funditto 657 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 8 minut temu, lpcl napisał: Dziwna akcja ale pilotem od lg mogę sterować w menu xboxa. Też tak macie? Coś konfigurowałeś, żeby to ustawić ? Jak wrócę do domu sprawdzę czy u mnie też to działa, bo byłoby to idealne rozwiązanie do odtwarzania filmów Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 (edytowane) Coś takiego jest w Samsungach, tzw. Pilot Uniwersalny, pojawia się nawet logo Xboxa w pasku z aplikacjami, gdy możemy podłaczyć w taki sposób też Xbox'a One i wtedy pojawi nam się ikonka tej konsoli. @madhunt3r Edytowane 10 listopada 2020 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
madhunt3r 21 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 Ma ktoś tv samsunga? Jakie logo xboxa się pojawia na dole aplikacji? Cytuj Odnośnik do komentarza
adasiulko 201 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 2 minuty temu, madhunt3r napisał: Ma ktoś tv samsunga? Jakie logo xboxa się pojawia na dole aplikacji? Ja mam biały napis XBOX z logo na zielonym tle, ale podłączyłem do gniazda hdmi, do którego miałem do dziś podłączonego Xboxa One X. Cytuj Odnośnik do komentarza
madhunt3r 21 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 Czyli na series x jest identyczne logo jak na one x na tv samsunga? Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 U mnie nie wykrywa One i ps4 wykrywało.No i mam coś nie halo z trybem gry, nie mogę włączyć na auto, muszę zmieniać manualnie co trochę dziwne, bo zawsze działało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rosveen 5 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 1 minutę temu, madhunt3r napisał: Czyli na series x jest identyczne logo jak na one x na tv samsunga? Ja w ogóle nie mam żadnego loga, nie rozpoznaje konsoli (tzn. nie wykrywa, że to Xbox, tylko "game console"). Cytuj Odnośnik do komentarza
adasiulko 201 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 2 minuty temu, madhunt3r napisał: Czyli na series x jest identyczne logo jak na one x na tv samsunga? Na tą chwilę wygląda, że tak. Potem odpalę One X i zobaczę czy coś się zmieni, czy pojawi się drugie logo, czy te się zmieni na czarne, bo mam obie konsole podłączone do jednego telewizora. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 Pierwszy zonk koledzy, wrzuciłem płytę z ninja gaiden 3 i nie jest kompatybilna. ;/ Rozumiem że nie wszystkie pudełkowe wersję będą kompatybilne? Jest jakaś lista czy coś? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 Przy One X macie logo Xbox One, nie samo Xbox jak przy Series X. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 Sprawdzi ktoś tryb gry na samsungu? Jest u was opcja auto? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mike 97 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 6 minut temu, tukan napisał: Pierwszy zonk koledzy, wrzuciłem płytę z ninja gaiden 3 i nie jest kompatybilna. ;/ Rozumiem że nie wszystkie pudełkowe wersję będą kompatybilne? Jest jakaś lista czy coś? https://www.eurogamer.net/articles/xbox-backwards-compatibility-list-xbox-360-games-series-x-6400 NG3: Razor's Edge jest we wstecznej, zwykły NG3 nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
adasiulko 201 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 6 minut temu, MYSZa7 napisał: Przy One X macie logo Xbox One, nie samo Xbox jak przy Series X. Usunąłem i zmieniło mi się teraz, dla Series X mam tylko Xbox na zielonym tle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 U mnie coś nie halo jest z padami, nie łączą się z konsolą, choć przed chwilą grałem i było okej. Wyłączyłem konsole, włączyłym znów i piz.da, nie łączy ich, tylko po kablu działają. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 1 minutę temu, Mike napisał: https://www.eurogamer.net/articles/xbox-backwards-compatibility-list-xbox-360-games-series-x-6400 NG3: Razor's Edge jest we wstecznej, zwykły NG3 nie. Dzięki! Nie zdążyłem ograć na one s przed sprzedażą i myślałem że na SeX ogram i lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 6 minut temu, Moldar napisał: Sprawdzi ktoś tryb gry na samsungu? Jest u was opcja auto? Jest, ale ja to wyłączam i ręcznie ustawiam wszystko. (pipi)icy dostaje przy tym komunikacie informującym o włączeniu trybu gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 No i mnie z dwa razy wywaliło Assassina. Nagle boom i czarny ekran. Mam wrażenie, że coś z QR się nie lubi . Może jakieś choroby wieku dziecięcego? Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 Pytanie o wyłączanie konsoli. Da się wybrać uśpienie lub permanentne wyłączenie czy nadal trzeba wejść w opcje i za każdym razem zmieniać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 30 minut temu, funditto napisał: Coś konfigurowałeś, żeby to ustawić ? Jak wrócę do domu sprawdzę czy u mnie też to działa, bo byłoby to idealne rozwiązanie do odtwarzania filmów Nie tylko ultra deep color coś tam włączyłem. Ale na xox też to miałem włączone a pilot nie działał. Cytuj Odnośnik do komentarza
adasiulko 201 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 4 minuty temu, czapa napisał: Pytanie o wyłączanie konsoli. Da się wybrać uśpienie lub permanentne wyłączenie czy nadal trzeba wejść w opcje i za każdym razem zmieniać? Pomimo ustawienia trybu instant on, jest w opcjach wyłączenie całkowite. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wieslaw 2 360 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 11 minut temu, Wooyek napisał: U mnie coś nie halo jest z padami, nie łączą się z konsolą, choć przed chwilą grałem i było okej. Wyłączyłem konsole, włączyłym znów i piz.da, nie łączy ich, tylko po kablu działają. A próbowałeś wyjąć baterie żeby wynegocjowało kolejny kanał bt? Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 12 minut temu, Wooyek napisał: U mnie coś nie halo jest z padami, nie łączą się z konsolą, choć przed chwilą grałem i było okej. Wyłączyłem konsole, włączyłym znów i piz.da, nie łączy ich, tylko po kablu działają. Masz podłączony dysk zewnętrzny? Dwie osoby wspominały, że jakies problemy mieli. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 13 minut temu, Wooyek napisał: U mnie coś nie halo jest z padami, nie łączą się z konsolą, choć przed chwilą grałem i było okej. Wyłączyłem konsole, włączyłym znów i piz.da, nie łączy ich, tylko po kablu działają. Masz guziczki do parowania pad-konsola Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 Nic nie mam podłączone, przycisk który jest na konsoli, do parowania, jakby nie działał, wciskam go i przytrzymuje i nic, pad tylko miga. Po kablu działa. Wyciągnięcie baterii nic nie dało. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 299 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 2 minuty temu, Wooyek napisał: Nic nie mam podłączone, przycisk który jest na konsoli, do parowania, jakby nie działał, wciskam go i przytrzymuje i nic, pad tylko miga. Po kablu działa. Wyciągnięcie baterii nic nie dało. Może zrób tą konfiguracje pada jeszcze raz w ustawieniach akcesoriów? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi