Opublikowano 15 października 20204 l Dobra a czy na premierę będzie ta gierka z widokiem izometrycznym, ta która była na jednym z eventów chyba w czerwcu czy jakoś tak?
Opublikowano 15 października 20204 l 4 minuty temu, Bigby napisał: The Ascent? Chyba nie. No dokładnie. Cholera widzę, że nie ma na tej liście a szkoda. Edytowane 15 października 20204 l przez lpcl
Opublikowano 15 października 20204 l No niestety nie tak mocny lineup jak gra z ps3, dlc do spidermena, sackboy i jakieś samochodziki
Opublikowano 15 października 20204 l Lineup przeciętny i ciężko chyba o gorszy na start, szkoda tego ascent, liczyłem, że będzie.
Opublikowano 15 października 20204 l A napisałem: "fajna ta nowa generacja na Xboksie", czy "fajna ta nowa generacja"? Tobie też Pawcio na łeb padło?
Opublikowano 15 października 20204 l Autor Power consumption:Xbox One X - idle: 43 wattXbox One X - menu: 52 wattXbox One X - game: 180 wattXbox Series X - idle: 28 wattXbox Series X - menu: 50 wattXbox Series X - game: 128 watt
Opublikowano 15 października 20204 l 3 minuty temu, Rozi napisał: A napisałem: "fajna ta nowa generacja na Xboksie", czy "fajna ta nowa generacja"? Tobie też Pawcio na łeb padło? Przestań rozi aż mi się przypominają te chuyowe posty paolo w tematach o exach na ps4
Opublikowano 15 października 20204 l no jak się niema kogo dmuchać to przynajmniej pada i wirtualnego robocika Sony takie dobre myśli o singlach
Opublikowano 15 października 20204 l No 3 nowe gry vs wsteczna, jak bym miał x boxa od dwòch generacji wstecz to bym był lekko mòwiac wqrwiony na starcie.
Opublikowano 15 października 20204 l 5 minut temu, ASX napisał: Power consumption:Xbox One X - idle: 43 wattXbox One X - menu: 52 wattXbox One X - game: 180 wattXbox Series X - idle: 28 wattXbox Series X - menu: 50 wattXbox Series X - game: 128 watt Co tu się odjaniepawliło? Tak niski pobór mocy? Ja śmiało zakładałem dużo wyższe wartości. W ilu Nm jest to APU ?
Opublikowano 15 października 20204 l 3 minuty temu, smallv86 napisał: No 3 nowe gry jakie to gry dlc do pająka czy soulsy z ps3 w nowej grafice?
Opublikowano 15 października 20204 l Nie no wiadomo że ps5 ma lepszy lineup. Xbox w ogóle ma jakiś lineup? No ale to dalej gówno gierki na start, no ale tak było zawsze więc jakoś mnie to nie dziwi
Opublikowano 15 października 20204 l Obie te konsole to śmiech na sali z nowymi grami na start, dobrze że jedna ma najlepszą usługę dla graczy.
Opublikowano 15 października 20204 l Widać, że xbox marketingowo celuje w całkiem nowych graczy albo z obozu playstation(jak ja) i to się sprawdza bo game pass ultimate to game changer i z dwòch konsol bardziej czekam na series x bo tam mam grania na lata na starcie ale jak bym maniakalnie przechodził te lepsze gierki to kaplica. Te super hity co będà w playstation plus collection to nawet nie odpale bo wszystko mam ograne ale jak bym przeskakiwał od konkurencji strzał w 10. No i rozpierdala mnie tekst “10 letnia gra z ps3 na start” nawet jak ktoś grał w to na ps3 to i tak ta gra to praktycznie nowa gra bedzie, warta swojej ceny. Na REmake 2 jakoś wszyscy czekali i sprzedała się za(pipi)iście. Edytowane 15 października 20204 l przez smallv86
Opublikowano 15 października 20204 l 13 minutes ago, Bielik said: Co tu się odjaniepawliło? Tak niski pobór mocy? Ja śmiało zakładałem dużo wyższe wartości. W ilu Nm jest to APU ? AMD wszystko robi w 7nm to pewnie to też.
Opublikowano 15 października 20204 l Autor Lineup dla nowych użytkowników xboxa w połączeniu z gamepassem jest super. Dla starych takich jak ja to bieda, ale wiadomo że i tak zostanę z Xboxem bo gamepass wykupiony do mają 2023 Yebany xbox
Opublikowano 15 października 20204 l 2 minuty temu, smallv86 napisał: Widać, że xbox marketingowo celuje w całkiem nowych graczy albo z obozu playstation(jak ja) i to się sprawdza bo game pass ultimate to game changer i z dwòch konsol bardziej czekam na series x bo tam mam grania na lata Tutaj pełna zgoda. Sprzedałem Xone jakieś 3-4 lata temu, do tego z braku czasu nie mam ogranych kilka multiplatform (np Doom Eternal) Tak więc mając Game Pass ze smart delivery + Medium mam taki start generacji jak chyba nigdy wcześniej. Jakbym miał za to tylko xone to brałbym PS5 aby nadrobić zaległości + skorzystać z tej kolekcji w ps plus