tylko x xboxem i GP to co chwilę coś ciekawego a zaraz jeszcze Doom, nie wiedziałbym w co grać.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. W sumie mają dwie mocne gry w tym roku w postaci DS2 i Ghost of Yotei (na DS2 czekam, a na Yotei kompletnie wyjebane jajca) no ale to jednak jest przepaść pomiędzy planem wydawniczym MS, a sony.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Byłoby zajebiscie, później jeszcze NV niech tak zrobią i będzie komplecik z tamtej ery. Morrowind to stawiam, że zdecydowanie więcej roboty bo to jeszcze starsza generacja ale kto wie, może kiedyś się tego podejmą.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Pamiętam, że niemal 20 lat temu kupiłem tę grę (Elder Scrolls IV: Oblivion) w wersji kolekcjonerskiej na X360. Oprócz pięknie rozkładanego pudełka była tam chyba dodatkowa płyta z muzyką i metalowy medalion. To była jedna z moich pierwszych gier na tę konsolę. Grę sprowadziłem z jakiegoś ówcześnie popularnego wśród polskich graczy australijskiego sklepu wysyłkowego. Zapomniałem jego nazwy (sklepu), ale raczej już nie istnieją. Czekałem na grę obgryzając paluchy z niecierpliwości jak nie przymierzając nastolatek na pierwsze ruchanie. Niestety...po zagraniu okazało się, że gra to jedno wielkie parujące gówno :/ Jedno z największych moich rozczarowań growych ever. Nudna w chuj, co chwila loadingi nawet w trakcie przechodzenia niewielkiej lokacji, z beznadziejnym systemem walki. W zasadzie ciężko to nazwać jakimś systemem walki.Lipsync i ogólnie wszechobecne drewno to just bethesda things. Plusy? Czasem ładne widoczki, niezłe jak na owe czasy tekstury, zwłaszcza wewnątrz niektórych dungeonów i tu muszę uczciwie oddać - GENIALNA muzyka Jeremy Soule`a. Gdyby nie owa muzyka to ta gra byłaby dennym dnem dna, a tak została przeze mnie choć w niewielkim stopniu zapamiętana. Tyle tytułem wspomnień.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 2 minuty temu, pawelgr5 napisał(a):później jeszcze NV niech tak zrobiąProszę, przestań, bardziej już nie stanie.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 15 minut temu, pawelgr5 napisał(a):Byłoby zajebiscie, później jeszcze NV niech tak zrobią i będzie komplecik z tamtej ery. Morrowind to stawiam, że zdecydowanie więcej roboty bo to jeszcze starsza generacja ale kto wie, może kiedyś się tego podejmą.Do Morrowinda wracałem z 2-3 lata temu i to gra, która wymagałaby większego przebudowania, niż Oblivion. Niemniej bym się jarał, bo uwielbiam wyjątkowy klimat tej gry. Gameplay obecnie już niekoniecznie.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 15 minut temu, Czezare napisał(a):Pamiętam, że niemal 20 lat temu kupiłem tę grę (Elder Scrolls IV: Oblivion) w wersji kolekcjonerskiej na X360. Oprócz pięknie rozkładanego pudełka była tam chyba dodatkowa płyta z muzyką i metalowy medalion. To była jedna z moich pierwszych gier na tę konsolę. Grę sprowadziłem z jakiegoś ówcześnie popularnego wśród polskich graczy australijskiego sklepu wysyłkowego. Zapomniałem jego nazwy (sklepu), ale raczej już nie istnieją. Czekałem na grę obgryzając paluchy z niecierpliwości jak nie przymierzając nastolatek na pierwsze ruchanie. Niestety...po zagraniu okazało się, że gra to jedno wielkie parujące gówno :/ Jedno z największych moich rozczarowań growych ever. Nudna w chuj, co chwila loadingi nawet w trakcie przechodzenia niewielkiej lokacji, z beznadziejnym systemem walki. W zasadzie ciężko to nazwać jakimś systemem walki.Lipsync i ogólnie wszechobecne drewno to just bethesda things. Plusy? Czasem ładne widoczki, niezłe jak na owe czasy tekstury, zwłaszcza wewnątrz niektórych dungeonów i tu muszę uczciwie oddać - GENIALNA muzyka Jeremy Soule`a. Gdyby nie owa muzyka to ta gra byłaby dennym dnem dna, a tak została przeze mnie choć w niewielkim stopniu zapamiętana. Tyle tytułem wspomnień.Kurla kiedy to było:EDITPobieram
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Dopiero ludzie ze swiatłowodem z NASA i bez życia pobrali, a 60k na Steam, 3x więcej niż Avowed.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 32 minuty temu, pawelgr5 napisał(a):Byłoby zajebiscie, później jeszcze NV niech tak zrobią i będzie komplecik z tamtej ery. Morrowind to stawiam, że zdecydowanie więcej roboty bo to jeszcze starsza generacja ale kto wie, może kiedyś się tego podejmą.Bardzo możliwe, że kwestia sukcesu tego remastera. Wszystko w rękach graczy.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 46 minut temu, iluck85 napisał(a):Kurla kiedy to było:EDITPobieram Moja wersyjka wyglądała jakoś tak:
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. @Czezare Ja mam tę samą tylko w wersji PC. Spaniała sprawa i kiedyś to były edycje pudełkowe a teraz to nie ma :/
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 13 minut temu, Czezare napisał(a):Moja wersyjka wyglądała jakoś tak:Wiem, nawiązałem tylko do tego że kiedyś to było :) Do dzisiaj żałuję że nie wydałem 450zl na Skyrima ze smokiem.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. A mnie wkurwili tym Oblivionem. Zaraz premiera nowej marki w postaci Clair Obscur, a oni zajebali jeszcze shadowdropa remastera Obliviona. Po cholere wydawac 2 RPG obok siebie i w dodatku kultowa marke, ktora moze znaczaca wplynac na sprzedaz nowej marki. Tylko pokazuja, ze maja male studia w 4 literach. Juz mogli sie wstrzymac z premiera z miesiac, dwa.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. A pierdolisz. Jest dobrze, taki plan wydawniczy mogą uskuteczniać kiedy chcą i jak najczęściej.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 29 minut temu, bebbop napisał(a):A mnie wkurwili tym Oblivionem. Zaraz premiera nowej marki w postaci Clair Obscur, a oni zajebali jeszcze shadowdropa remastera Obliviona. Po cholere wydawac 2 RPG obok siebie i w dodatku kultowa marke, ktora moze znaczaca wplynac na sprzedaz nowej marki. Tylko pokazuja, ze maja male studia w 4 literach. Juz mogli sie wstrzymac z premiera z miesiac, dwa.Xbox has too many games XD