Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie jakie są opcje i ceny game passa? Na miesiąc, 3m-ce i rok?

Gdzieś mi chyba śmignęło takie fajne podsumowanie tych usług i ich wariantów. Rzućcie proszę linkiem.  

Opublikowano
Godzinę temu, ASX napisał:

https://twitter.com/klobrille/status/1312835220463407104?s=19

Czyżby w poniedziałek o 15:00 miały spaść kolejne bomby

Ponoć mieli odblokować kolejne tytuły dla dziennikarzy do testowania na XSX/XSS w tym gry z next gen upgrade (Gearsy, Horizon 4), pewnie to to.

Opublikowano
11 minut temu, MaZZeo napisał:

Ponoć mieli odblokować kolejne tytuły dla dziennikarzy do testowania na XSX/XSS w tym gry z next gen upgrade (Gearsy, Horizon 4), pewnie to to.

To będzie wpis na blogu Xboxa, więc spodziewam się raczej kolejnego przejęcia, czegoś technicznego albo zapowiedzi uformowania nowych studiów. 

Opublikowano

W dodatku dzwięk mierzono w odległości ok. 1cm od sprzętu, więc zapewne realnie będzie jeszcze ciszej. :obama: Destiny ok. 30 db co odpowiada... szeptowi.

Czekam na testy w grach next-genowych, ale przyznam, że jestem pod wrażeniem (chociaż nie powiem żebym był zaskoczony).

Opublikowano
8 minut temu, C1REX napisał:

Ps4pro miało chyba dwie wersje - super głośną i w miarę cichą. Prawda to?

Były trzy wersje - CUH-7016, 7116 i 7216 z czego ta ostatnia była najbardziej dopracowana i najcichsza. Pierwsza potrafiła się czasem zamienić w odrzutowiec. 

Ja mam te drugą i niekiedy ją słychać, ale na szczęście nie jest to aż tak uciążliwe. 

Opublikowano
38 minut temu, MaZZeo napisał:

to chyba to o czym wspominasz

Opublikowano
7 godzin temu, eX4cT_PL napisał:

Tu jeszcze ciekawe video, nie ma za dużo nowości w nim ale dobrze się ogląda.

Coś pięknego jak Xbox zasłania mu spory kawałek tv. U mnie bedzie podobnie ale postaram sie go wypchnąć całkiem na skraj szafki. 

Opublikowano
7 godzin temu, MatekDM napisał:

Były trzy wersje - CUH-7016, 7116 i 7216 z czego ta ostatnia była najbardziej dopracowana i najcichsza. Pierwsza potrafiła się czasem zamienić w odrzutowiec. 

Ja mam te drugą i niekiedy ją słychać, ale na szczęście nie jest to aż tak uciążliwe. 

Miałem ostatnią wersję i też wyła. Loteria.

Opublikowano
49 minut temu, balon napisał:

Dzięki, tylko tam nie ma cen  np z GP/GPU  (tzn jest 4 zł :) ) oraz wariantów czasowych.

Miesiąc GP na konsole lub PC - 40 zł

Miesiąc GPU - 55 zł

Masz jeszcze zdrapki na okresy maksymalnie 3 miesięcy, ale ich ceny się za bardzo się wahają by podawać coś konkretnego.

Później zaktualizuje opis usług i dodam ceny.

• Dzięki 1
Opublikowano

W ogóle całkiem sprytnie wygląda ich pomysł na promocję konsoli, na prawie 2 miesiące przed premierą rozesłali do różnych redakcji dziesiątki jeśli nie setki konsol i teraz są w stanie odblokowywać zdalnie kolejne funkcje sprzętu, dzięki czemu redakcję i różne stronki cały czas mają o czym pisać.

Nie muszą też organizować kosztownych spotkań które są mocno utrudnione w czasie pandemii i ściągać samolotami dziennikarzy w jedno miejsce bo prawie każdy z nich ma już konsole w domu

Opublikowano
4 minutes ago, Bzduras said:

Ja już czekam tylko na 10 listopada. Wejść do sklepu, wyjść z konsolą pod pachą i rozpocząć obchody Święta Niepodległości tak, jak Pan Spencer przykazał - opalając się w blasku najpotężniejszej na Ziemi konsoli do gier wideło.

Gdzie zamawiałeś?

Mam nadzieję, że mój sklep 9 listopada mi nie anuluje preordera :notbad:

Opublikowano
1 minutę temu, Czoperrr napisał:

Gdzie zamawiałeś?

MM z opłatą. Mam nadzieję, że mnie nie wysterują, jestem jednak dobrej myśli - Szczecin to ostoja PS, lokalny sklepik również robi antyreklamę Microsoftowi gdzie tylko się da, więc pewnie gro ludu wybierze piątą sonkę.