Daddy 4 224 Opublikowano 25 października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 października 2020 Grać będzie w co i to dużo lepiej niż przy innych startach konsol, problemem jest brak prawdziwie nextgenowego tytułu na start, wcześniej XO miał FM5 i Ryse, ps4 KZ:SF i chodzi o oprawę graficzną tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 899 Opublikowano 25 października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 października 2020 Pod względem tytułu zapowiadającego nową generację jest bieda. Wcześniej jak widziałeś gierkę w zapowiedziach na PS3 to jasne było ,że idzie nowa generacja. A obecnie to jest zero zachęty poza większym komfortem grania. Zobaczymy co będzie za 3 lata bo przez 2 kolejne pewnie będzie bieda jeśli chodzi o killery pokazujące możliwości nowej generacji. Ogólnie producenci wydają się zaskoczeni ,że to już rok premiery nowej konsoli xd Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 25 października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 października 2020 Stale 60 FPS w 4k i zerowe loadingi mi to wystarczy i po to zmieniam konsole. I tak 95% mojego grania to multiplatformy i indyki dostępne na prawie wszystkim. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 899 Opublikowano 25 października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 października 2020 No ciężko żeby gry pisane na kilkakrotnie słabsze sprzęty tak nie działały na nowych konsolach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 224 Opublikowano 25 października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 października 2020 Patche ulepszające G5, FH4 czy SOT4 startują 10 listopada? Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 25 października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 października 2020 (edytowane) Cytat No Man's Sky - 1:15 Ikaruga - 2:23 Wolfenstein: YB - 2:57 Peggle 2 - 3:29 Rayman 3 HD - 4:14 Shovel Knight - 4:44 Sonic - 5:15 Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts - 5:49 Black - 6:48 Hitman 2 - 7:49 Mark of the Ninja - 8:51 Streets of Rage 4 - 10:00 Costume Quest 2 - 11:09 Kameo - 12:30 Crackdown 3 - 13:28 Fallout 76 - 14:30 PUBG - 15:30 Hotshot Racing - 16:30 Sekiro - 17:31 AC: Origins - 18:33 Cuphead - 19:18 Kingdom Hearts III - 20:03 Mass Effect - 21:33 Titanfall 2 - 23:01 Blinx - 25:01 Too Human - 25:51 Sea of Thieves - 27:09 Ark: Survival Evolved - 27:56 Wasteland 3 - 28:41 Rocket League - 29:12 Pele - 30:34 Nie ma to jak dać dogowi xboxa na testy XD https://www.instagram.com/p/CGs6IlJHJEK/ Edytowane 25 października 2020 przez eX4cT_PL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 724 Opublikowano 25 października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 października 2020 Kurde pierwszy Xbox na start mocarna strzelanka, bijatyka i samochody. Nieźle uderzyli wtedy. Patrząc z dzisiejszej perspektywy to brakuje H:I na start, w takim sensie ze pomimo fali hejtu mogli to wydać (moim zdaniem) dłubiąc w międzyczasie nad upgradem jak Cyberpunk. I tak wszystko jest crossgenem narazie. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 299 Opublikowano 25 października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 października 2020 7 hours ago, eX4cT_PL said: Nadchodząca generacja jest najlepsza do zmiany systemu bo nowych gier to nie ma na żadnej, jeśli ktoś miał zawsze Xboxa to jeśli kupi PlayStation nie będzie zawiedziony, i odwrotnie ktoś siedzący w PlayStation ma co nadrabiać na Xboxie, a nowe gry, typowo next genowe? 2021/22 najwcześniej, bez znaczenia która firma. W punkt kurwa. Ja przez 24 lata byłem więźniem japońskiego obozu, teraz przechodzę do zielonych i czuję jak mnie amerykanie wyzwalają Nigdy żadnej konsoli M$ nie posiadałem wręcz ignorowałem. A teraz oglądam gameplay z Black na Series X i nie mogę uwierzyć jak to zajebiście wygląda. Wsteczna kompatybilność totalnie mnie przekonała do tej konsoli aby to właśnie Xbox Series X a nie PS5 była moją główną konsolą, dzięki której ogram multiplatformy jak Valhalla czy Resident Evil Village i poznam stare gry jak Black i seria Mass Efekt, Wiedźmin 2 i seria Dead Space. A starszych gier w które nie grałem i na pewno zagram jest znacznie więcej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 25 października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 października 2020 Pamięta ktoś jak wyglądała dostępność konsoli xbox one na premiere ? Pamiętam że ps4 dopiero udało mi się wyrwać w okolicy świąt a obecna sytuacja na rynku jest tragiczna , 3080 kupiłem 26.09 i właśnie mija miesiąc a jestem 505 w kolejce( miesiąc temu byłem 560) . Chciałbym cyberpunk czy też AC ograć już na potężniejszym sprzęcie ale zakładam tak jak i kart podobnie ps5 i xsx nie będzie szans dostać normalnie w sklepie w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 25 października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 października 2020 Czlowieku, mieszkasz w Polsce. Na luzaku kupisz xboxa w sklepie bez preordera xd Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 25 października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 października 2020 Sharku chyba nie mieszka w Polsce Obecna sytuacja Xboxa różni się trochę (delikatnie mówiąc) od tej z 2013 roku, więc nie sugerowałbym się premierą Xboxa one Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 25 października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 października 2020 Mieszkam w NL i zamówić można konsole dopiero na 4 dostawe . Zobaczymy wydaje mi się że w PL nie będzie szans dostania konsoli na premiere , jak będzie biore z PL i ktoś mi przywiezie . Pytam bo jak wcześniej pisałem pamiętam sytuacje z premiery ps4 gdzie dostanie konsoli na premiere w sklepie graniczyło z cudem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 465 Opublikowano 25 października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 października 2020 9 godzin temu, eX4cT_PL napisał: Nadchodząca generacja jest najlepsza do zmiany systemu bo nowych gier to nie ma na żadnej, jeśli ktoś miał zawsze Xboxa to jeśli kupi PlayStation nie będzie zawiedziony, i odwrotnie ktoś siedzący w PlayStation ma co nadrabiać na Xboxie Tak jak Pan @eX4cT_PL napisał - właśnie taka sytuacja jest u mnie i dzięki temu "zmieniam obóz". Ale gdybym w obecnej generacji posiadał obydwa sprzęty to nie smęciłbym na brak gier, tylko cieszył się, że nie muszę jeszcze kupować next-gena - tak jak zrobiłem z PS4, do kupna którego zachęcały mnie... polskie gierki. Najpierw wyszło Lords of the Fallen i tu był pierwszy mały ból, że jeszcze nie mam konsoli, później Dying Light, przy którym ten brak był już bardzo odczuwalny, ale jak nadchodził Wiedźmin 3 to już wiedziałem, że nie dam rady ani chwili dłużej i tydzień przed jego premierą kupiłem swoje PS4 (dwa lata po starcie konsoli). Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 842 Opublikowano 25 października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 października 2020 Xbox One nie był jako tako oficjalnie u nas. Konsole były z Nieniec. Kupowałem w sklepie GSM- z telefonami. Cena nie była kosmiczna, ale te 100/200 więcej było. Potem krótko po premierze jakby MS Polska oficjalnie się zaczął zajmować konsola u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 993 Opublikowano 26 października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 października 2020 (edytowane) 12 godzin temu, u55r napisał: W punkt (pipi)a. Ja przez 24 lata byłem więźniem japońskiego obozu, teraz przechodzę do zielonych i czuję jak mnie amerykanie wyzwalają Nigdy żadnej konsoli M$ nie posiadałem wręcz ignorowałem. A teraz oglądam gameplay z Black na Series X i nie mogę uwierzyć jak to za(pipi)iście wygląda. Wsteczna kompatybilność totalnie mnie przekonała do tej konsoli aby to właśnie Xbox Series X a nie PS5 była moją główną konsolą, dzięki której ogram multiplatformy jak Valhalla czy Resident Evil Village i poznam stare gry jak Black i seria Mass Efekt, Wiedźmin 2 i seria Dead Space. A starszych gier w które nie grałem i na pewno zagram jest znacznie więcej. I kolejny raz w punkt, napisałeś praktycznie wszystko to co myślę i dlaczego za 2 i pół tygodnia pod moim TV wyląduje Series X:D Mam skrajnie wy(pipi)ane, że na premierę nie ma next genowego tytułu mając tyle zaległości do nadrobienia, a przypomnę, że w listopadzie wleci Cyberpunk i w grudniu Medium, na które mimo wszystko mocno liczę. Edytowane 26 października 2020 przez izon 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 26 października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 października 2020 Kolejne zmiany w 343? Mam wrażenie że studio przydałaby się reorganizacja. Dostali duży budzet, ponad 5 lat pracy, a jedyne co mieli zrobić to dostarczyć Halo na premierę i zawiedli Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 26 października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 października 2020 Przynajmniej są podejmowany kroki a u partaczy od Gran Turismo? Nic się nie słyszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 058 Opublikowano 26 października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 października 2020 Czyżby zapowiadał się największy blamaż w historii MSu? Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 26 października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 października 2020 Ma powinien kupić bunge a 343 dać im do pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 26 października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 października 2020 Przynajmniej są podejmowany kroki a u partaczy od Gran Turismo? Nic się nie słyszy.U nich chyba wszystko ok , kolejny raz wypuszczą pelnego bugów kastrata który grywalny będzie po paru latach od premiery . Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 058 Opublikowano 26 października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 października 2020 4 minuty temu, creatinfreak napisał: Ma powinien kupić bunge a 343 dać im do pomocy. Nie wiem czy im się to opłaca (MS-owi), a druga sprawa, że Bungie dobrze wychodzi na Destiny i szczerze mówiąc zadowolony jestem, że robią coś nowego, a nie kolejne części Master Chefa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 145 Opublikowano 26 października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 października 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 26 października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 października 2020 Mireczki, a jak odpalę indora na series X, to czy będzie ciągnął tyle samo prądu co S Rozumiem, że jak leci gierka X enchanced, to pobiera więcej, ale co z takimi 2d maleństwami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 145 Opublikowano 26 października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 października 2020 Pytaj @MatekDM on wie takie rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 26 października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 października 2020 Wygoniliście redaktora i nie podzieli się teraz swoją wiedzą. Aha SS nie ma kabla hdmi 2.1 według tego filmiku, co nie powinno być zdziwieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi