Daddy 4 224 Opublikowano 14 września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 września 2020 Śmieszki z was. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lokomotywa 371 Opublikowano 14 września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 września 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 15 września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 września 2020 Microsoft zrobił update stronki https://www.xbox.com/en-US/consoles/xbox-series-x Ciekawa jest sekcja z BC, bo na obrazku, który jest tłem, są gry obecnie nie działające na one. Czy stażysta się pomylił i wkleił złe okładki gier czy jedna będą kontynuować dodawanie kolejnych gier po premierze nowych konsol? Gry o których piszę to: Wolfenstein, Worms 2 i Dark souls 2 (na XO działa jedynie scholar). Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 15 września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 września 2020 Mozna jeszcze kupic dwójkę soulsów nie w edycji scholar? Cytuj Odnośnik do komentarza
tedi007 626 Opublikowano 15 września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 września 2020 15 minut temu, pawelgr5 napisał: Mozna jeszcze kupic dwójkę soulsów nie w edycji scholar? Raczej tylko wersję na x360 i ps3, na tą generacje była już tylko edycja Dark Souls 2 Scholar of the First Sin. Najlepiej zadać to pytanie w dziale Souls-like. Cytuj Odnośnik do komentarza
Elitesse 377 Opublikowano 15 września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 września 2020 Na pewno będą dodawać nowe gry we wstecznej. Już sprzedają informację, że na ich sprzęt jest najwięcej gier, a będzie jeszcze więcej Zastanawia mnie z tej stronki informacja "Komora parowa w konsoli Xbox Series X umożliwia zrównoważenie temperatur we wnętrzu urządzenia." na tle obrazka z radiatorem. Jaka komora parowa? Skąd tam ma być para wodna? Położenie radiatora sugeruje, że preferowana pozycja konsoli będzie w pionie. (?) Radiator wygląda na taki, na którym obieg powietrza w innej pozycji byłby utrudniony, a w przypadku pary wodnej mogłaby się tam przecież skraplać woda (?). Nie kumam tego. Chyba, że ten obieg powietrza ma być wymuszony przez wentylator . Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 15 września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 września 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 145 Opublikowano 15 września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 września 2020 XD @Elitesse https://www.google.com/search?q=vapor+chamber+cooling&client=firefox-b-d&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjhnb-Xi-vrAhVJ-6QKHaQ2CsUQ_AUoAXoECA0QAw&biw=1024&bih=607 Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 15 września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 września 2020 Ja myślę, że on trolował chłopaki a wy to łykacie Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 15 września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 września 2020 Nie, on nie trolował. Widziałem posty w innych tematach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 055 Opublikowano 15 września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 września 2020 Przecież XSS to będzie jakiś mikrusek. :o Niesamowitych inżynierów ma MS. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 15 września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 września 2020 Ten XSX też jakiś taki mały. Myślalem że to wyższe będzie. Jak takie coś to spoko, nie trzeba jak w przypadku PS5 czekac na slimkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 15 września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 września 2020 mniejszy niż kartka a4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 145 Opublikowano 15 września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 września 2020 8 minut temu, Daddy napisał: para wodna u wkładzie chłodzenia to skondensowane łzy klapów Serio masz coś z rycerza Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 050 Opublikowano 15 września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 września 2020 (edytowane) Ktoś z Was planuje ustawić XSX poziomo? Przyznam, że tak bym preferował ze względu na meble, ale nie wiem czy będzie to miało wpływ na pracę konsoli. Edit: Jednak poziomo nie wejdzie, zostanie jakieś 2 cm luzu nad konsolą Edytowane 15 września 2020 przez Czoperrr Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 396 Opublikowano 15 września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 września 2020 Skoro ma nóżki do postawienia jej na boku i jest zapowiadana jako vertical/horizontal to nie widzę powodu, żeby coś jej przeszkadzało w pracy na poziomi. U mnie stanie pionowo, oszczędność miejsca na biurku zawsze spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 15 września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 września 2020 Nie będzie miało żadnego wpływu, bylebyś wywiewów nie blokował. XSX niby duży się nie wydaje, ale jednak u mnie gabaryty mocno kłopotliwe i muszę półkę zdemontować, aby go zmieścić. Co do wstecznej, mnie ciągle ciekawi co z tym automatycznym podnoszeniem rozdzielczości w grach, skromnie zaczeli temat z Gearsami Ultimate i tyle informacji, mogliby coś więcej w końcu. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 15 września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 września 2020 (edytowane) Pewnie S będzie korzystać z różnych dobrodziejstw ML, skoro nie ma patchy X enhanced. Ja stawiam X pionowo. Poziomo słabo wygląda, zwłaszcza, że podstawki nie można usunąć. Edytowane 15 września 2020 przez 20inchDT Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 299 Opublikowano 15 września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 września 2020 Nie wiem czy już było wspominane. Pewnie tak bo każdy news jest tu wchłaniany niczym fale przypływu na plaży. Ciekawe jaka będzie cena. 1TB w konsoli i 1TB rozszerzenia miło będzie mieć w Series X https://www.seagate.com/pl/pl/consumer/play/storage-expansion-for-xbox-series-x/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 224 Opublikowano 15 września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 września 2020 12 minut temu, Czoperrr napisał: Ktoś z Was planuje ustawić XSX poziomo? Przyznam, że tak bym preferował ze względu na meble, ale nie wiem czy będzie to miało wpływ na pracę konsoli. konsola jest tak zrobiona że to bez różnicy cena za dysk 1TB pewnie 800-1000zł Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 15 września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 września 2020 37 minut temu, Daddy napisał: wsteczna x360 to już zamknięty temat Może tak, może nie. W tym roku było takie info https://news.xbox.com/en-us/2020/05/28/xbox-series-x-next-generation-backward-compatibility/ Cytat The team also continues to listen to feedback from the community on additional titles you would like to see added to the compatibility program. Resurrecting titles from history often presents a complex mix of technical and licensing challenges, but the team is committed to doing everything we can to continue to preserve our collective gaming legacy. Przerwali program, żeby przygotować series S|X do odtwarzania tego, co jest na one, ale nie jest powiedziane, że nigdy nie wrócą. Według mnie ta grafika nie jest przypadkowa. Zresztą jak wrzucą więcej gier do BC, to będą mieli większą pulę gier, które mogą trafić do GP tanim kosztem. Wydawcy im pewnie za grosze dadzą te starocie z x360 do GP. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 224 Opublikowano 15 września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 września 2020 imo wszystkie najlepsze gry właściwie wpadły do BC (nie licząc gier które przez wygasłe licencje są nie do ruszenia) czarne pudło >>> białe pudło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 15 września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 września 2020 No to jest mega wartość konsoli. Kupiło się takie ninja gaiden black prawie 20 lat temu i ciągle można zagrać na nowym już sprzęcie. Ps5 traci to mocno, a w wiele tytułów bym zagrał ponownie nawet za dodatkową opłatą. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 15 września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 września 2020 I to jakiej jakości 4k/60fps! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 15 września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 września 2020 (edytowane) 1 godzinę temu, Daddy napisał: wsteczna x360 to już zamknięty temat, mi tylko brakuje tylko pgr4 w 4K Jeszcze max payne 3, najlepiej wersja enhanced. 1 godzinę temu, 20inchDT napisał: Pewnie S będzie korzystać z różnych dobrodziejstw ML, skoro nie ma patchy X enhanced. Ja stawiam X pionowo. Poziomo słabo wygląda, zwłaszcza, że podstawki nie można usunąć. Jak pionowo to będzie musiał stać na podłodze, jak jakiś tfu pecet. Edytowane 15 września 2020 przez lpcl Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi