Opublikowano 8 września 20204 l W dalszym ciągu nie wiem, czy to fake, czy jednak prawda. Wygląda okropnie. Edytowane 8 września 20204 l przez Ludwes
Opublikowano 8 września 20204 l Autor 300 dolców za nextgena Ten ciemny okrąg wygląda strasznie i psuje cały efekt. Konsola wyglądałaby o wiele ładniej gdyby była cała biała
Opublikowano 8 września 20204 l Nie no, serio, te xboksy są takie eleganckie, ale ten okrag, jak to nazwałes, wszystko psuje. No nie mogę, to wygląda jakby to była przeróbka.
Opublikowano 8 września 20204 l Autor M$ zwlekał tak długo, że wszystko wyciekło innymi zrodlami xd Xbox Series S - ok 1200 zł Xbox Series X - ok 2000 zł Premiera 10 listopada Jeśli się to potwierdzi to byłby to super scenariusz dla graczy
Opublikowano 8 września 20204 l To fajna tajemnica xd ale żałosne są tego roczne podchody w wykonaniu MS oraz Sony na plus cena
Opublikowano 8 września 20204 l Ja się zastanawiam ile wtedy będzie kosztować używany XOX jak XSS tyle kosztuje Tak czy siak ceny spoko - ja tam zawsze XSX >> XSS. Btw to nie jest all digital?
Opublikowano 8 września 20204 l Autor 3 minuty temu, Basior napisał: Btw to nie jest all digital? Jest
Opublikowano 8 września 20204 l Autor Xd Te ceny oznaczają też że M$ będzie dopłacać do interesu i to zarówno do Series X jak i Series S. Agresywna strategia zobaczymy jak się to sprawdzi.
Opublikowano 8 września 20204 l To już raczej można powiedzieć że konsola Sony będzie droższa i słabszą. Nieźle ms pojechał z tymi cenami. Szkoda że wersja s nie ma napedu, tak bym brał na premierę. A tak chyba właśnie wersja x z gamepassem i to będzie chyba najlepsza opcja.
Opublikowano 8 września 20204 l Ceny fajne, ale czy prawdziwe? I jak się do tego odniesie sony? Czy będzie walczył ceną i też da 499 czy jednak stwierdzą, że ich SSD jest warte 100 więcej. Komedii ciąg dalszy Xss dostał czarnego grilla aby się odróżnić od xos i wygląda to
Opublikowano 8 września 20204 l Autor a jeśli myśleliśmy że już wszystko zdążyło wycieć to podobno M$ ma jeszcze coś do powiedzenia
Opublikowano 8 września 20204 l 35 minut temu, Ma_niek napisał: już raczej można powiedzieć że konsola Sony będzie droższa i słabszą Nie widzę tego. Jeśli MS da XSXa za 499USD to i PS5 będzie tyle kosztowało. Co do samego wyglądu, jak to trafnie zauważył @creatinfreak, ta czarna wstawka ma odróżnić XSS od poprzedniej generacji. Szkoda tylko, że jednocześnie psuje cały odbiór wizualny całkiem zgrabnej konsoli.
Opublikowano 8 września 20204 l Myślałem przez moment że tam wybudowali głośnik xD. Wiadomo jakie ma podzespoły s ? Będzie tam dysk SSD i będzie mocniejsze od koksa? Szczerze jeżeli będzie ssd to może kupię sobie aby stało pod tv dla Fify. Jako uzupełnienie pc:)
Opublikowano 8 września 20204 l To mega cena w takim razie. Opłaca się nawet mi wymiana z koksa na s aby mieć komfortowe loadingi i przez kilka lat fife czy gierki z game pass które nie dojdą na pc. Wątpię aby ps5 bez płyty kosztowało tak nisko. W końcu to ta sama konsola tylko bez czytnika. No nic teraz czas na sony i ceny.
Opublikowano 8 września 20204 l Dobre ceny, ale czemu ta kratka w One S jest czarna, co za bezsens xD 500 dolców za seksiaka było do przewidzenia.
Opublikowano 8 września 20204 l Konsola jest brzydka, bo tania, nie moze sprawiać zbyt ekskluzywnego wrażenia.
Opublikowano 8 września 20204 l 2 godziny temu, ASX napisał: Xbox Series S - ok 1200 zł Xbox Series X - ok 2000 zł Zapomniałeś, że te 300$ i 500$ to bez podatku. Więc w Polsce raczej coś koło: XSS ~1400zł XSX ~2300zł Co i tak to są świetne ceny jak za taki sprzęt.
Opublikowano 8 września 20204 l Szczerze mówiąć fantastyczne. 1400zł za konsolę potężniejszą niż droższy XOX? Taką przesiadkę to ja rozumiem. Czekam na oficjalną prezentację możliwość i cenę. Wciąż liczę, że to wsparcie dla 1440p, a nie FHD okaże się prawdą.
Opublikowano 8 września 20204 l Ciekawe czy sam MS nie zrobił tego przecieku, bo za dużo więcej nie miał do pokazania. A robienie eventu dla pokazania tylko xss i ceny, to tak słabo bym powiedział. Ale jeśli chodzi o ceny nextgenów to: Edytowane 8 września 20204 l przez tedi007