Opublikowano 21 września 20204 l 6 godzin temu, MBeniek napisał: Fajnie, ale YouTube dalej nie wspierany... Jakieś facebook gaming tylko itp. Tu akurat PlayStation wygrywa dla mnie łatwością wrzucania, czy streamowania na YT. 1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał: Konami? Ich marki stoją w miejscu, drodzy pewnie nie są. Yebać Konami - niech biorą tylko ich marki - Suikoden, Silent Hill, Castlevania, MGS i wystarczy (PESa niech sobie zatrzymają). MS ma tyle zdolnych studiów, że pięknie by wskrzesili cokolwiek z tego powyżej. Choć w sumie fajnie, jakby SEGA dołączyła. Capcom nierealne, ale... Jakby ktoś zapytał mnie o kupno Bethesdy to pewnie napisałbym to samo
Opublikowano 21 września 20204 l Za Capcom podobno trzeba zapłacić trochę ponad 2 mld dolarów, więc kto wie ? Może Spencer dostał dyszkę do wydania
Opublikowano 21 września 20204 l Wydaje mi się, że ME będzie miało sporo konsol w ramach all access, skoro tłitowali, żeby przy premierze konsoli zaglądać do sklepów. W sumie kto ich tam wie.
Opublikowano 21 września 20204 l 48 minut temu, Daddy napisał: Imo MS tylko brakuje jednego studia do platformówek w starym stylu Rare czy Nintendo. Mają komplet pod względem rgpów, strzelanin i wyścigów to (pipi)any kolos nie do ruszenia. To może kupią Nintendo.
Opublikowano 21 września 20204 l 1 godzinę temu, tedi007 napisał: Phil w wywiadzie dla GamesIndustry w styczniu tego roku: "I think it would be nice if we found an Asian studio, in particular a Japanese studio, to add [to our studios]. I liked it when we had some first-party capability in Japan. We have a small team there, but I think we can do more. That said, through our trips to Japan, I love having Phantasy Star back on our stage with Sega - I thought that was fantastic. Miyazaki-San, before with Dark Souls and now having Elden Ring on our stage... the Japanese creators have shown up more and more." Coś jest na rzeczy, to będzie kolejna bomba. O tym Elden to cos podejrzanie cicho ostatnio. Moze rzeczywiscie jakis pokaz na TGS i przejecie studia przez MS
Opublikowano 21 września 20204 l Wy tak się licytujecie o studio z KKW a w pakiecie Bethesdy MS dostał Tango Gameworks preordery już poleciały u kangurów? yeti daje kciuka w górę
Opublikowano 21 września 20204 l Godzinę temu, MYSZa7 napisał: 60 fpsów standardem I crossover Doom vs Halo Ale to by bylo dobre
Opublikowano 21 września 20204 l Teraz zakapowałem. Spencer kupił Bethesdę, bo chce by mu Halo w końcu dokończyli.
Opublikowano 21 września 20204 l 22 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Kupno From i Otogi 3 jako ex na XSX? O tak królu zielony. Ostatnio dużo latał do Japonii. Nie zdziwię się jak na tgs coś odpala
Opublikowano 21 września 20204 l Pamiętacie plotki, że Xbox miał być sprzedawany w Japonii pod marką Segi? https://www.criticalhit.net/gaming/wild-rumour-the-xbox-series-x-could-be-rebranded-as-the-sega-series-x-in-japan/ Edytowane 21 września 20204 l przez C1REX
Opublikowano 22 września 20204 l Przejebali tam z kretesem trzy generacji xboxów, to byłby jedyny sensowny sposób na sprzedanie więcej niż 1000 xboxów w KKW. MS będzie TGS pod koniec września więc zobaczymy co mają ciekawego do ogłoszenia. Kolejne bomby w drodze? Szpiedzy donoszą że XGS jeszcze się powiększy
Opublikowano 22 września 20204 l 8 godzin temu, lpcl napisał: Nie jest ale jest mocno napompowane i pewnie po wydaniu Cyberpunka wartość jeszcze skoczy. Albo spadnie. Cyberpunk to nie Wiedzmin
Opublikowano 22 września 20204 l Quantum Error horror który miał być tytułem ekskluzywnym na PS5, trafi również na xboxa.
Opublikowano 22 września 20204 l Ta gra to jakiś syf który nikogo....a nie sorry yeti i fanek w temacie ps5 pisali że następca obcy izolacja
Opublikowano 22 września 20204 l 57 minut temu, kanabis napisał: Albo spadnie. Cyberpunk to nie Wiedzmin No na pewno to w końcu (pipi)nie, kiedy ciężko powiedzieć.
Opublikowano 22 września 20204 l XsX witamy na pokladzie, preorder zeobiony i oplacony Obys mnie kirwa zaimponowal w tej generacji Edytowane 22 września 20204 l przez Welna
Opublikowano 22 września 20204 l Gratujuję wszystkim przyszłym posiadaczom XSX, dla kogoś kto nie miał Xboxa to będzie growe el Dorado. Ja się z racji finansów wstrzymam, ale czuję, że Wasze zachwyty będą pięknie budowały hajp. Mi na razie zostaje XOS i PC, ale dzięki łasce Króla i jednemu ekosystemowi wiele gier z XGP ogram sobie też na premierę.
Opublikowano 22 września 20204 l Dokładnie, dla mnie będzie ewolucja, ale wejście w świat xboxa z series X, pierwsze granie w gearsy czy forzę na tym sprzęcie, będzie dla zielonych zielonych magiczne.
Opublikowano 22 września 20204 l Pierdziele, jednak nie kupuje XSS. Od ogłoszenia cen All Access w Polsce wezmę jednak od razu XSX.