Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, czarek250885 napisał:

Te 499$ za xobxa series x to oficjana cena? Jeśli tak dają mega do myślenia. 

nieoficjalna

Opublikowano

wszystkiego można się spodziewać ;)

osobiście obstawiałbym

Series S - 300 dolców

PS5 DE - 400 dolców

XSX, PS5 - 500 dolców

(to bardzo optymistyczna wizja)

Opublikowano
13 minut temu, Soul napisał:

XSS to konsola do gamepassa, streamingu exów - których MS zapowiedział już sporo plus gry multi oczywiście za 299, lepiej się tego zrobić nie dało!

Jakiego streamingu ffs, to normalna konsola.

Opublikowano
1 minutę temu, 20inchDT napisał:

Jakiego streamingu ffs, to normalna konsola.

Zjadłem przecinek, myślę, że Xclouda też będziesz mógł użyć na tym BOXIE. 

3 minuty temu, ASX napisał:

:cool:

No i jest i streming :cool::lapka:

• Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

Czyli jednak 1440p, no ciekawe jak to się przełoży na współprace z series X, listopad tuż tuż.

512GB na gry to w sumie niewiele jak za wersję digital, ale gdzieś musieli ciąć aby było 299.

Edytowane przez Moldar
Opublikowano

Myślę że aplikacja Xclouda pojawi się na wszystkim co się da, nie tylko na Series S, ale także na Xboxie One z 2013r.

• Plusik 1
Opublikowano

I to jest spoko masz małą skrzyneczkę pod tv tylko do exów i gier z gamepass a dzięki xcloud z dobrym netem możesz mieć te gry w jeszcze lepszej jakości i płynniej. MS robi to dobrze. Cholera najlepsze w ostatniej prezentacji gier z xboxa było to że wszystko co zaprezentowali będzie w gamepass. Jeszcze rok temu byłem sceptykiem. Exy ms były mocno średnie poza forza a gry w game pass w większości stare aaa lub no name. Obecnie nie mogę nadążyć za zajebistymi produkcjami w game pass a będzie tylko lepiej.  Nie mam nawet szczególnie ochoty cokolwiek kupować. Skończyłem spiritfarer,  mam rozgrzebany wasteland 3, crusader kings 3 a w kolejce czeka chociażby tell me why i kilka zacnych indyczków z ocenami 9/10.

• Plusik 1
Opublikowano
2 minuty temu, pawelgr5 napisał:

Ale dysk mógłby miec chociaz 1TB :/ 

Na czymś musieli uwalić żeby było 299$, a te dyski nie są tanie, a pewnie konsola będzie miała taką samą możliwość rozszerzenia pamięci ja XSX

Opublikowano

można też podłączyć zewnetrzny dysk hdd, taki jak ten do xboxa one, i w razie potrzeby przerzucać gry na wewnętrzny SDD