Michał_K 196 Opublikowano 14 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2019 W pc od setek lat w tym układzie są wnętrzności. Pewnie bardziej ludzi z pc zastanawiało jak te rzeczy ładują w płaskie konsole i to nie wybucha przy takiej grafice. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 467 Opublikowano 14 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2019 Jak to sie mowi w zielonych kregach - slice me nice. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 14 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2019 4 hours ago, chris85 said: Weź im tego już nie tłumacz. I tak nie zrozumieją, ma być 1,2,3,4... Chodzi dalej o nazwę która by obniżyła zainteresowanie od czasu Xbox 360 zamiast Xbox 2 żeby była większą konkurencja z PS3 i zmiana nazwy Xbox 2 czy cos w tym stylu? Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 14 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2019 Też bym chciał zapalić jointa i przestać myśleć na chwilę. Ehh idę się brać za robotę, bo tylko marnuję czas na czytanie takich niezrozumiałych zdań. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 14 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2019 Jestem ogolnie zaciekawiony i pod bardzo duzym wrazeniem, w sumie opadla mi szczeka. Mam nadzieje ze wsadza tam takie bebechy ze bedzie wielki przeskok graficzny pomiedzy generacjami. Ale bym pogral w nowe, porzadne HALO na takim sprzecie Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 14 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2019 (edytowane) Rewelacyjny wygląd. Nie rozumiem narzekania ani na gabaryty (przecież dla porównania, m.in po to jest tam joypad), ani na chłodzenie. Na upartego, konsola zmieści się we wnękę pod telewizor tyle że to już od czasów X360 i PS3 był bardzo, ale to bardzo zły pomysł. O chłodzeniu też nic nie wiadomo ponad to, że będzie mieć byczy radiator (tak na logikę) i wylot z góry. Mnie się bardzo podoba, choć pewnie jej nigdy nie kupię (preferuję Sony, a na więcej konsol nie mam miejsca - to tak na wypadek jakby ktoś pomyślał, że jestem fanboy'em MS). A nazwa? Idiotyczna. Skrót jeszcze gorszy: XSX. Edytowane 14 grudnia 2019 przez Berion Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 14 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2019 Swoją drogą ciekawe jak z premierą będzie. Znowu kilka krajów na start czy nie oleją mniejszych rynków i u nas będzie w tym samym czasie czy tam z dwutygodniowym poślizgiem jak było przy premierze PS4 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 14 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2019 26 minut temu, Berion napisał: Mnie się bardzo podoba, choć pewnie jej nigdy nie kupię (preferuję Sony, a na więcej konsol nie mam miejsca Nigdy nie mogę zrozumieć tego argumentu przeciwko kolejnemu sprzętowi do grania. Gdzie wy mieszkacie, że nie macie miejsca na mały kawałek sprzętu AV koło/pod/z boku TV? Rozumiem brak czasu, brak hajsu, czy brak zainteresowania danymi markami/ofertą. To już fanboystwo jest dla mnie lepszym argumentem niż ten brak miejsca. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 14 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2019 Ludzie mieszkają w kawalerkach i pokojach. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 14 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2019 (edytowane) 7 minut temu, Figaro napisał: Ludzie mieszkają w kawalerkach i pokojach. No to raczej nie mają hajsu niż miejsca... Btw mieszkałem w kawalerce i miałem kilka konsol pod/obok TV. Dobra OT z mojej strony. Edytowane 14 grudnia 2019 przez balon Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 15 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2019 @balon Nie znoszę bałaganu, a konsole to też gry. U mnie wszystko musi zajmować mało i nie rzucać się w oczy, a jak jakąś porzucam to na ogół sprzedaję lub oddaję (chyba, że jej hack jest na tyle unikalny lub sam model nietypowy), a jak nie to musi mieć swoje miejsce w pudełku (i co? mam budować taką piramidę z pudełek w szafie czy może wrzucić do XVIII wiecznego kufra luzem jak kartofle?). Preferuję modernistyczny, chłodny minimalizm (jak widzę niektóre pokoje graczy to aż mnie skręca na samą myśl, że można żyć w takim syfie) i w tą stylizację świetnie wpisuje się XSX. Po co więc w ogóle trzymam te starocia? Ano chciałbym kiedyś pokazać synowi w co grał jego ojciec (chociaż, najpierw musiałbym znaleźć kompatybilną na poziomie protokolarnym samicę, która jeszcze ze mną wytrzyma resztę życia, no ale wszystko przede mną :D). 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 15 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2019 Przypominam, że GameCube też miał bardzo nietypowy wygląd a na przestrzeni czasu okazał się jedną z najlepiej wyglądających maszynek do grania ever. W sumie dobrze się dzieje. Każda z trzech stron oferuje coś własnego. Ninny ze Switchami, Sony i najlepsze gry PS5 a MS daje usługi i różne wariacje konsol. Może na żywo wygląda fajnie a premiera razem z Halo Infinite to taki ukłon w stronę premiery pierwszego X i Halo w 2001. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 15 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2019 No nie wiem, wyglądał jak zabawka od ruskich z bazaru. Szczególnie fioletowy. Ten Panasonica, tylko trochę mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 15 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2019 Ale GCN to Ty szanuj. Mi się nawet podoba ten Xbox. Będzie taki nie za duży i w sumie pasujący do nowych mebli. W sumie na start nieźle gry się szykują. Hellblade i Halo. Podawali cenę już? Cytuj Odnośnik do komentarza
zloto 737 Opublikowano 15 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2019 (edytowane) Hellblade nie będzie na premierę. Sam Spencer powiedział podczas zapowiedzi, że gra jest na wczesnym etapie produkcji. Cena nie znana. Ludzie spekulują, zakres od 449$(optymiści), do 599$(pesymiści). Moim zdaniem jeśli chcą zacząć generację bez strzału w kolano to nie mogą przekroczyć tych 500 dolarów. Nawet jeśli na star będzie dostępna druga wersja za 299$ np. Fajna koncepcja pudełka jednego z forumowiczów Resetera. MS mógłby pójść w tym kierunku, aby konsumenci nie mieli problemu z odróżnieniem pudełek Edytowane 15 grudnia 2019 przez zloto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 15 grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2019 Jedyne pudełko na jakie czekam Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 047 Opublikowano 15 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2019 Już wyobrażam sobie jak wchodzę do domu, wyjmuję ten potężny monolit i podłączam go do TV. Te emocje towarzyszące pierwszemu uruchomieniu, sprawdzanie nowego dashboardu, a na ekranie Halo Infinite 4K/60. Tak, to będą dobre święta. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 15 grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2019 (edytowane) Ta premiera razem z Halo Infinite to piękny nostalgiczny ukłon w strone fanów. Szanuje Fajnym patentem jest to że będzie można preloadować gry np. z gamepassa na dysk zewnetrzny. Potem wystarczy go tylko podpiać pod sexa i od razu będzie można cieszyć się gierkami na premiere, bez czekanka i instalacji. Edytowane 15 grudnia 2019 przez ASX Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 15 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2019 Tyle się od samego początku mówi o nowym Xboxie (źle czy dobrze), że za parę miesięcy ludziom wryje się to banie i nie będą myśleć o niczym innym jak Series X. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 15 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2019 A memy wszelkiego rodzaju tylko potęgują zainteresowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 15 grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2019 A w dodatku nazwa konsoli kojarzy sie z sexem i brzmi lepiej niż xboner A ludzie tutaj piszą że xbox nie wyciąga lekcji z 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 15 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2019 Idąc tokiem rozumowania niektórych, to ludzie powinni mieć problem również z nazewnictwem telefonów. Tak jakby ludzie szli do apple store i kupowali Iphone'a XS zamiast XR albo na odwrót xD jeśli konsumenci będą się mylić wg yaczesa to nie zazdroszczę roboty bo mieć do czynienia z debilami na codzień jest męczące. Jedna konsola 1000zł druga 2000zł O KURDE A KTÓRA TO KTÓRA GENERACJA? Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 15 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2019 9 godzin temu, Nemesis napisał: Sony i najlepsze gry PS5 a MS daje usługi Już w 2019 wiemy , że gry MS nie dorównają tym od Sony Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 15 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2019 17 minut temu, 20inchDT napisał: Już w 2019 wiemy , że gry MS nie dorównają tym od Sony widać to zwłaszcza po grach jakie w tym roku zrobiło sony ładnie wyjaśnił 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 896 Opublikowano 15 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2019 (edytowane) Nadrobiłem temat i powtórzę to co z początku, wygląd super nazwa beznadziejna i na 100% odbije się im czkawką. Wygląd zwiastuje super ciche chłodzenie, będzie pewnie jeden lub dwa duże wolnoobrotowe wentylatory. Jak PS5 nie będzie miała podobnego kształtu to na pewno kultura pracy będzie gorsza. Widać ,że nadchodzące konsole będą miały całkiem spory TDP. Pierwsze modele PS3 i X360 miały sporo wyższy pobór mocy niż ich następcy. Edytowane 15 grudnia 2019 przez Ukukuki Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi