Opublikowano 16 grudnia 20195 l 6 minut temu, easye napisał: Acha co nie oglądam DF na temat dużych premier to ciągle słyszę, że nie ma takich niskich ustawień na PC, czy z Division, czy RDR2 niedawno RE2: - film: https://www.youtube.com/watch?v=7MvYJLU5FsQ - ustalenia: Spoiler Tak z brzegu. Naprawdę nie chce mi się wyszukiwać tych wszystkich rzeczy, one są dostępne na wyciągnięcie ręki dla każdego.
Opublikowano 16 grudnia 20195 l A co, sam nie umiesz? Pokaż w takim razie te twoje lowest of the low czy jak ty to tam nazywasz.
Opublikowano 16 grudnia 20195 l Division 2, i "najładniejsza gra wszechczasów na konsole" RDR 2. Edytowane 16 grudnia 20195 l przez easye
Opublikowano 16 grudnia 20195 l Autor 20 minut temu, Figuś napisał: Izi serio masz coś z rycerza Raczej z Jehowego
Opublikowano 16 grudnia 20195 l Jak ty tam słyszysz lowest low czy coś to gratulacje. Uszy do wymiany.
Opublikowano 16 grudnia 20195 l Idz Asax zobacz czy nie wyszedł nowy title screen do piratów, bo i tak od 3 stron nie masz nic cirkawego do napisania.
Opublikowano 16 grudnia 20195 l Zrobiłem test isiego. Mam jakiegoś mocnego laptopa do pracy. Odpaliłem Wiedźmina 3 na low i podłączyłem do TV UHD - oczy wypaliło taki syf. Odpaliłem W3 na tym samym TV, na konsoli 8 generacji w cenie 1/5 tego laptopa - oczy zadowolone, dalej bardzo ładna gra. Wracając do tematu konsol, a ściślej serii X: - wygląd bardzo sexi, - nazwa mnie wali, powinienem wiedzieć co kupuję i chyba jakoś dam radę wziąć z pułki to co chcę XD Miałem brać ostatnio XOX ze względu na gamę pasa, bo miałem XO z 3 lata, ale pi przejściu kilku exów puściłem dalej (pozdro @XM. ). Jednak wstrzymam się i wezmę blisko premiery XOSX. Jeżeli GP będzie tak rozwijał się jak do tej pory to czuję że mowy klocek to będzie moja główna platforma do mulriplatform.
Opublikowano 16 grudnia 20195 l No to niezły test Balon XD Bzduras: 12.19 sek. Ta najładniejsza gra generacji dla niektórych na Xboz One X, to mix głównie Low, medium, miejscami high, a czasami "lower then Low". Edytowane 16 grudnia 20195 l przez easye
Opublikowano 16 grudnia 20195 l Jakoś nie spodziewałem się niczego innego - tu gdzieś coś usłyszę, kontekst pominę, resztę oleję i mogę wojować hasełkiem. Napisz do Mendrka, może prezes szuka kogoś do swojej partii - propagandy nie powstydziliby się nasi obecni włodarze
Opublikowano 16 grudnia 20195 l Dlaczego easye tak nienawidzi konsol? Czy rodzice kupili mu polystation na komunię zamiast oryginału?
Opublikowano 16 grudnia 20195 l easye to taki kłamca i manipulator ze redaktorzy wiadomości mogą mu buty czyścić.
Opublikowano 16 grudnia 20195 l 40 minut temu, Bzduras napisał: Jakoś nie spodziewałem się niczego innego - tu gdzieś coś usłyszę, kontekst pominę, resztę oleję i mogę wojować hasełkiem. Napisz do Mendrka, może prezes szuka kogoś do swojej partii - propagandy nie powstydziliby się nasi obecni włodarze No to może "sam wymien uszy." 2:20, pozdrawiam Palec. Edytowane 16 grudnia 20195 l przez easye
Opublikowano 16 grudnia 20195 l No podoba mi się ta specyfikacja! Cena raczej na bank minimum 3 koła, ale z takimi bebechami miałoby to sens!
Opublikowano 16 grudnia 20195 l Hendrix miał rację. 2019 a ludzie dalej będą się kłócić który sprzęt do grania lepszy
Opublikowano 16 grudnia 20195 l Tyle nie będzie zwłaszcza ,że tego z zyskiem nie będą sprzedawać. Może się ktoś wypowiedzieć kto się zna czy 16 GB pamięci RAM jest ok w dzisiejszych czasach ;d Niby tylko dwa razy więcej niż w obecnej generacji ale przeskok w poprzedniej robił większe wrażenie pod tym względem ;p @Hendrix
Opublikowano 16 grudnia 20195 l Spokojnie styka. Przypuszczam, że jeszcze przez kilka następnych lat będzie to standard.