czarek250885 310 Opublikowano 10 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2020 Godzinę temu, ASX napisał: - Wiele razy podawano plotkowaną specyfikację - Ma być mocniejszy niż Xbox one x - jeśli uważasz że gry na Lockharta będą pocięte to na PlayStation 5 również - sens tej konsoli jest taki aby odpalała nextegenowe gry w 1080p-1440p i była tania, więc jeśli ktoś nie ma odbiornika 4k i zależeć mu będzie na taniej konsoli to Lockhart będzie konsolą dla niego Sam mam kilku znajomych, którzy dalej cisną na poprzedniej generacji. Raz jeden pyta mnie chwilę po moim zakupie ps4 czy jest coś więcej niż to co on ma? Ja odpowiadam że graficznie wygląda to znacznie lepiej i warto kupić next gena, ale czy jest coś w tej samej grze innego niż u mnie? Ja odpowiadam po za grafiką i płynnością to nie. To on na to, w takim razie nie mam potrzeby kupowania nowego sprzętu. Tak więc zgadzam się z tobą że są osoby które nie patrzą na grafikę a jedynie chcą zagrać w nowe gry więc ten sprzęt będzie świetny dla takich ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 10 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2020 Szkoda, że S-ka prawdopodobnie nie będzie miała napędu, bo dla mnie taka konsola byłaby idealnym rozwiązaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 10 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2020 Zapyta człowiek normalnie o konsole to cie zminusuje beton :-D tylko jeden normalnie umie odpowiedzieć :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 054 Opublikowano 10 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2020 No bo trochę taki nie za mądry był ten Twój post. Zwłaszcza, że nawet nie będąc mocno w temacie wiadomo już, że będzie GPU na RDNA2 i Zen2, więc downscaling do 1080p nie będzie niczym trudnym. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 10 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2020 12 minut temu, Ma_niek napisał: Zapyta człowiek normalnie o konsole to cie zminusuje beton :-D tylko jeden normalnie umie odpowiedzieć :-) Nie raz zminusowałeś ludzi za normalne posty, wielbicielu sony. Wiele razy w tym temacie widziałem jak się martwicie o lockharta. Jakoś nie chce mi się wierzyć, że na forum o gierkach ludzie nie widzieli specyfikacji/rozmow o tej konsoli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 223 Opublikowano 10 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 10 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2020 Ehh błagam o białego series x Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 10 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2020 Podobno tym kolejnym dużym argumentem za subskrybcją gamepassa ma być to że Xbox podpisał umowę z wydawcą third party dzięki czemu jego gry będą trafiać do gamepassa I taką walkę o klienta szanuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 223 Opublikowano 10 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2020 (edytowane) To GP jeszcze miałby dodatkowo oferować gry innego wydawcy na premierę? Spencer nie bierze jeńców Jeśli mam kogoś typować to albo THQ/WB Games albo jakiś Japoniec (Sega, Capcom, Namco, SE) Edytowane 10 sierpnia 2020 przez Daddy Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 10 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2020 (edytowane) Chcialbym, zeby to byla sega, a ostatnio dobrze ze sobą zyja to jest szansa. Maja duzo super ip i jakby je przeportowali i wrzucili do gp to byloby super. Gorzej jak to bedzie cos indykowego w stylu devolver digital :p Edytowane 10 sierpnia 2020 przez 20inchDT Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 054 Opublikowano 10 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2020 Najbardziej liczę na Capcom - ich gry warto ogrywać, a na Xboxie gdzie nie mają szczególnej sprzedaży bardziej opłaca się chyba brać hajs z góry. Zwłaszcza, że Capcom mimo wszystko Xboxa sobie nie odpuszcza. Układ idealny. <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 10 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2020 (edytowane) Wydaje mi się, że raczej to będzie jakiś wydawca który jest w stanie zapewnić min. 5-6 przyzwoitych gierek w ciągu roku kalendarzowego. Microsoft będzie chyba chciał się każdego miesiąca chwalić jakąś premierą w usłudze. Devolver pasuje tu całkiem nieźle i nie zdziwiłbym się gdyby to właśnie oni się tam pojawili. Edytowane 10 sierpnia 2020 przez Cedric Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 10 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2020 (edytowane) Capcom tez luks opcja, ale wciaz chce persony i smt od segi xd Hmm, co myslicie o ea Czesc gier ea mozna odpalac w xcloud, pomimo ze nie ma ich w gp. Dla casuali i januszy to by byla megatona Edytowane 10 sierpnia 2020 przez 20inchDT Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 10 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2020 Oni mają swoje eaa tak więc odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 10 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2020 Choć przyszedł mi do głowy inny pomysł - być może chodzi tu o Electronic Arts. Ot, w ramach Gamepass będzie miał też stały dostęp do EA Access. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 10 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2020 1 minutę temu, Cedric napisał: Choć przyszedł mi do głowy inny pomysł - być może chodzi tu o Electronic Arts. Ot, w ramach Gamepass będzie miał też stały dostęp do EA Access. Brzmi prawdopodobnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 10 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2020 aż tak bym ich usług nie łączył. EA chce się swoje nachapać, chyba że jakieś odpady dadzą gdzie nawet oni kładą na to lachę. co do innych wydawców to fajnie jakby UBI wprowadził w końcu swój access na konsole ale pewnie im się to nie kalkuluje. a co do wymienionych w poprzednich postach to SE bym nie pogardził. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 10 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2020 (edytowane) Ten ea access to i tak prawie same odpady, a i sama subsrypcja na rok jest tania. W se jakos nie wierze po tym jak latwo daja exy dla sony. Gamepass moglby im ozywic anthem, a sportowki to i tak glownie lootboxy teraz. Edytowane 10 sierpnia 2020 przez 20inchDT Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 10 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2020 Anthemowi to chyba nic nie pomoże, nawet gamepass Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 10 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2020 Wciaz pracuja nad wersją 2.0, wiec moze wyjdzie im cos grywalnego xD Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 10 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2020 Największym dealem dla casuali byłoby jak by to Ubi wrzucało im gierki day 1. Osobiscie nie obraziłbym się na Eidos. Z japonczyków chyba tylko Capcom by mnie jarał. Osobiscie bardzo mocno liczę na granie w chmurze i trzymam kciuki aby MS ogarnął to na poziomie GFN. Jaram się tym co robi MS i napradę mocno biorę pod uwagę nowego Xboxa. Uwielbiam sprawdzać nowe gierki a tak tanio jak w GP chyba nie było nigdy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 054 Opublikowano 10 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2020 Mam nadzieję, że nie będzie to EA bo ich usługa to piach. Za to opcja Atlus na Xboxie bardzo, ale to bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 10 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2020 Eidos jest chyba teraz częścią Square Enix Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 10 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2020 Ale w EU chyba to oni bawią się w bycie wydawcą? Kiedys tak chyba było. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 143 Opublikowano 10 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2020 Ja jednak obstawiałbym EA, całą generację dobrze z nimi żyli i to na eventach Xboxa ich gry były prezentowane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi