Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak ktoś nie miał XO to wchodząc w XSS/X z gamepassem nie powinien narzekać bo będzie miał w co grać i najważniejsze tytuły w większości dostaną updaty pod nowe konsole. Gorzej jak ktoś posiadał w tej genracji konsole MSu. Prawdziwe nowe i nextgenowe exy nie wcześniej jak za dwa lata w obu obozach, do tego czasu nadrabianie starszych tytułów i nowości third party

• Plusik 1
Opublikowano

Ahh te grzbiety na pudełkach od Xboxa :wub: Szkoda tylko, że czasami nikt nie pilnuje odcienia tego koloru grafitowego, który potrafi się diametralnie różnić w poszczególnych wydaniach.

Opublikowano
2 minuty temu, Wredny napisał:

O to to to!

No i to :reggie:

Ukryj zawartość

XONE kolekcja.JPG

Eeeeej a gdzie New Super Lucky Tale???

Uuuaaa Crackdown3 w pudle. Pewno 1 z 3 kopii fizycznych w PL XD 

Opublikowano
2 godziny temu, ASX napisał:

Przeczytałem jakie komentarze wypisuje maciomaniak na ppe

tenor.gif

A jaki masz z tym problem? 

Na PPE jestem tak neutralny jak to możliwe, ale plaga ludzi którzy zabijaliby tam w imie Xboxa/PS jest chora. 

Opublikowano
23 minuty temu, balon napisał:

Z tego co wiem to nie miałeś wcześniej xone, więc spokojnie możesz traktować jako taki tytuł Horizona4. Sądzę, że FH4 + smart delivery zerwie szczenę na dobrym tv z hdr i wydaje mi się, że to będzie najładniejsza gierka pierwszego miesiąca (dwóch) next genów, a do tego w 60 k/s. 

Dlatego nie narzekam, a wjeżdżam w świat Xboxa na pełnej (pipi)ie:D

Opublikowano

Matek przyjacielu ty lepiej nam napisz gdzie to przez ostatnie 15 lat pisałeś o grach 

wredny swietna kolekcja ale podziwiam zbieranie gier w pudełkach ja pudła porzuciłem praktycznie już w czasach x360

• Minusik 1
Opublikowano (edytowane)
18 minutes ago, MatekDM said:

Zajmij się swoim życiem. 

Pyta Cię, jako redaktora znanego portalu o grach, o inne Twoje teksty do przeczytania, a Ty srasz żarem. Ładnie to tak? Gdzie etyka dziennikarska?

Edytowane przez Czoperrr
Opublikowano

To forum nie bierze jeńców. Takiego Hiva czy sciere tez byscie przesłuchiwali?!

Matek powiedz szczerze ile tflopsów sie zmarnuje przez to słabe psu? Niby ten Jason Ronald taki madry, a zaprojektował konsolę, ktora ciagnie mało pradu :/

Opublikowano
1 godzinę temu, pistaczek napisał:

Jaki masz przebieg godzinowy w graniu w 120fps, że wyrobiłeś sobie taką opinię? 

Kilka lat w Quake 3 Arena

Godzinę temu, izon napisał:

Nie zmieniam swojego zdania i X ląduje u mnie na premierę ale trzeba przyznać, że M$ dał dupy z tym, że nie ma chociaż jednego killera graficznego na start nowej konsoli. Wiem, że to kwestia czasu ale jednak tu i teraz jakiś tytuł startowy byłby mile widziany.

tak jak balon Ci napisał, jeśli nie grałeś w Horizona 4 a lubisz wyścigówki to w Smart delivery będziesz zbierał szczękę z podłogi.

Opublikowano
7 minut temu, eX4cT_PL napisał:

tak jak balon Ci napisał, jeśli nie grałeś w Horizona 4 a lubisz wyścigówki to w Smart delivery będziesz zbierał szczękę z podłogi.

Nawet nie kończenie jak lubi wyścigi. Ja osobiście nie przepadam za tym gatunkiem, a kocham growo Forza Horizony (1 i 2) oraz Test Drive Umimited. Dlatego jak sobie pomyślę, że niedługo w końcu dorwę się do 3 oraz 4 i to w takiej jakości to aż mnie trzęsie :)

Opublikowano

Z tego co pamiętam Wredny chce być w kontrze do trendów i nie zamierza opłacać gamepassa.

Obstawiam że za max rok zmieni zdanie, nikt się jeszcze nie oparł gamepassowi :kaz:

Opublikowano
52 minuty temu, ASX napisał:

Z tego co pamiętam Wredny chce być w kontrze do trendów i nie zamierza opłacać gamepassa.

Obstawiam że za max rok zmieni zdanie, nikt się jeszcze nie oparł gamepassowi :kaz:

Będzie hybrydowym graczem:)

• Minusik 1