Figuś 21 145 Opublikowano 20 października 2020 Udostępnij Opublikowano 20 października 2020 Jak ktoś nie miał XO to wchodząc w XSS/X z gamepassem nie powinien narzekać bo będzie miał w co grać i najważniejsze tytuły w większości dostaną updaty pod nowe konsole. Gorzej jak ktoś posiadał w tej genracji konsole MSu. Prawdziwe nowe i nextgenowe exy nie wcześniej jak za dwa lata w obu obozach, do tego czasu nadrabianie starszych tytułów i nowości third party 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 20 października 2020 Udostępnij Opublikowano 20 października 2020 Jak mają dawać polską wersję jak przy Gears 5 to lepiej, żeby w ogóle nie dawali. Co pierwsze słowo po angielsku, drugie po polsku, dosłownie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 465 Opublikowano 20 października 2020 Udostępnij Opublikowano 20 października 2020 18 minut temu, MYSZa7 napisał: Choć 9 dni później wychodzi Cyberpunk 2077, więc myślę, że brak tytułów startowych nie będzie mi doskwierał aż tak bardzo. O to to to! No i to Spoiler 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 20 października 2020 Udostępnij Opublikowano 20 października 2020 Na konsoli w sklepie są podane wersje językowe, bo na appce tel. Xbox oraz game pass nie widzę? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 20 października 2020 Udostępnij Opublikowano 20 października 2020 Ahh te grzbiety na pudełkach od Xboxa Szkoda tylko, że czasami nikt nie pilnuje odcienia tego koloru grafitowego, który potrafi się diametralnie różnić w poszczególnych wydaniach. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 20 października 2020 Udostępnij Opublikowano 20 października 2020 2 minuty temu, Wredny napisał: O to to to! No i to Ukryj zawartość Eeeeej a gdzie New Super Lucky Tale??? Uuuaaa Crackdown3 w pudle. Pewno 1 z 3 kopii fizycznych w PL XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 465 Opublikowano 20 października 2020 Udostępnij Opublikowano 20 października 2020 1 minutę temu, balon napisał: Eeeeej a gdzie New Super Lucky Tale??? Nie obchodzi mnie (a nawet jeśli, to mogę ograć na PS4). Tu mają być tylko XBOXowe exy (FIFA gratis, bedzie "na organy") Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 20 października 2020 Udostępnij Opublikowano 20 października 2020 2 godziny temu, ASX napisał: Przeczytałem jakie komentarze wypisuje maciomaniak na ppe A jaki masz z tym problem? Na PPE jestem tak neutralny jak to możliwe, ale plaga ludzi którzy zabijaliby tam w imie Xboxa/PS jest chora. Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 993 Opublikowano 20 października 2020 Udostępnij Opublikowano 20 października 2020 23 minuty temu, balon napisał: Z tego co wiem to nie miałeś wcześniej xone, więc spokojnie możesz traktować jako taki tytuł Horizona4. Sądzę, że FH4 + smart delivery zerwie szczenę na dobrym tv z hdr i wydaje mi się, że to będzie najładniejsza gierka pierwszego miesiąca (dwóch) next genów, a do tego w 60 k/s. Dlatego nie narzekam, a wjeżdżam w świat Xboxa na pełnej (pipi)ie:D Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 20 października 2020 Udostępnij Opublikowano 20 października 2020 Matek przyjacielu ty lepiej nam napisz gdzie to przez ostatnie 15 lat pisałeś o grach wredny swietna kolekcja ale podziwiam zbieranie gier w pudełkach ja pudła porzuciłem praktycznie już w czasach x360 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 20 października 2020 Udostępnij Opublikowano 20 października 2020 1 minutę temu, kubson napisał: Matek przyjacielu ty lepiej nam napisz gdzie to przez ostatnie 15 lat pisałeś o grach Zajmij się swoim życiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 20 października 2020 Udostępnij Opublikowano 20 października 2020 Pewnie w tym tajnym temacie o dx12 i drugiej stronie gpu w Xbonie Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 20 października 2020 Udostępnij Opublikowano 20 października 2020 Ale ze co wstydzisz się powiedzieć czy o co chodzi? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 055 Opublikowano 20 października 2020 Udostępnij Opublikowano 20 października 2020 (edytowane) 18 minutes ago, MatekDM said: Zajmij się swoim życiem. Pyta Cię, jako redaktora znanego portalu o grach, o inne Twoje teksty do przeczytania, a Ty srasz żarem. Ładnie to tak? Gdzie etyka dziennikarska? Edytowane 20 października 2020 przez Czoperrr Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 20 października 2020 Udostępnij Opublikowano 20 października 2020 coś czuje, że za jakiś czas Maciek porzuci tożsamość MatkaDM Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 20 października 2020 Udostępnij Opublikowano 20 października 2020 To forum nie bierze jeńców. Takiego Hiva czy sciere tez byscie przesłuchiwali?! Matek powiedz szczerze ile tflopsów sie zmarnuje przez to słabe psu? Niby ten Jason Ronald taki madry, a zaprojektował konsolę, ktora ciagnie mało pradu Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 20 października 2020 Udostępnij Opublikowano 20 października 2020 1 godzinę temu, pistaczek napisał: Jaki masz przebieg godzinowy w graniu w 120fps, że wyrobiłeś sobie taką opinię? Kilka lat w Quake 3 Arena Godzinę temu, izon napisał: Nie zmieniam swojego zdania i X ląduje u mnie na premierę ale trzeba przyznać, że M$ dał dupy z tym, że nie ma chociaż jednego killera graficznego na start nowej konsoli. Wiem, że to kwestia czasu ale jednak tu i teraz jakiś tytuł startowy byłby mile widziany. tak jak balon Ci napisał, jeśli nie grałeś w Horizona 4 a lubisz wyścigówki to w Smart delivery będziesz zbierał szczękę z podłogi. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 20 października 2020 Udostępnij Opublikowano 20 października 2020 7 minut temu, eX4cT_PL napisał: tak jak balon Ci napisał, jeśli nie grałeś w Horizona 4 a lubisz wyścigówki to w Smart delivery będziesz zbierał szczękę z podłogi. Nawet nie kończenie jak lubi wyścigi. Ja osobiście nie przepadam za tym gatunkiem, a kocham growo Forza Horizony (1 i 2) oraz Test Drive Umimited. Dlatego jak sobie pomyślę, że niedługo w końcu dorwę się do 3 oraz 4 i to w takiej jakości to aż mnie trzęsie Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 20 października 2020 Udostępnij Opublikowano 20 października 2020 No to tez fakt, Horizon jest odprężający, nawet do zwykłego jeżdżenia po angielskich miasteczkach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Observer 10 352 Opublikowano 21 października 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 21 października 2020 (edytowane) 6 godzin temu, krzysiekp392 napisał: https://www.ppe.pl/redakcja.html Cytat Jestem 30-latkiem, który przygodę z grami rozpoczął na początku lat 90. Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budował. Tak samo w gazecie o tematyce moto by mogl dopisać że przygode z motoryzacją zaczął w wieku 2 tygodni bo go wtedy stary samochodem ze szpitala przywiózł. Przygodę z grami na początku lat 90 to mógł rozpocząć ktoś kto urodził się na początku lat 80, a nie ktoś kto na początku lat 90 nie potrafił sobie sam tv włączyć bo dopiero uczył się siadać prosto. Edytowane 21 października 2020 przez Observer 6 2 1 17 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 224 Opublikowano 21 października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 października 2020 Tak jak szpiedzy donosili 9 listopada prawdopodobnie ''launch event'' lub jakieś ogłoszenie z XSX/XSS Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 21 października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 października 2020 8 godzin temu, Wredny napisał: No i to Najlepszą usługę dla graczy za 4 zł też bierzesz? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 21 października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 października 2020 Z tego co pamiętam Wredny chce być w kontrze do trendów i nie zamierza opłacać gamepassa. Obstawiam że za max rok zmieni zdanie, nikt się jeszcze nie oparł gamepassowi Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 300 Opublikowano 21 października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 października 2020 52 minuty temu, ASX napisał: Z tego co pamiętam Wredny chce być w kontrze do trendów i nie zamierza opłacać gamepassa. Obstawiam że za max rok zmieni zdanie, nikt się jeszcze nie oparł gamepassowi Będzie hybrydowym graczem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 21 października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 października 2020 Co to znaczy bycie hybrydowym graczem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi