balon 5 327 Opublikowano 7 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2020 Teraz, blantman napisał: Oj stary trzeba było inny tv brać a nie teraz się zastanawiać;) Jaki? Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 7 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2020 Teraz, balon napisał: Jaki? Najlepszy do grania wg digital foundry i wg wielu recenzentów Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 327 Opublikowano 7 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2020 Kupiłbym 65 cali do 5,5 tys zł? Cytuj Odnośnik do komentarza
bebbop 282 Opublikowano 7 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2020 10 minut temu, balon napisał: Kupiłbym 65 cali do 5,5 tys zł? Za tyle to LCD. Oled to dodatkowe 2 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 327 Opublikowano 7 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2020 (edytowane) 14 minut temu, bebbop napisał: Za tyle to LCD. Oled to dodatkowe 2 tys. Wiem wiem @blantman dziękuje za rady, już wszystko wiem. Sonka rozmazuje przy 120 hz, przy 6k/60 będzie gi, 60 k/s dla mnie jest bardzo wystarczające. Co do twojej fantastycznej rady nie na temat na moje pytanie to powiem tobie na uszko w sekrecie, że jeszcze niedawno mówiłem sobie, że na 100% następnym TV będzie OLED. Jednak po tym jak poleciłem sąsiadowi dom obok Oleda (c9) i po roku ma duże wypalenia na matrycy to stwierdziłem, że wole zastanawiać się jaki tryb obrazu wybrać w porcie hdmi w TV za 5,5 tys niż czy mi się wypali po 1-2 latach sprzęt za 8-9 tys. Edytowane 7 listopada 2020 przez balon Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 7 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2020 Jestem odpowiedni temat na wasz spam. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 7 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2020 Blantman pultał się pewnego pieknego dnia, ze w temacie o tv rozmawia się o telewizorach, a przylazł do tematu xboxa naganiac oleda. Co za zaskoczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 327 Opublikowano 7 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2020 5 minut temu, Donatello1991 napisał: Jestem odpowiedni temat na wasz spam. Czy rozmowa ogrze Ori 2 na konsolę Xbox oraz o TV dostosowanym pod konsole Xbox jest spamem w temacie „ Xbox Series - komentarze i inne rozmowy” Cytuj Odnośnik do komentarza
prz3mus 20 Opublikowano 7 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2020 Wiadomo czy będzie jakaś opcja przeniesienia gier z One na XsX bez wyciągania dysku? Przez USB, bluetooth itp itd? Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 7 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2020 Dobra chłopy ale nie róbcie drugiego tematu ps5 gdzie najmniej pisze się o konsoli. Ori 4K/60fps na XSS to w końcu ta konsola ma 4K? Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 7 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2020 3 minuty temu, prz3mus napisał: Wiadomo czy będzie jakaś opcja przeniesienia gier z One na XsX bez wyciągania dysku? Przez USB, bluetooth itp itd? Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka Musisz zgrać dane na usb dysk innej opcji nie ma. na usb dysk i potem z usb dysku. Ale takie rzeczy jak sejwy, profil etc z chmury ci zaciągnie. @balon spoczko kończę offtop po prostu rozbawiło mnie to pytanie jak ustawić 60 klatek bo użytkownik tv boi się 120 na nowo kupionym tv A z tego co czytam będziesz mógł w opcjach wszystko ustawić. Pan Microsoft pomyślał o wszystkim. Mimo tego że tv wykryje ci po hdmi 2.1 jako kompatybilny z 120 hz to możesz to uciąć sam bez zmiany kabla na hdmi 2.0. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 327 Opublikowano 7 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2020 3 minuty temu, blantman napisał: @balon spoczko kończę offtop po prostu rozbawiło mnie to pytanie jak ustawić 60 klatek bo użytkownik tv boi się 120 na nowo kupionym tv A z tego co czytam będziesz mógł w opcjach wszystko ustawić. Pan Microsoft pomyślał o wszystkim. Mimo tego że tv wykryje ci po hdmi 2.1 jako kompatybilny z 120 hz to możesz to uciąć sam bez zmiany kabla na hdmi 2.0. Przecież ja zadałem pytanie w jakim trybie odpali docelowo ORI 2, a ty zacząłeś pisać o TV czy jakiś zmianach w ustawieniach. Nie pytałem jak ustawiać TV itp. To było mega proste pytanie o grę Ori 