LiŚciu 1 299 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 34 minuty temu, Figuś napisał: pierwszy post i odpowiedzi na twoje pytania On nie pyta o XAA tylko o kod parująct apke na tel z konsolą. Pewnie podczas pierwszej konfiguracji tego nie zrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 Ok może info dla kogoś ważne. Quick resume działa między jedną gra na płycie i grami cyfrowymi. Nie działa między dwoma płytami. Szkoda liczyłem że gra się freezuje i jak potem wyjdę do menu i wejdę do innej zmieniając płytę zadziała no cóż spodziewałem się tego życie nigdy takie piękne nie jest. No ale loading w AC i yakuza miodzio szybko. Jak porównam z odyssey na Xbox one x albo yakuza 6 na ps4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 045 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 Wszystko super tylko ściąganie gier na moim łączu to patologia. Jedyne co ściągnąłem to Gears 5. Zamierzam ściągać przez noc. Powiedzcie mi, jak załaduje kolejkę pobierania i wyłączę konsolę (mam ustawione instant on) to będzie mi pobierać? Apka na telefonie coś nie chce mi współpracować z konsola, wywala jakiś błąd. Ale ta kultura pracy! Konsola włączona od godziny 13 bez przerwy i nie słychać absutnie nic Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 Chyba serwery klękają, bo nie mogłem się zalogować do sieci Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 Ogólnie trzeba sprzedać one x i kupić dysk dedykowany, bo po instalacji tego co chciałem nie mam już prawie miejsca A w piątek nowy cod... Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 984 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 Kurła, ale te ściąganie gier z GP to leci jak krew z nosa, serwery chyba nie wyrabiają czy co XD Cytuj Odnośnik do komentarza
adasiulko 201 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 22 minuty temu, Czoperrr napisał: Wszystko super tylko ściąganie gier na moim łączu to patologia. Jedyne co ściągnąłem to Gears 5. Zamierzam ściągać przez noc. Powiedzcie mi, jak załaduje kolejkę pobierania i wyłączę konsolę (mam ustawione instant on) to będzie mi pobierać? Apka na telefonie coś nie chce mi współpracować z konsola, wywala jakiś błąd. Ale ta kultura pracy! Konsola włączona od godziny 13 bez przerwy i nie słychać absutnie nic Tak będzie pobierać non stop wszystko co dodałeś do kolejki, a potem w instant on konsola aktualizuje system, gry i apki, czy jak siedzisz gdzieś i pomyślałeś że chcesz coś ściągnąć to dodajesz przez apkę, wracasz do domu i już masz. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 Jak macie słabe łącze to leci jak krew z nosa, 80 gb Horizona 4 w niecałą godzinę, zaraz ściągnie się 30 gb Fallen Order czy Gears Tactics. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 984 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 No mam 120 mb i leci jak guwno, gdzie na PS4 gry normalnie mi się ściągały. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 2 godziny temu, funditto napisał: A to to mam, ale bateria na pewno będzie ok ? Nie chciałbym uszkodzić pada A co tam można uszkodzić? Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 No i serwery padły :-D Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 Nie mogę się zalgowoac do konta ale się zciagaja gierki. Nie padło im tam coś? Przez www też nie mogę wejść. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 Hamburgiery się dosiadły teraz do Live to padło https://support.xbox.com/pl-PL/xbox-live-status Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 (edytowane) No zdążyłem konsole podłączyć i tyle z logowania xD to sobie pograłem Poszło Edytowane 10 listopada 2020 przez Szymek Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 No wszystko mi padło 10 minut temu, pewnie pograne Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 konsola jest mniejsza niz na zdjęciach, ale jakie to ciężkie do tego pad duzo lepiej leży w dłoniach niz ten z XO, kultura pracy rewelacja, teraz posciagac wszystko i mozna brac sie za granie Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 Chyba sprzedali ich wiecej niz mysleli xD Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 No mi się dość szybo gry ściagają jak na tyle osób. 40-50 mega/s idzie. Mam 3 pytania: 1) można wyłączyć te paskudne info o zdobytym achivku? 2) jest gdzieś pokazane co mamy obecnie na quick resume? 3) jak szybko dostać się do ustawień jak znikną z głównego kafelka? Przypiąć do głównej mi się nie udaje. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 7 minutes ago, Figuś said: Hamburgiery się dosiadły teraz do Live to padło https://support.xbox.com/pl-PL/xbox-live-status pewnie to tez kwestia tego ze 30 minut temu ruszył nowy dodatek do Destiny 2 który jest w GP, btw mi ściąganie leci ponad 150mb/s @balon settings-preferences-notifications chyba nie ma podglądu do QR guide bumper na avatar i masz settings 3 od gory 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 Godzinę temu, LiŚciu napisał: On nie pyta o XAA tylko o kod parująct apke na tel z konsolą. Pewnie podczas pierwszej konfiguracji tego nie zrobił. W sumie po co to przez apkę robić jak padem jest to prostsze? 43 minuty temu, Emtebe napisał: Chyba serwery klękają, bo nie mogłem się zalogować do sieci U mnie zasuwa jak szalony live, ponad 600 Mbps. Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 Przyłączam się do pytania Balona czy można wyłączyć powiadomienie o achievementach Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 (edytowane) Dziwna akcja ale pilotem od lg mogę sterować w menu xboxa. Też tak macie? A na sonce każą płacić za dodatkowego pilota, buhajahhaha. Edytowane 10 listopada 2020 przez lpcl Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 6 minut temu, funditto napisał: Przyłączam się do pytania Balona czy można wyłączyć powiadomienie o achievementach Ustawienia>Preferencje>Powiadomienia i tam będzie coś z banerami powiadomień, trzeba odznaczyć 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 Co trzeba zrobić by gry dodane do kolejki ściągały się jedna po drugiej? Zostawiłem konsolę w uspieniu, pierwsza gra się ściągnęła, po czym konsola wyłączyła się całkowicie, bo wentylator stanął. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi