Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

dobra panowie, żarty się skończyły, idźcie sobie PS5 kupcie, bo mi Series X wykupicie na premierę :kaz:

Edytowane przez MYSZa7
  • Plusik 1
  • Lubię! 1
Opublikowano
2 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

Ale cenowo wyjdzie więcej niż kupić na 24 miesiące golda i zrobić transfer do ultimate

Transfer na GPU jest tylko dla nowych subskrybentów, obecnie opłacający lub po konwersji nie mają takiej opcji i robią jakieś brazyliskie mumbo-jumbo.

Opublikowano
8 minut temu, MYSZa7 napisał:

dobra panowie, żarty się skończyły, idźcie sobie PS5 kupcie, bo mi Series X wykupicie na premierę :kaz:

Tego się boję :/ Oby brali series S, bo się wkurzę jak mi ktoś z działu playstation zwinie SX sprzed nosa

Opublikowano
1 hour ago, Bzduras said:

Transfer na GPU jest tylko dla nowych subskrybentów, obecnie opłacający lub po konwersji nie mają takiej opcji i robią jakieś brazyliskie mumbo-jumbo.

Dla nowych subskrybentów golda czy game passa?

Opublikowano

Ja tam nie kumam. Chcialem podbic do Ultimate, ale mimo iz mam wszystko ustawione na UK mowi mi, ze nie moge zrealizowac upgrade’u bo sklep mam w innym regionie. 
Nie rozumiem.

Opublikowano
2 godziny temu, eX4cT_PL napisał:

Ale cenowo wyjdzie więcej niż kupić na 24 miesiące golda i zrobić transfer do ultimate

Ale jak? Zakładając nowe konto za 17 miesięcy GPU (jeszcze dojdzie cebula z ziomeczkiem) wychodzi jakieś 220 zł gdzie zakup Golda na 24 miesiące to jakieś 400 zł. 

Opublikowano
5 godzin temu, Wredny napisał:

Jaki zwrot akcji znowu? Zwykły bullshit dla niekumatych. 

Kilka multiplatform i trailerów CGI bez pokrycia, a zaanonsowane, jakby to miało wyjść na start :yao:

Chyba nie skumałeś o co chodzi w tej liście gier co rzucił ASX,  MS ma sporo gier zapowiedzianych ''only nextgen'' a czy coś wyjdzie za 3 lata jak stalker 2 na ps5 to pewnie tak, tak jak większość gier z działu ps5 na XSX/SS

PS5 miał być super ssd i tworzenie światów na nowym poziomie  a tu kłamstwa i dalej gramy w gry z/na ps4.

Co do zalewu niebieskich w temacie powinno być coś w stylu limitu postów na forum żeby zacząć pisać w CW, tylko tutaj zrobiłbym że każdy niebieski musi trzasnąć 30 postów w temacie sea of thieves a później odblokowuje się dział Xbox Series  :xboss:

Opublikowano
7 minut temu, Szymek napisał:

Ale jak? Zakładając nowe konto za 17 miesięcy GPU (jeszcze dojdzie cebula z ziomeczkiem) wychodzi jakieś 220 zł gdzie zakup Golda na 24 miesiące to jakieś 400 zł. 

Dlatego ludzie bawia sie w vpn brazylijskie, bo wyjdzie za rok golda ok. 140, a nie 200. 

Opublikowano

Ktoś kiedyś chyba pisał, że po konwersji i przerwie zrobił cebulę na tym samym koncie znowu. To jak to jest? Ja głupi odpaliłem ultimate raz - na miesiąc na moim głównym koncie ponad rok temu. Od tego czasu nie było GP ani Golda. Muszę inne konto mieć?

Opublikowano
19 minut temu, Yap napisał:

Ja tam nie kumam. Chcialem podbic do Ultimate, ale mimo iz mam wszystko ustawione na UK mowi mi, ze nie moge zrealizowac upgrade’u bo sklep mam w innym regionie. 
Nie rozumiem.

walczę właśnie z nimi na supporcie o to.

• Plusik 1
Opublikowano
4 minuty temu, bebbop napisał:

Dlatego ludzie bawia sie w vpn brazylijskie, bo wyjdzie za rok golda ok. 140, a nie 200. 

A to sorry...dopiero nadrabiam wszystkie newsy i lore. 

No to niezły wariacik z tego Bossa :) chyba bardzo się polubimy 

Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, Szymek napisał:

Walnąłem się w obliczeniach byłem pewny że mowie o 12 miesiącach a chodziło o 6, tak jak bracia mówią, najtaniej wyjdzie kupić Golda za 42euro i zrobić konwersję na Ultimate za 4zł 

Edytowane przez eX4cT_PL
Opublikowano (edytowane)

Ja kody na ich walutę wbijałem bez vpn

Btw. te problemy z regionami są przez to, że wasze obecne abonamenty są z innego regionu niż ten z którego teraz chcecie kupić.

Edytowane przez 20inchDT
Opublikowano
18 minut temu, 20inchDT napisał:

Ja kody na ich walutę wbijałem bez vpn

Btw. te problemy z regionami są przez to, że wasze obecne abonamenty są z innego regionu niż ten z którego teraz chcecie kupić.

kupiłem Golda na 12 miesięcy oznaczonego jako EUROPE, powinno działać bez problemu, jednak jest jakiś problem i od godziny działam z supportem MS