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 7 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2020 (edytowane) ostatni patch do SoD2 odblokowal też framerate Edytowane 7 listopada 2020 przez ASX 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 7 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2020 (edytowane) Gdzie ten ziomal co krzyczał, że zobaczymy w piątek jak PS5 pozamiata... Jakos cicho siedzi. Edytowane 7 listopada 2020 przez Soul 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 7 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2020 (edytowane) nie róbmy tu wojenek, wystarczy że w temacie o playstation 5 pisze się co chwile jak to na xboxie "nie ma w co grać"... Edytowane 7 listopada 2020 przez ASX Cytuj Odnośnik do komentarza
madhunt3r 21 Opublikowano 7 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2020 Gdzie ten ziomal co krzyczał, że zobaczymy w piątek jak PS5 pozamiata... Jakos cicho siedzi.Jestem cały czas tylko zachowuje się kulturalnie i nie wzbudzam bezsensownych wojenek Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 327 Opublikowano 7 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2020 Ten szybkie podróże w Forzie czy np w Wieśku to niezły szoker. Widać, że te gierki w ogóle nie były na to gotowe. To jest dla mnie mega next genowy patent. Już lubię tę generację. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 7 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2020 Teraz, madhunt3r napisał: Jestem cały czas tylko zachowuje się kulturalnie i nie wzbudzam bezsensownych wojenek Nikt nie chce wojenek a jedynie jakieś pokory z twojej strony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 7 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2020 Tak szybko że nawet nie będzie czasu na łyka Monsterka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 7 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2020 Dla mnie ssd w konsoli to już powód na zmianę konsoli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 049 Opublikowano 7 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2020 Zdecydowanie. Loadingi w Destiny 2 odbierają mi smak życia. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 7 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2020 Powiedzcie mi jak od wtorku niby mam przeglądać forumka, newsy o gierkach i dupeczki na insta? Przecież nie będzie teraz loadingów, w pracy nie mogę, w dzień spędzam czas z żoną i córką, a wieczorkiem gram i w między czasie przeglądam. No Xbox zjebał mi plan dni i nie będę na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 7 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2020 3 minuty temu, creatinfreak napisał: Powiedzcie mi jak od wtorku niby mam przeglądać forumka, newsy o gierkach i dupeczki na insta? Przecież nie będzie teraz loadingów, w pracy nie mogę, w dzień spędzam czas z żoną i córką, a wieczorkiem gram i w między czasie przeglądam. No Xbox zjebał mi plan dni i nie będę na bieżąco Na kibelku na smartfonie, tylko nie za długo żeby nogi nie cierpły 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 7 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2020 Godzinę temu, Daddy napisał: Ori 4K/60fps na XSS to w końcu ta konsola ma 4K? Wszystko zależy od developerów, nic nie jest zablokowane do jednej maksymalnej rozdzielczości. Taki The Touryst też oferuje 4k60 na XSS, a The Falconeer 1800p60. Myślę że jeszcze parę indyków działających w 4k później się znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 7 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2020 (edytowane) Godzinę temu, ASX napisał: ostatni patch do SoD2 odblokowal też framerate To jest niesamowite. W ogóle jak się patrzy na te wszystkie czasy wczytywania tutaj czy też na PS5 (ten Spiderman wczytuje się w sekundę, lol), te świetna wsteczną kompatybilność na obu konsolach, quick resume na Xboksie, dualsense od ps5, gamepass, studia Sony czy te 23 teamy Micorosoftu, czy ogólnie sama perspektywa tego, jak te gry na tych nowych konsolach będą wyglądać, to człowiek dochodzi do wniosku, że to będzie piękna generacja. Ta generacja w ogole to taka prawdziwa nowa generacja myślę, dużo lepiej to wygląda, niż wyglądało w 2013. Człowiek jakoś bardziej podekscytowany jest. Edytowane 7 listopada 2020 przez Ludwes 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi