MYSZa7 8 917 Opublikowano 21 października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 października 2020 Trochę cyfry, trochę pudełek, trochę abonamentu. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 300 Opublikowano 21 października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 października 2020 Dziękuje, co Wroc to Wroc Kupi X-a z możliwością GP ale będzie grał w pudła, już zreszta nawet mała kolekcyjke posiada 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 058 Opublikowano 21 października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 października 2020 Wow! To tak się da? Myślałem, że jak kupujesz XGP to blokowane jest kupno gier z innych źródeł. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 21 października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 października 2020 (edytowane) no przecież chyba żaden bardziej zaangażowany gracz (a tylko tacy marnują czas na forum o gierkach) nie gra tylko z gry w gamepassa. Masz jakieś dziwne wyobrażenie o użytkownikach xboxa. Gamepass może być ( i często jest) podstawą biblioteki, ale wiadomo że od czasu do czasu kupuje się jakąś gierke w pudelku lub w cyfrze Edytowane 21 października 2020 przez ASX Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 21 października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 października 2020 Teraz czekać tylko na pakiet aut hybrydowych do Forzy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 058 Opublikowano 21 października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 października 2020 9 minut temu, ASX napisał: Masz jakieś dziwne wyobrażenie o użytkownikach xboxa. Raczej standardowa narracja TEORETYKÓW gamepassa. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 300 Opublikowano 21 października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 października 2020 17 minut temu, ASX napisał: Masz jakieś dziwne wyobrażenie o użytkownikach xboxa. ASX - to był żart. ŻART. Nie mam żadnych wyobrażeń. Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 21 października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 października 2020 4 godziny temu, Daddy napisał: Tak jak szpiedzy donosili 9 listopada prawdopodobnie ''launch event'' lub jakieś ogłoszenie z XSX/XSS Obstawiam datę premiery MFS20 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 21 października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 października 2020 myśle że z powodu daty premiery MFS20 nie robiliby tyle rabanu. Zwłaszcza że gierka jest raczej niszowa. Może chodzić tak jak Daddy podejrzewa o jakiś skromny jak na pandemiczne czasy launch event, zwłaszcza że Nowa Zelandia podobno bardzo dobrze radzi sobie w tej sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 058 Opublikowano 21 października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 października 2020 Może pokażą coś od the Initiative albo pozostałych studiów XGS których nie było na ostatnich eventach. Nie ukrywam też, że wyczekuję dokładniejszej daty premiery Psychonauts 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 21 października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 października 2020 Może faktycznie coś większego, a może przy okazji ogłoszą MSF2020 na Xboxa, po prostu się łudzę Piszę tak bo jak się poleci w MFS2020 w to miejsce to widać to. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 21 października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 października 2020 33 minuty temu, ASX napisał: myśle że z powodu daty premiery MFS20 nie robiliby tyle rabanu. Zwłaszcza że gierka jest raczej niszowa. Może chodzić tak jak Daddy podejrzewa o jakiś skromny jak na pandemiczne czasy launch event, zwłaszcza że Nowa Zelandia podobno bardzo dobrze radzi sobie w tej sytuacji. Klobrille pisał, że nigdy konta Xboxa z poszczególnych krajów nie teasują niczego istotnego Cytuj Odnośnik do komentarza
benito82pl 196 Opublikowano 21 października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 października 2020 Ej chłopaki dzis przyszły mi enelopy z tego linku co podsylaliscie i jak je wlozylem do ładowania, to z ładowarki jakiś dziwny cichy dźwięk się wydobywa. Tak ma być czy Ha tfu dziadostwo do reklamacji Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 21 października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 października 2020 Też tak mam, takie świszczenie. Ale wszystko działa jak powinno. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 21 października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 października 2020 2 godziny temu, bluber napisał: Klobrille pisał, że nigdy konta Xboxa z poszczególnych krajów nie teasują niczego istotnego masz racje Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 21 października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 października 2020 Wczoraj byłem w Media Markt i rzuciło mi się w oczy, że zwykły Iksbon One S 1TB z 1 padem ksoztuje 1349 zł. 2 lata temu kupiłem za 200 zł taniej z Fifą i 2 padami. O co chodzi z tymi chorymi cenami jak za chwilę nowa generacja? Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 993 Opublikowano 21 października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 października 2020 14 minut temu, krupek napisał: Wczoraj byłem w Media Markt i rzuciło mi się w oczy, że zwykły Iksbon One S 1TB z 1 padem ksoztuje 1349 zł. 2 lata temu kupiłem za 200 zł taniej z Fifą i 2 padami. O co chodzi z tymi chorymi cenami jak za chwilę nowa generacja? Jakby obniżyli za bardzo nie byłoby szans, że jakiś niedzielniak pomyli z nową generacją, a tak zawsze jest szansa:D Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 055 Opublikowano 21 października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 października 2020 17 minutes ago, krupek said: Wczoraj byłem w Media Markt i rzuciło mi się w oczy, że zwykły Iksbon One S 1TB z 1 padem ksoztuje 1349 zł. 2 lata temu kupiłem za 200 zł taniej z Fifą i 2 padami. O co chodzi z tymi chorymi cenami jak za chwilę nowa generacja? To samo z PS4. 5 lat temu kupiłem swój egzemplarz w podobnej cenie w jakiej teraz są sprzedawane te konsole. Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 485 Opublikowano 21 października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 października 2020 1 godzinę temu, benito82pl napisał: Ej chłopaki dzis przyszły mi enelopy z tego linku co podsylaliscie i jak je wlozylem do ładowania, to z ładowarki jakiś dziwny cichy dźwięk się wydobywa. Tak ma być czy Ha tfu dziadostwo do reklamacji Chyba każda ładowarka panasonica tak cicho robi bzzz bo mam model z 2015 i tez sobie śpiewa przy ładowaniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Elitesse 377 Opublikowano 21 października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 października 2020 4 godziny temu, krupek napisał: Wczoraj byłem w Media Markt i rzuciło mi się w oczy, że zwykły Iksbon One S 1TB z 1 padem ksoztuje 1349 zł. 2 lata temu kupiłem za 200 zł taniej z Fifą i 2 padami. O co chodzi z tymi chorymi cenami jak za chwilę nowa generacja? W 2018 r. swoją One S 1 TB z Battlefield 1 + V kupiłem za 999 zł. Tylko, że wtedy nie było Pandemii Covid-19 i kryzysu gospodarczego Teraz jak szukałem paru sprzętów RTV i AGD to ze starych komentarzy dowiaduję się, że towar był wtedy tańszy o parę złotych. Kiedyś na portalu gierkowym widziałem artykuł nt. preferencji konsumentów w czasach kryzysu gospodarczego z 2008 r. Zmieniły się wtedy na korzyść produktów rozrywkowych, z których korzystamy w domu min. gier. Zaobserwowano, że mniej ludzi chodzi do kina czy na jakieś eventy i wydaje pieniądze poza domem. W realiach obecnego kryzysu, kiedy jest lockdown albo ludzie sami boją się gdzieś wyjść siłą rzeczy będą wybierać elektroniczną rozrywkę czy stream filmów w domu. Producenci i wydawcy gier już to zauważyli stąd ceny będą wynosić 369 zł za gołą wersję gry. Przed pandemią Kowalski miał większy wybór gdzie i na co wydać swoje ciężko zarobione pieniądze. Teraz albo wyda więcej na grę albo może sobie zagrać w "kulki" na kurniku Oczywiście wiem, że jest też dużo innych czynników wpływających na cenę produktu ale chyba nawet w tym temacie ktoś pisał, że używane konsole chodziły w Irlandii za 100% ich wartości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 21 października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 października 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 145 Opublikowano 21 października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 października 2020 1 minutę temu, Bigby napisał: Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 224 Opublikowano 21 października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 października 2020 Ważne info dla wielu osób, input lag na XSX będzie dużo mniejszy niż na XO, tutaj na przykładzie G5 3 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 21 października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 października 2020 5 godzin temu, Elitesse napisał: W 2018 r. swoją One S 1 TB z Battlefield 1 + V kupiłem za 999 zł. Tylko, że wtedy nie było Pandemii Covid-19 i kryzysu gospodarczego Teraz jak szukałem paru sprzętów RTV i AGD to ze starych komentarzy dowiaduję się, że towar był wtedy tańszy o parę złotych. Kiedyś na portalu gierkowym widziałem artykuł nt. preferencji... Jemu chodzi o to, że zaraz w tej cenie będzie można kupić konsolę nowej generacji, a nie preferencje ludzi na co wydaç kasę Cytuj Odnośnik do komentarza
Elitesse 377 Opublikowano 22 października 2020 Udostępnij Opublikowano 22 października 2020 W dniu 21.10.2020 o 13:16, krupek napisał: Wczoraj byłem w Media Markt i rzuciło mi się w oczy, że zwykły Iksbon One S 1TB z 1 padem ksoztuje 1349 zł. 2 lata temu kupiłem za 200 zł taniej z Fifą i 2 padami. O co chodzi z tymi chorymi cenami jak za chwilę nowa generacja? 15 godzin temu, Luqat napisał: Jemu chodzi o to, że zaraz w tej cenie będzie można kupić konsolę nowej generacji, a nie preferencje ludzi na co wydaç kasę Domyślam się o co koledze chodziło. Odpowiadałem tylko co może być przyczyną tak wysokich cen. "O co chodzi z tymi chorymi cenami jak za chwilę nowa generacja?" Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi