Opublikowano 12 września 20204 l Autor Jako że ostatnia ostatnio modna jest propaganda obrazkowa ma forumku to obowiązkowo wrzucam grafikę W ogóle dziwna jest grafika, niektóre pozycje mocno sa na siłę ( EA Play zajmuje dwa miejsca xd), a drugiej strony brakuje kilku ważnych gier first party, (gdzie jest Everwild?) No cóż przynajmniej nikt nie powie że nie będzie gier
Opublikowano 13 września 20204 l Autor Scorn to podobno launch window. Wszystkie gry z majowego inside Xbox miały mieć premierę albo na start konsoli jak np. Medium albo kilka miesięcy po. Funk nie wiem. Ale czekam mocno na te gierkę bo robią ją twórcy Steamworld dig jednej z moich ulubionych indyków Sprawdziłem na ich stronie Gunk ma wyjść jesienią 2021
Opublikowano 13 września 20204 l Ogólnie to mocno ucichło o CrossFire które miało być przecież na 2020. Mam nadzieje, że jednak nie przełożą.
Opublikowano 13 września 20204 l Autor Niedawno skończyła się beta, więc wydaje mi się że premiera jest niezagrozona Ale sama gra w ogóle do mnie nie przemawia, wygląda jak kolejny chiński klon csa, a singiel od Remedy będzie pewnie na 3-4h i do zapomnienia. Btw ciekawe wątek dot. rozmiaru nextgenowych gier na Xboxa Edytowane 13 września 20204 l przez ASX
Opublikowano 13 września 20204 l gry nextgenowe bedzie można przechowywac (ale nie uruchamiać) na zewnętrznym dysku USB 3.0 mi to osobiscie bardzo pomoze, bo mam internet z limitami, a u brata bym sobie wszystko jak dotychczas będę sciągał
Opublikowano 13 września 20204 l 12 godzin temu, ASX napisał: Miazga a brakuje jeszcze wielu mocnych gier na grafice + kolejne w drodze do tego wszystkie gry w XGP. Mam nadzieje że przed premierą Xboxów, MS ogarnie event z zapowiedzianymi grami + zobaczymy gry TI czy Compulsion, itd. żeby podkręcić jeszcze bardziej Hype. Temat konsol jest już ogarnięty, teraz pora pokazywać gry w akcji. Jeff Grubb zdradził że MS sypnął sporo kasy na coś co nie jest przejęciem studia i coś o czym jeszcze nie wiemy, może chodzić o jakiegoś dużego exa/exy od zewnętrznych wydawców, nowe studio, kolejny obok EA wydawca w XGP. xD
Opublikowano 13 września 20204 l Nie no szanujmy się - jaka "miazga"? Przecież 90% tego obrazka to popierdółki, indyki, albo gierki, które ukażą się również na PS5 - jeśli na podstawie tej grafiki miałbym wybierać konsolę to bym tyko parsknął śmiechem.
Opublikowano 13 września 20204 l Fak, dzięki @suteq Jakoś tak z rozpędu Powinienem skojarzyć podnietę takim śmiesznym line-upem z tekstami o "plejśmieciu bez gier"
Opublikowano 13 września 20204 l Gearsy 5 w lepszej jakości https://xbox.event.microsoft.com/#XboxGamePass wredny ta lista gier od MS to tak na luzie 2x lepsza niż zapowiedzi po drugiej stronie, szanujmy się a wiele zapowiedzi jeszcze przed nami
Opublikowano 13 września 20204 l Dobrze by było jakby wyglądał jak z trailerów z 2013 przed downgoradem.
Opublikowano 13 września 20204 l Pewnie skończy się na patchu natywne 4K/60fpsów + lepsze modele postaci.
Opublikowano 13 września 20204 l Te 120 fusów to trzeba mieć wyświetlacz z hdmi 2.1 i 120hz, czyż nie? chcialbym na żywo zobaczyć te różnice bo za czasów grania na PC wiele lat temu nie widziałem żadnej różnicy między 60 a 90 fps
Opublikowano 13 września 20204 l niech MS potwierdzi jakąś listę gier, i jakie będą tam poprawki dla Series S, bo póki co jest to podrasowany Xbox One S bez napędu
Opublikowano 13 września 20204 l Godzinę temu, Lokomotywa napisał: niech MS potwierdzi jakąś listę gier, i jakie będą tam poprawki dla Series S, bo póki co jest to podrasowany Xbox One S bez napędu Przekaże im
Opublikowano 13 września 20204 l 3 godziny temu, MaZZeo napisał: Te 120 fusów to trzeba mieć wyświetlacz z hdmi 2.1 i 120hz, czyż nie? chcialbym na żywo zobaczyć te różnice bo za czasów grania na PC wiele lat temu nie widziałem żadnej różnicy między 60 a 90 fps Matryca musi byc 120Hz i HDMI 2.0 do wyswietlenia 1080p120/1440p120, lub HDMI 2.1 dla 4k/120.
Opublikowano 13 września 20204 l O, to przetestuje na swoim LG B8, szkoda ze maksymalnie w 1440p Mam jednak wrażenie, że tych gier 120fps to będzie tyle co kot napłakał.