C1REX 16 Opublikowano 24 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2020 Ja też jestem w szoku, że M$ chcę mieć kilka studiów robiących gry za free na Xa i że ludzie więcej o tym nie mówią. Przecież to wygląda jak narodziny Netflixa growego. Rozumiem, że GamePass nie jest nowością, ale że się rozwija i pomaga zarobić developerom jest dla mnie bardzo ciekawe. A co jeśli 90% gier na Xa będzie za free? Jak Sony będzie konkurować jeśli ludzie będą kupować tylko exclusivy od Sony, a za cenę 6 gier resztę dostaną w abonamencie od M$? Laska ma rację, że exclusivy od Sony mają głównie na celu sprzedać playstation, by sony dostało swoje 30% ze sprzedaży całej reszty gier. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 24 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2020 14 godzin temu, Figuś napisał: Wiesz, podziękuj kolegom którzy to nie opowiadali jakie to oranie będzie, HALO perła w koronie Xboxa miała zniszczyć niebieskich, paru puściły nerwy i chcieli banów ale jak podobne rzeczy działy się w temacie PS to XD śmichy chichy, no sorry ale tej wzajemnej karuzeli wyśmiewania już się raczej nie zatrzyma. Widzę, że wywołujesz mnie do tablicy, więc Ci odpowiem, ale najpierw zapytam. Czy Ty piszesz w CW na poważnie? Nie odnoszę takiego wrażenia, ale być może. Na poważnie to w tym topicu to na pewno pisał zanim go rzecz ciemna odstrzelili niebieski ewangelizator, kapłan Sony i jehowy PlayStation w jednym, tj Mendrek. Oprócz niego może jeszcze ze dwie-trzy osoby trzymają ciut za sztywno kij w dupie. Jeśli chodzi o mnie to ja tam zajmuję głos tylko dla czystej zabawy, rozrywki, czyli tzw beki. Czy to jasne? Na poważnie zaś odniosłem się do tego co Microsoft pokazał na tym pożałowania godnym evencie kilka stron wcześniej. Czytałeś? Jak nie to przeczytaj. Nieważne już z resztą. Ochłonąłem, podjąłem decyzję i jest ona nieodwołalna. Sprzedaję Koxa i Elite`a 2. Nie od razu, bo w najbliższym czasie przybywają do mnie chrześnice i chrześniacy na wakacje, a ja mam wobec nich jakieś powiedzmy zobowiązania i chcę im zapewnić jakąś tam rozrywkę. Niech sobie popykają w tego Minecrafta Dungeons w coopie. Byłbym chuyowym wujkiem i egoistą zarazem, gdybym opchnął xboxa już teraz. Po tym co zobaczyłem na pokazie M$ uznałem, że nie ma na co czekać. Robię sobie dłuższą przerwę w graniu. Jak Sony wraz z M$ zbliżą się choćby do połowy w swoich grach do poziomu z prezentacji UE5 to być może wówczas wskoczę do tego basenu. A tak to mam wylane. Tylko świnia nie zmienia poglądów, więc jeśli np okaże się, że pomimo graficznej grzybni Multi W Halo Infinite okaże się zjawiskowe i przekozacko zayebiste to się złamię i SeX-a kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 24 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2020 (edytowane) 11 minut temu, YETI napisał: Nie 6 tylko 7, byl jeszcze Destrucyion All Cars. W gt7 i spidermanie byl niby jakis gameplay? Edit: Dzieki za podlinkowanie do tego wyrzygu, minus. Edytowane 24 lipca 2020 przez 20inchDT 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 970 Opublikowano 24 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2020 W GT7 to 1/3 trailery to gameplay, w Spiderze krótkie urywki. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 24 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2020 A spoko, czyli wszystko co pokazal MS to tez gameplaye. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 24 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2020 @YETI @20inchDT 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 970 Opublikowano 24 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2020 10 minut temu, 20inchDT napisał: A spoko, czyli wszystko co pokazal MS to tez gameplaye. No w Halo i tej drugiej gierce na pewno. Taka podpowiedz, bo może masz jakieś większe problemy ze wzrokiem, w GT7 od 2:00 masz gameplay. Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 716 Opublikowano 24 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2020 @Paolo de Vesir przejmujesz się? Spokojnie chłopak, masz przecież w co grać i to się nie zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 25 lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2020 Taka lista wykonana na podstawie informacji na stronie Xboxa 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 25 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2020 11 minut temu, ASX napisał: Taka lista wykonana na podstawie informacji na stronie Xboxa Sory ale po co ta lista. Ja od lat korzystam z wykazu na gematsu jak uzupełniam kolekcję gier tytułami ekskluzywnymi daję po prostu zakładkę "Full" i widzę co dana konsola ma do zaoferowania. Na dzień dzisiejszy na XSEX wygląda to tak: Na PS5 tak: Nie ma nic pomiędzy. Dla graczy liczą się jednak tytuły ekskluzywne. Tak już jest i będzie zawsze. Ogarnijcie się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 25 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2020 Słaby trolling Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 25 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2020 O qurłaa kto tam excela odyebał Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 25 lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2020 Swoją drogą Ninja Theory pochwaliło się na czwartkowym pokazie ze w pierwszą część Hellblade zagrało już 3,5 miliona graczy. Całkiem ładny wynik jak na nowe IP Teraz czekam na standardowe komentarze o gamepassie za złotówkę Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 25 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2020 Fantastyczna konsola. Serio nie ma 1 gry tylko na xboxa? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 25 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2020 (edytowane) Na One jest tylko jedna ekskluzywna - Halo 5. Na series X na razie nie ma żadnej zapowiedzianej. Sory jeszcze forza 5 jest na One no to są dwie. Edytowane 25 lipca 2020 przez devilbot Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 25 lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2020 7 minut temu, mozi napisał: Fantastyczna konsola. Serio nie ma 1 gry tylko na xboxa? Nie bedzie, Nowy Xbox będzie chyba pierwszą konsolą w historii która nie dostanie żadnej gry ekskluzywnej dedykowanej tylko jednej konsoli. Wszystkie tytuly będzie można ograć na windowsie i wkrótce na xcloudzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 531 Opublikowano 25 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2020 Naprawdę tak ciężko ludziom zrozumieć, że MS ma 2 platformy, które chce wspierać? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 25 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2020 Tak naprawdę to mnie microsoft wk.urwił tym pokazem liczyłem na te halo jak nie wiem co. Resztę indyków też niech se wsadzą. Switch mi styknie. Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 25 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2020 No jasne rozumiem. W takim razie 1 konsola w historii firmy której nie kupię. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 25 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2020 W tak bys nie kupil 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 25 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2020 Miałem wszystkie mozliwe xboxy. Kupiłbym dla dobrych gier ale skoro wszystko będzie na PC nie widzę sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza
zloto 737 Opublikowano 25 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2020 Największym ekskluzywem Xboxa jest...Gamepass. Mówiłem o tym już od dawna. Owszem, jest też dostępny na PC, ale ilość gier i jakość dostępnych na Xboxie przewyższa ofertę PCtowa o kilka długości. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 25 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2020 Widocznie niektorzy nie lubią pieniedzy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 25 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2020 Dla mnie gamepass to nie jest aż taki dealbreaker. Nie mam aż tyle czasu na granie więc mogę kupić np gears 5 w cyfrze na PC czy forze. To trochę jak ze switchem - jakby nie zelda czy Mariany to bym tego nie trzymał bo granie przenośne mnie nie interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 25 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2020 MS to tak naprawdę wisi kto gdzie kupi ich gry. Na PC czy Xboxa, wszystko jedno. I tak zarobią. ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi