Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano
  • Autor

Opublikowano

Ciekawe czy HI wyglądałoby tak samo gdyby jednak twórcom zależało aby gra działała fantastycznie na jednym sprzęcie, a nie jako tako na każdym.

Boję się, że po całym tym zbrojeniu MS będzie "jack of all trades, master of none".

Opublikowano

No cóż, chcą sięgnąć po fortnajtową kasę tym Halo. F2p + pójdzie na pc otrzymanym na komunię, to i baza użytkowników jest potencjalnie duża.

U nich to będzie raczej master of multiplayer ;p

Opublikowano
1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Boję się, że po całym tym zbrojeniu MS będzie "jack of all trades, master of none".

Wiele na to wskazuje. Konieczność optymalizacji pod Łoniaka i PC rozmyje największą zaletę exów. 

Opublikowano
  • Autor

Xbox przebuduje sklep, ma być szybszy, wygodniejszy i bezpieczniejszy

Edytowane przez ASX

Opublikowano

fajnie, moze tym razem sie uda 

Opublikowano

A wiadomo kiedy cene podadzą? Jakaś konfa jeszcze będzie czy inne meeting? 

Opublikowano

Fajny prokonsumencki ruch, jak wiele innych MS, ale wiecie jaki byłby najbardziej prokonsumencki ruch?

Spoiler

Gierki.

Opublikowano

na premiere Series X2 powinni sie wyrobic

Opublikowano
Godzinę temu, zloto napisał:

Fajny prokonsumencki ruch, jak wiele innych MS, ale wiecie jaki byłby najbardziej prokonsumencki ruch?

Pokaż ukrytą zawartość

Gierki.

...a z tym na dzień dzisiejszy niestety tragicznie i beznadziejnie słabo...:(

Opublikowano

Pomimo tego, że 95% gier to multiplatformy, to jednak te 5% exclusivów się liczy bardzo.

Naprawdę jestem ciekawy, jaki M$ zaproponuje deal na Xa, jeśli planują wygrać z ps5? 

Połowa ceny i gamepass na rok za free?

Tymczasem Nintendo ma najsłabszy sprzęt, najdroższe gierki i sprzedaje się jak świeże bułeczki.

Opublikowano
  • Autor

Widzę że żart złoto został odebrany zbyt powaznie

Przypominam tylko że w tym roku Microsoft wydał lub wyda  9 gier: Ori and Whill of Wisła, Bleeding Edge, Minecraft Dungeons, Gears Tactics, Tell My Why, Battletoads, Microsoft Flight Simulator (chociaż to akurat nie wyjdzie na Xboxie w tym roku raczej), Grounded w Early Accessie oraz Halo Infinite. Do tego remastery trzech gier przygotowane pod nową generację: Gears 5, Sea of Thieves i Forzy Horizon 4. Razem 12 pozycji, porównajcie to sobie z innymi wydawcami i konkurencją.

5 godzin temu, C1REX napisał:

Naprawdę jestem ciekawy, jaki M$ zaproponuje deal na Xa, jeśli planują wygrać z ps5? 

Xd 

Opublikowano
6 godzin temu, C1REX napisał:

Tourne 'SeX' po każdym kliencie - gra wstępna taniec brzucha Greenberga a później gała z połykiem od Spencera.

Opublikowano
  • Autor

Dobrze bo to był głupi pomysł

Opublikowano
2 godziny temu, ASX napisał:

...Przypominam tylko że w tym roku Microsoft wydał lub wyda  9 gier: Ori and Whill of Wisła...

:philosoraptor::dafuq::notsure:

;)

Edytowane przez Luqat

Opublikowano
15 godzin temu, ASX napisał:

Xbox przebuduje sklep, ma być szybszy, wygodniejszy i bezpieczniejszy

Stylistyka jak nowej apki do gamepassa

Opublikowano

Ciekawe ocb, Xbox All Access, coś z tłumaczeniami/dubbingiem, wprowadza ten system Ms Rewards?

Opublikowano

I co nikt nie wrzucił że GamePass będzie w XCloud od 15 września dla wielu krajów na Androidzie i to w PL też. Trzeba mieć GPU. Ja się jaram i zastanawiam nad uchwytem dla komórki na pada. Zastanawiam się czy trzeba mieć pada z BT i czy moje będą działać (od XOX i pierwszy Elite).

https://www.ppe.pl/news/148410/xbox-game-pass-ultimate-i-project-xcloud-na-smartfonach-w-polsce-ponad-100-gier-w-ramach-jednego-abonamentu.html