Gość lpcl Opublikowano 12 października 2020 Opublikowano 12 października 2020 (edytowane) 3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał: Akurat MFS to jest faktycznie pierwsza next-genowa gra, ale wciąż jednak jest to port, a nie dedykowana gra. Ja czekam co pokaże PlayGrounds, The Coallition lub czy Ninja Theory sprosta graficznym oczekiwaniom względem Helblade Sensual Sacrifis 2 To raczej jeszcze poczekasz, bo po tym failu z halo infinite teraz nie będą się z tym śpieszyli. Edytowane 12 października 2020 przez lpcl Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 12 października 2020 Opublikowano 12 października 2020 1 minute ago, Figuś said: Ta gra wygląda bardzo źle, lepiej nie promować nią konsoli. 4 Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 12 października 2020 Opublikowano 12 października 2020 2 godziny temu, Shago napisał: Btw. to jak ktos jeszcze nie kupił konsoli i wciąż ma preorder w Euro, to przy zakupie konsoli jest Game Pass na 3 miesiące 40% taniej. Wiem, że kto miał przycebulić to pewnie tak już zrobił, ale tak tylko informacyjnie Daj jakiś sznurek, bo nie widzę tego. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 12 października 2020 Opublikowano 12 października 2020 Ale pokazuje że lepiej by było jakby się skupili i wymuszali betonowe 60fps u devów, zamiast zawracać im jeszcze gitarę trybem ze 120FPS Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 12 października 2020 Opublikowano 12 października 2020 34 minuty temu, ASX napisał: Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 12 października 2020 Opublikowano 12 października 2020 Korci żeby zobaczyć ale nie chcę sobie psuć zabawy i wyłączyłem po chwili. Ta chwila wystarczyła jednak by zobaczyć, że nawet opakowanie jest tutaj najwyższych lotów Cytuj
Aleks 488 Opublikowano 12 października 2020 Opublikowano 12 października 2020 34 minuty temu, balon napisał: Daj jakiś sznurek, bo nie widzę tego. KLIK 1 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 12 października 2020 Opublikowano 12 października 2020 Co do Dirta to jestem rozczarowany że już taki kompromis widzimy , ale fani Sony niech nie zapominają że to gra multiplatformowa bo hejt na tą grę w necie jest ogromny ze strony fanów Sony.Co do pudełka to bardzo mi się podoba choć szkoda że to widziałem byłoby miłe zaskoczenie . Cytuj
messer88 6 480 Opublikowano 12 października 2020 Opublikowano 12 października 2020 Legancki klocuszek. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 12 października 2020 Opublikowano 12 października 2020 Ehh 4 tygodnie Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 12 października 2020 Opublikowano 12 października 2020 Godzinę temu, Figuś napisał: Prawdę mówiąc troche rozczarowanie, poważnie spodziewałem się 4K i 120fps z delikatnie utratą na jakości lub 4K 60fps i piękną grafiką, ta gra już na starcie nie zachwyca grafiką a oni jeszcze muszą schodzić z 4K do 1080p zeby było stabilne 120fps XD w dupę niech sobie wsadzą te 120fpsów na nowej generacji, niech robią tylko 4k 60fps i niech się tylko tego trzymają. 2 1 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 12 października 2020 Opublikowano 12 października 2020 "Genuinely got a little emotional watching this video. Cheshire Studio have worked hard. The game isn't finished and we've made a lot of improvements since this build but so happy to hear thoughts from @digitalfoundry" Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 12 października 2020 Opublikowano 12 października 2020 Szczerze mówiąc to szczęki będziemy zbierać z podłogi za dwa lata najwcześniej. Teraz nie ma co analizować tej biedy, która pojawi się na półkach z grami obok XBoxów i PS5. 2 1 Cytuj
izon 995 Opublikowano 12 października 2020 Opublikowano 12 października 2020 Nie przesadzajmy, myślę, że taki Cyberpunk, czy nowy Resident Evil mogą zrobi wrażenie.. Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 12 października 2020 Opublikowano 12 października 2020 3 godziny temu, Figuś napisał: Kuhwa skąd te akbary mają już konsole? Cytuj
LiŚciu 1 330 Opublikowano 12 października 2020 Opublikowano 12 października 2020 4 godziny temu, eX4cT_PL napisał: Prawdę mówiąc troche rozczarowanie, poważnie spodziewałem się 4K i 120fps z delikatnie utratą na jakości lub 4K 60fps i piękną grafiką, ta gra już na starcie nie zachwyca grafiką a oni jeszcze muszą schodzić z 4K do 1080p zeby było stabilne 120fps XD w dupę niech sobie wsadzą te 120fpsów na nowej generacji, niech robią tylko 4k 60fps i niech się tylko tego trzymają. Kojarze że jest film z Gears 5 w 120 FPS i tam to wygląda dobrze, nawet bardzo dobrze. Więc może jest nadzieja na coś co przy 120 fps wygeneruje więcej postaci niż tyko tą która sterujemy. Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 13 października 2020 Opublikowano 13 października 2020 (edytowane) 4K/60fps Edytowane 13 października 2020 przez Daddy Cytuj
orion50 632 Opublikowano 13 października 2020 Opublikowano 13 października 2020 Dali by więcej info o Series S bo jestem bez konsoli od kilku miesięcy, nowa generacja kusi a może braknąć na sexa Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 13 października 2020 Opublikowano 13 października 2020 Info dał David Cage, że Series S będzie hamulcem generacji. Cytuj
Paolo de Vesir 9 127 Opublikowano 13 października 2020 Opublikowano 13 października 2020 15 minut temu, Czoperrr napisał: Info dał David Cage, że Series S będzie hamulcem generacji. Dla mnie sprawę najlepiej wyjaśnił kiedyś jeden z forumowiczów (Mazzeo albo Daddy). Sens wypowiedzi był taki, że Ci wszyscy narzekający na słabszy sprzęt ograniczający generację dwoją się i troją aby wydać swoje gry w potato mode na Switcha, bo tam są pieniądze. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 13 października 2020 Opublikowano 13 października 2020 13 hours ago, lpcl said: Kuhwa skąd te akbary mają już konsole? Jak ktoś ma chajs to może sobie wykupić konsole wczesniej. Nawet jakby miał zaplacic 5o.ooo za wcześniejszy dostęp to szajbusy zapłacą. Umieszcza unboxing na YT a potem youtube zwroci im kase z reklam. Opłaci się być sławnym. M$ rozsyłał konsole jakims randomowym youtuberom. Szkoda tylko ze Angry Joe nie dostał egzemplarza. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 13 października 2020 Opublikowano 13 października 2020 Jak ktoś ma chajs to może sobie wykupić konsole wczesniej. Nawet jakby miał zaplacic 5o.ooo za wcześniejszy dostęp to szajbusy zapłacą. Umieszcza unboxing na YT a potem youtube zwroci im kase z reklam. Opłaci się być sławnym. M$ rozsyłał konsole jakims randomowym youtuberom. Szkoda tylko ze Angry Joe nie dostał egzemplarza. Ciekawe dlaczego Cytuj
ASX 14 654 Opublikowano 13 października 2020 Autor Opublikowano 13 października 2020 Z tego co widzę David Cage obawia sie że Series S będzie problemem dla developerów bo będą musieli przygotować dodatkowa wersje gry dla słabszej konsoli, a niektórzy developerzy pójdą na łatwiznę i będą robić gry pod słabszy sprzęt a potem upgrejdowac go do możliwości mocniejszej konsoli. Ale wydaje mi że Microsoft zadbał o to żeby tego uniknąć, po pierwsze developerzy nie mają devkitow Series s, zamiast tego devkity Series x pracują w trybie symulującym słabsza konsole, dzięki czemu developerzy na jednym urządzeniu mogą testować produkcję zarówno w trybie Series s i X. Druga sprawa to same narzędzia developerskie dostarczone przez Microsoft, tradycyjnie rzeczywiście było tak że developerzy musieli optymalizować grę pod każdy sprzęt osobno, co nastręczało dodatkowej pracy dla devów i wiązało się z wieloma problemami gdy okazywało się że jakiś sprzęt sobie nie radzi. Tak też było w przeszłości w przypadku robieniu gier na Xboxa one, KOXa i pc. Ale od kilku miesięcy Microsoft pracuje nad dostarczeniem developerom uniwersalnych narzędzi nazwanych Gamecore albo GDK, w ramach których devi pracują jednocześnie nad wersjami gry dla Series x i Series s i pc, co z tego co słychać od devów mocno ułatwia pracę dla devów i przyspieszy pracę nad kilkoma portami. jak ktoś chce więcej o tym poczytać to zarzucam link https://www.thurrott.com/games/237476/the-latest-on-xbox-game-core co ciekawe same narzędzia nie są jeszcze sfinalizowane i wciąż są ulepszane i dopiero w przyszłym mają zostać ukończone. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi