Moldar 2 245 Opublikowano 12 września 2020 Udostępnij Opublikowano 12 września 2020 To, że nie będzie "X enhanced" wersji nie oznacza, że nie będzie "series S" enhanced.Tylko ktoś będzie musiał to robić od nowa, więc nie ma co liczyć na wysyp gier z poprzednich i jeszcze obecnej generacji. A szkoda, bo mogło to działać na zasadzie super samplingu. Taka niby nowa generacja, a nie poradzi sobie z grami z one x, kompletnie bez sensu jak dla mnie, ale na szczęście S mnie kompletnie nie interesuje.Może jeszcze te inne ulepszenia coś zrobią, zobaczymy co tam mają w zanadrzu jeszcze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
bebbop 282 Opublikowano 12 września 2020 Udostępnij Opublikowano 12 września 2020 8 godzin temu, Daddy napisał: KOXa na XSS? Nie lepiej XSX za 900zł więcej. Przejscie z KOXa na XSS to dodatkowe 4-5 stowek. Z XSS na XSX kolejne 900-1000., takze wywalac 1,5 klocka na dzien dobry to tak srednio dla mnie, gdy posiadalem juz KOXa i bylem w miare na biezaco z grami Aktualnie zadna z konsol nie przekonuje mnie na tyle, by wywalac na premiere ok. 2,5 tys, ale te 5 stowek jestem w stanie dolozyc do XSS za dysk SSD i skrocone czasy wczytywania oraz namiastke nextgena. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 12 września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 września 2020 15 minut temu, Moldar napisał: Tylko ktoś będzie musiał to robić od nowa, więc nie ma co liczyć na wysyp gier z poprzednich i jeszcze obecnej generacji. Niekoniecznie, pokazywali przecież technologie na przykładzie Gearsow UE która pozwala ulepszać gry, pobijać rozdzialke, zwiększyć framerate a nawet dodać HDR bez potrzeby dodatkowych patchu. Więc poczekalbym na więcej informacji Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 12 września 2020 Udostępnij Opublikowano 12 września 2020 Dlatego na końcu napisałem, że może te inne ulepszenia coś zrobią Szkoda właśnie, że o tym jest tak cicho, nie wiadomo dalej czy to działa dobrze No i czy S też sobie z tym poradzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 12 września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 września 2020 No i nie wiadomo ile gier to obsłuży. Mam nadzieję że nie będą nas długo trzymać w niepewności i niedługo wszystkiego się dowiemy Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 12 września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 września 2020 ale jaja xd wyciekł im briefing xdddd Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 12 września 2020 Udostępnij Opublikowano 12 września 2020 (edytowane) Beka. Gdzie kolejne party? Wszystko jest w tweecie xDDD OGLADAM Nc ciekawego. Wszystko już wiemy. Edytowane 12 września 2020 przez 20inchDT Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 145 Opublikowano 12 września 2020 Udostępnij Opublikowano 12 września 2020 Jeżeli ten briefing miał zapowiedzieć XSS to XD Lepiej wyszło z tym "wyciekiem" nocnym na tt - zrobił jakiś szum w sieci, ludzie czekali na nowe oficjalne informacje. A ten briefing pokazuje że dalej nie potrafią w zapowiedzi. Takie pierdololo to się nadaje na GDC jak ten nieszczęsny briefing Cernego w lutym Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 12 września 2020 Udostępnij Opublikowano 12 września 2020 To podobno nie miało być adresowane dla ogółu, a tylko dla mediów Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 145 Opublikowano 12 września 2020 Udostępnij Opublikowano 12 września 2020 Co nie zmienia faktu że wyciek wyglądu XSS jest urywkiem właśnie z tego briefingu Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 12 września 2020 Udostępnij Opublikowano 12 września 2020 Słabo. To oni zamierzają do lutego jeszcze cos pokazac czy darują sobie info z pozostałych 6 studiów... Liczyłem na jakieś przejęcie :^ Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 12 września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 września 2020 no wygląda na to że to nagranie to coś w stylu filmiku informacyjnego które dostają media żeby wiedzieli o co chodzi i mogli napisać artykuły, a nie publiczna prezentacja którąmieli zobaczyć gracze w stylu Inside Xbox czy lipcowego pokazu. nie zmienia to faktu że całośc jest strasznie sztywna, dużo tu pustej koropogadki i po prostu nie da się tego oglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 224 Opublikowano 12 września 2020 Udostępnij Opublikowano 12 września 2020 Faktycznie ten ''wyciek'' był dużo lepszy xD Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 745 Opublikowano 12 września 2020 Udostępnij Opublikowano 12 września 2020 zaskoczyło mnie to, że to nie była ustawka :p fajnie że się wyjaśniło no i tak naprawdę leak miał większą siłę przekazu, także win-win Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 12 września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 września 2020 Godzinę temu, Starh napisał: Plotka w sumie, ale coś chyba może być na rzeczy. Ciekawe Może cyberpunk day one w gamepassie? Mam tylko nadzieje że nie będzie to jakiś czasowy ex. Bo nie lubię takich antykonsumenckich praktyk Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 12 września 2020 Udostępnij Opublikowano 12 września 2020 14 minut temu, ASX napisał: Mam tylko nadzieje że nie będzie to jakiś czasowy ex. Bo nie lubię takich antykonsumenckich praktyk Dlaczego antykonsumenckich? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 12 września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 września 2020 Bo korpopracje takie jak M$ powinny skupić się na finansowaniu własnych twórców i własnych projektów, a nie blokować za grube pieniądze wydanie jakieś gry na innym sprzęcie. To szkodzi konsumentom. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 12 września 2020 Udostępnij Opublikowano 12 września 2020 Microsoft się wypowiedział, że informacja o cenie nie wyciekła tak normalnie i nikt sie nie wygadał - informacja ta została wykradziona. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 058 Opublikowano 12 września 2020 Udostępnij Opublikowano 12 września 2020 Może naprawdę Sony miało zamiar dać konsolę za 599EUR? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 12 września 2020 Udostępnij Opublikowano 12 września 2020 Godzinę temu, ASX napisał: Bo korpopracje takie jak M$ powinny skupić się na finansowaniu własnych twórców i własnych projektów, a nie blokować za grube pieniądze wydanie jakieś gry na innym sprzęcie. To szkodzi konsumentom. Ale to nie jest tak, że jakieś korpo wprowadza przepisy zabraniające wydawania gry. Po prostu 2 firmy się dogadują, to prywatne przedsiębiorstwa są, jeśli im to pasuje to co za problem. Za czasów starych konsol takich eksów 3rd było o wiele więcej niż teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 12 września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 września 2020 No jasne to biznes i korporacje mogą co chca, blokować gry na inne platformy, wprowadzać płatny multiplayer, blokować crossplay i używane wersję gier. Co nie oznacza że to dobre dla konsumentów Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 12 września 2020 Udostępnij Opublikowano 12 września 2020 11 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Może naprawdę Sony miało zamiar dać konsolę za 599EUR? No wcale bym się nie zdziwił, przecież te SSD z NASA kosztuje. Samo rozszerzenie do x niby 219 USD, a w ps dwa razy szybszy co za tym idzie droższy dysk. Cytuj Odnośnik do komentarza
beardo0 125 Opublikowano 12 września 2020 Udostępnij Opublikowano 12 września 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 12 września 2020 Udostępnij Opublikowano 12 września 2020 29 minut temu, ASX napisał: No jasne to biznes i korporacje mogą co chca, blokować gry na inne platformy, wprowadzać płatny multiplayer, blokować crossplay i używane wersję gier. Co nie oznacza że to dobre dla konsumentów Nie ma co demonizować. Na razie piszemy o czasowych eksach. Mnie to osobiście wisi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 12 września 2020 Udostępnij Opublikowano 12 września 2020 55 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Może naprawdę Sony miało zamiar dać konsolę za 599EUR? Bardzo możliwe, ale wtedy MS wyszedł cały na biało i powiedział 499 oraz 299 za konsole więc teraz Sony kalkuluje ile będą tracić jak rzucą 499 za konsolę z napędem i 399 za digitala. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi