Opublikowano 9 października 20204 l Ale to już nie ma co reklamować. Już wszyscy przekonani i biorą Xboxa
Opublikowano 9 października 20204 l Godzinę temu, Hum napisał: Myślę że z tym grzaniem się to nikt poważnie nie bierze pod uwage, chyba że jakiś janusz co nigdy nie miał doczynienia z elektroniką, to normalne że urządzenia się nagrzewają, ładowarki, tablety, nawet głupi telefon potrafi być gorący podczas nagrywania filmu w 4K, ktoś dał głupią plotę i internet robi z tego drame.
Opublikowano 9 października 20204 l W pompce mam kampanię marketingową, jeśli nie będzie na niej pokazanych gameplayów czy zapowiedzi nowych gierek. Przecież nie będę się jarać reklamą w TV, pewnie jeszcze skrojoną pod amerykańską klientelę
Opublikowano 9 października 20204 l 3 minuty temu, Bzduras napisał: Przecież nie będę się jarać reklamą w TV, pewnie jeszcze skrojoną pod amerykańską klientelę Bohater reklamy to murzyn który pewnie wcześniej był kobietą a utożsamia się z drzewem
Opublikowano 9 października 20204 l 15 minutes ago, eX4cT_PL said: Myślę że wielu czeka na GP na Apple więc cieszy ta informacja. Fajnie jakby była też wersja webowa na desktopy, mógłbym wtedy odpalić gry na Linuxie.
Opublikowano 9 października 20204 l 22 minuty temu, eX4cT_PL napisał: Myślę że z tym grzaniem się to nikt poważnie nie bierze pod uwage, chyba że jakiś janusz co nigdy nie miał doczynienia z elektroniką, to normalne że urządzenia się nagrzewają, ładowarki, tablety, nawet głupi telefon potrafi być gorący podczas nagrywania filmu w 4K, ktoś dał głupią plotę i internet robi z tego drame. Nie no jasne, plotki o zbyt mocnym grzaniu się są dobre dla fanboyów Sony. Bardziej mnie zaciekawił fakt, że XSX jest jeszcze cichszy od XO Fat, który i tak jest konsolą praktycznie bezszelestną.
Opublikowano 9 października 20204 l 2 minuty temu, Hum napisał: Nie no jasne, plotki o zbyt mocnym grzaniu się są dobre dla fanboyów Sony. Bardziej mnie zaciekawił fakt, że XSX jest jeszcze cichszy od XO Fat, który i tak jest konsolą praktycznie bezszelestną. To też fakt, miałem jeszcze Fata ze 2 miesiące temu i był zauważalnie cichszy od Playstation, słychać było tylko z niego szum, zmieniłem go na Skę która wydaje z siebie tyle odgłosów co kalkulator wiec jeśli Series X jest cichszy od Fata to nie mam pytań.
Opublikowano 9 października 20204 l Nom fat > S. Przewinęły mi się 3 ski i każda wydaje taki (cichy) dzwięk "chrabąszcza". Trzeba ucho przystawić, ale jest. Fata w ogóle nie było słychać.
Opublikowano 9 października 20204 l ehh gamertag już zrobiony a tu jeszcze miesiąc czekania na zielone niwy
Opublikowano 9 października 20204 l Nie znam się na technikaliach - ale może to kwestia zasilacza. Jak się wsłucham, to ta cegła jest głośniejsza od tego klocka
Opublikowano 9 października 20204 l 30 minut temu, Paolo de Vesir napisał: XOS jest głośniejszy od XOF, ale to wciąż delikatne dzwięki. U mnie było odwrotnie, ale mój Fat tez miał już dosyć wiec może dlatego.
Opublikowano 9 października 20204 l LSD make your own game. Tak to jest tylko narazie po dragach. To juz leprzy byl spocony japoczyk z srubokretem. Edytowane 9 października 20204 l przez chmura
Opublikowano 9 października 20204 l Moja znajomość świata reklamy ogranicza się do obejrzenia Mad Men, ale czy to wypasione mieszkanie na początku nie sugeruje konsumentom wysokiej ceny produktu (i że skoro oni sami mieszkają np. w klitce na zadupiu, to ich nie stać)?