creatinfreak 3 828 Opublikowano 8 września 2020 Opublikowano 8 września 2020 Robiłem składkę na Xboxie, teraz robię na PS4. Jeżeli jest taka możliwość dzielić się z rodziną/przyjacielem to czemu tego nie robić? Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 8 września 2020 Opublikowano 8 września 2020 (edytowane) 5 godzin temu, Bzduras napisał: TV 4K do konsoli maks 1440p? Widzę poważną lukę w tym planie. ale 1440p to nie max dla tej konsoli 1 godzinę temu, creatinfreak napisał: Też mi się wydaje że na xss gry ze wstecznej będą się odpalać w jakości xones. pewnie tak będzie, za to gry z XONE z bajerami będą dla XSX (G5, FH4, itd.) Oficjalna data premiery 10 listopada jeszcze cenę XSX poproszę. Edytowane 8 września 2020 przez Daddy Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 8 września 2020 Opublikowano 8 września 2020 Nawet fajny ten wyglăd, w sumie szkoda że xsx nie będzie tak wyglądał. Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 8 września 2020 Opublikowano 8 września 2020 Jakie debilne te zapowiedzi nowych konsol. Zwiastun S, cena, data, ale o X nic nie mówmy. Niech to czekanie się już skończy. Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 8 września 2020 Opublikowano 8 września 2020 6 minut temu, Moldar napisał: Jakie debilne te zapowiedzi nowych konsol. Zwiastun S, cena, data, ale o X nic nie mówmy. Niech to czekanie się już skończy. No to już niedługo bo sony zapowiedziało, że w tym tyg. ujawnią cenę i preordery więc pewnie przyszły tydzień to max na to. Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 8 września 2020 Opublikowano 8 września 2020 martwi ten dysk 500GB, miałem taki raz na ps3 i szybko się kończył i było dużo tasowania grami Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 8 września 2020 Opublikowano 8 września 2020 To sobie podepniesz dysk zewnętrzny, w czym problem? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 8 września 2020 Opublikowano 8 września 2020 7 minut temu, nero2082 napisał: miałem taki raz na ps3 Na PS3 taki dysk to chyba nieskończone miejsce na zapis danych. Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 8 września 2020 Opublikowano 8 września 2020 12 minut temu, lpcl napisał: No to już niedługo bo sony zapowiedziało, że w tym tyg. ujawnią cenę i preordery więc pewnie przyszły tydzień to max na to. Nic oficjalnego nie było podane, tak więc to tylko gdybanie. Z resztą Sony zapowiedziało tydzień vr bez info o ps5. Chociaż może sytuacja z Xboxem pogoni ich. Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 8 września 2020 Opublikowano 8 września 2020 (edytowane) 12 minut temu, creatinfreak napisał: Nic oficjalnego nie było podane, tak więc to tylko gdybanie. Z resztą Sony zapowiedziało tydzień vr bez info o ps5. Chociaż może sytuacja z Xboxem pogoni ich. Na ppe było info więc myślałem, że oficjalnie. Tak czy inaczej ten dzisiejszy leak powinien przyspieszyć wydarzenia. To już ostatnia prosta. No i tą cena 500 EUR jeśli się potwierdzi to też pozytywne zaskoczenie. Za tyle może nawet kupię na premierę. W sumie u sony chyba panika, bo będą musieli równać do xsx. A pewnie woleliby by to było 600, to mogliby wtedy z łaski też dać taką samą cenę. Edytowane 8 września 2020 przez lpcl Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 8 września 2020 Opublikowano 8 września 2020 grucha lub łęcka nie mogą kłamać Beka jak z wcześniejszego ''kto kupi słabszego XSS'' zrobiło się na forum i innych stronach z gierkami większe zainteresowanie niż z XSX i ps5 2 Cytuj
bebbop 282 Opublikowano 8 września 2020 Opublikowano 8 września 2020 Bylaby niezla akcja, gdyby Sony pewne leaku wyskoczylo z cena PS5 na poziomie 499E, a MS by dojepal za XSX 449E Cytuj
Basior 1 084 Opublikowano 8 września 2020 Opublikowano 8 września 2020 12 minut temu, lpcl napisał: Na ppe było info więc myślałem, że oficjalnie. Śmiechłem. Czyli jak 500$ to 2250plów? Jakiś pokaz mam nadzieję jeszcze z giereczkami chodzącymi realnie na xsx będzie. Gears tactics do tego. No i cena. Preorder i wio. Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 8 września 2020 Opublikowano 8 września 2020 (edytowane) 11 minut temu, Daddy napisał: grucha lub łęcka nie mogą kłamać Chyba przeceniasz ich możliwości, raczej max to google translator więc jeśli już to kłamie ktoś inny, ale o tym pewnie przekonamy się pod koniec tygodnia. Mniej niż 500? Raczej nie. Słabszy xox (w tamtym okresie porównując z XSX teraz) tyle kosztował, więc te 500 ojro i tak jest bardzo atrakcyjne. Edytowane 8 września 2020 przez lpcl Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 8 września 2020 Opublikowano 8 września 2020 36 minut temu, Daddy napisał: Beka jak z wcześniejszego ''kto kupi słabszego XSS'' zrobiło się na forum i innych stronach z gierkami większe zainteresowanie niż z XSX i ps5 Poczekajmy tylko jak casuale zwęszą, że najnowsze fifki i asasyny będą mogli odpalić na tak tanim pudle. Ludzie na forach gamingowych żyją w bańce, a większośc ma wywalone jaja czy to będzie 4k czy 2k. Cytuj
Basior 1 084 Opublikowano 8 września 2020 Opublikowano 8 września 2020 No ale casuaul pewnie kupuje tą fifkę na płycie. A nie w cyfrze za +50 plnów. Przynajmniej w Polsce. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 8 września 2020 Opublikowano 8 września 2020 W tym roku były podawane dane, że 74% wszystkich sprzedanych gier na playstation to digital. Płyty kupują zbieracze śmieci i ci, którzy nie chcą stracić za dużo kasy na gierce i szybko puścic dalej. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 8 września 2020 Opublikowano 8 września 2020 Fajnie, że jako gracze mamy wybór, szkoda jednak, że series S nie ma napędu, celuję więc w series X, chociaż TV do grania ma "jedynie" full HD. Game pass mnie nie interesuje, jestem przytłoczony tą usługą, za duży wybór, za mało czasu, korzystam więc z wersji fizycznych, bądź cyfrówek, w drugim przypadku jedynie w promocjach, bo na premierę (ale i często mocno po) ceny gier potrafią przyprawić o zawał. No i liczę na ponowne przejście Wiedźmina 3 w wersji "wzmocnionej" Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 8 września 2020 Opublikowano 8 września 2020 1 godzinę temu, kubson napisał: To sobie podepniesz dysk zewnętrzny, w czym problem? Właśnie...czy już gdzieś było jaki dysk zewnętrzny będzie wymagany dla nowej generacji? Zwykły czy SSD? Cytuj
Paolo de Vesir 9 126 Opublikowano 8 września 2020 Opublikowano 8 września 2020 2 minuty temu, Czezare napisał: Właśnie...czy już gdzieś było jaki dysk zewnętrzny będzie wymagany dla nowej generacji? Zwykły czy SSD? Przy pierwszej prezentacji XSX w akcji mówiono, że dane gier będzie można przechowywać na HDD i z nich uruchamiać np. gry z poprzedniej generacji, ale te z nowej wymagane są na SSD właśnie. Cytuj
funditto 657 Opublikowano 8 września 2020 Opublikowano 8 września 2020 Mam nadzieję, że Digital Foundry zrobi jakieś porównanie jakości grafiki w obu Xboxach przed premierą, bo sam już nie wiem, którą brać. 1 Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 8 września 2020 Autor Opublikowano 8 września 2020 Patrząc na to jak M$ wcześniej pozwolił Digital Foundry przetestować i rozłożyć na części Series X to myślę że są duże szanse na takie porównanie, jeszcze przed premierą. No chyba, że mają się czegoś wstydzić Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi