MYSZa7 8 917 Opublikowano 27 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2020 22 minuty temu, Daddy napisał: Maniak i brygada są spoko, nie każdy musi mieć magistra z gier i wyglądać pięknie jak mendrek. Wole taki ''amatorski'' kanał niż wielu gigantów pizdeczek casuali jak Remigiusz Maciaszek itp. Dla czegoś lekkiego można ich fajnie pooglądać. Momentami jakbym widział dyskusję z forumka w formie video. Jak chcę coś bardziej konkretnego odpalam grubcia archona czy innego NoClipa. Cytuj Odnośnik do komentarza
bebbop 282 Opublikowano 27 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2020 (edytowane) Wczoraj pierwszy raz dowiedzialem sie o istnieniu Maniaka i ogladajac jego pokaz Xbox Series X, czulem sie jakbym patrzyl na gejmingowego patusa. Po 2 minutach wylaczylem. Nie na moja psyche. Wiadomka, co, kto lubi. Edytowane 27 sierpnia 2020 przez bebbop Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 27 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2020 No chłopaki mają fajną zajawkę i szacun za to. Wiadomo że nigdy nie będą polskim digital Foundry, a ich materiały często są nagrywane na spontanie i bez przygotowania co wygląda czasami troche śmiesznie, zwlaszcza gdy temat temat odcinka jest bardziej technologiczny i muszą nawzajem się poprawiać. Szanuje ich za odwagę bo ja z moim wyglądem, wada wymowy i problemem z jąkaniem nigdy nie podjąłbym się zrobienia czegoś podobnego. Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 310 Opublikowano 27 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2020 21 minut temu, ASX napisał: No chłopaki mają fajną zajawkę i szacun za to. Wiadomo że nigdy nie będą polskim digital Foundry, a ich materiały często są nagrywane na spontanie i bez przygotowania co wygląda czasami troche śmiesznie, zwlaszcza gdy temat temat odcinka jest bardziej technologiczny i muszą nawzajem się poprawiać. Szanuje ich za odwagę bo ja z moim wyglądem, wada wymowy i problemem z jąkaniem nigdy nie podjąłbym się zrobienia czegoś podobnego. Ale te wady nie sprawiają, że nie możesz prowadzić vloga, pisać recenzji itd itp. Wiem że w dzisiejszych czasach lepiej się czegoś słucha oglądając, ale jest jeszcze spore grono ludzi, którzy lubią spędzić czas na dobrej lekturce. Co do Maniaków warto posłuchać ich podejścia, no i szacun dla prowadzącego, za jego kolekcję konsol. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 27 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2020 Dlatego ograniczam się do pisania anonimowo swoich opinii na forumku 1 godzinę temu, Mejm napisał: slodko pierdzace 'obiektywne' peany jak posty asaxa o wszystkim co microsoft. Wypraszam sobie jest wiele elementów związanych z M$ począwszy od ich polityki, przez sprzęt, a na grach kończąc które wiele razy krytykowałem. Ale oczywiście jeśli zrobią coś co jest godne pochwalenia to zdarza mi się też napisać pozytywnego Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 27 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2020 Odpal sobie podcast forumogadka i posłuchaj tartaka. Jaką się, zacina a i tak lubię go słuchać bo czasem gada z sensem a czasem jest beka. Można że swoich minusów zrobić plusy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 224 Opublikowano 28 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2020 GPU reklama z wczoraj, jak tam @bluber kiedy to darmowe granie w multi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 28 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2020 A w GPU tego golda nie było od zawsze? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 28 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2020 Był Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 28 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2020 (edytowane) 2 godziny temu, Daddy napisał: ak tam @bluber kiedy to darmowe granie w multi cały czas wierzę Maniak na reseterze xd https://www.resetera.com/threads/xbox-series-x-size-comparison-with-other-consoles-image-heavy.275477/ Edytowane 28 sierpnia 2020 przez bluber Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 28 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2020 (edytowane) No ostro, eurogamer.it i parę innych stron też rzuciło newsem, chyba pierwsi na świecie wyrzuciliśmy takie porównanie. Duma. Edytowane 28 sierpnia 2020 przez Soul 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 28 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2020 (edytowane) Ano mały burdello rozkręciliśmy Edytowane 28 sierpnia 2020 przez Heviro (Fanboy BDG) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 224 Opublikowano 30 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 145 Opublikowano 31 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 145 Opublikowano 2 września 2020 Udostępnij Opublikowano 2 września 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 2 września 2020 Udostępnij Opublikowano 2 września 2020 Jakieś newsy o słuchawkach astro są, że będzie aktualizacja i takie a50 będą działać po samym USB pomijają optyka (bo Xbox go nie ma). Ciekawe czy takie samo podejście będzie u turtlebeach. Cytuj Odnośnik do komentarza
benito82pl 196 Opublikowano 2 września 2020 Udostępnij Opublikowano 2 września 2020 To jest mega info mam astro dedykowane ps4. Więc tylko base station za 300 stówki i czulaj dusza. Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 2 września 2020 Udostępnij Opublikowano 2 września 2020 Im bliżej do tego listopada to coraz bardziej się obawiam, że nawet jeśli konsola wyjdzie w tym roku, to u nas będzie nie do dostania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 2 września 2020 Udostępnij Opublikowano 2 września 2020 58 minut temu, funditto napisał: Im bliżej do tego listopada to coraz bardziej się obawiam, że nawet jeśli konsola wyjdzie w tym roku, to u nas będzie nie do dostania. I co martwi cię to? Na razie w gierkach i tak bez rewelacji więc wy(pipi)ane na to. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 535 Opublikowano 2 września 2020 Udostępnij Opublikowano 2 września 2020 Skoro napisał, to pewnie planuje brać na premierę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 074 Opublikowano 2 września 2020 Udostępnij Opublikowano 2 września 2020 Godzinę temu, funditto napisał: Im bliżej do tego listopada to coraz bardziej się obawiam, że nawet jeśli konsola wyjdzie w tym roku, to u nas będzie nie do dostania. E tam. XCloud na starcie w Polsce. MS jakoś nasz rynek jednak w miare ok traktuje. Chętnych pewnie aż tyle u nas nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 2 września 2020 Udostępnij Opublikowano 2 września 2020 W gierkach bez rewelacji czyli tak samo jak praktycznie przy okazji każdego startu generacji (oprócz Swticha) ale będzie przynajmniej Cyberpunk i tutaj już warto przeskoczyć z starych szrotów. Cytuj Odnośnik do komentarza
bebbop 282 Opublikowano 2 września 2020 Udostępnij Opublikowano 2 września 2020 26 minut temu, bluber napisał: W gierkach bez rewelacji czyli tak samo jak praktycznie przy okazji każdego startu generacji (oprócz Swticha) ale będzie przynajmniej Cyberpunk i tutaj już warto przeskoczyć z starych szrotów. Niby tak, ale znajac zycie to beda to latac minimum pol roku, az zacznie to w miare smigac. Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 2 września 2020 Udostępnij Opublikowano 2 września 2020 Godzinę temu, lpcl napisał: I co martwi cię to? Ja już dawno nie mam ani PS4 ani Xboxa, bo się szykowałem na nową generację na jesień, a na samym Switchu przez kolejne pół roku nie uciągnę, więc miałem zamiar kupić dla samych multiplatform i z nadzieją na szybką premierę Flight Simulatora, a później Forzy Motorsport. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 2 września 2020 Udostępnij Opublikowano 2 września 2020 Jeżeli ms wypuści globalnie to raczej dostaniemy bo jednak wielkiego zbytu na Xboxy w Polsce nie ma. Bardziej się boję o ograniczone ilości ps5. Sam planuję na premierę (jeszcze do końca nie zdecydowałem którą) brać nextgena z cyberpunkiem w zestawie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi