Opublikowano 10 listopada 20204 l 8 minut temu, lpcl napisał: Dziwna akcja ale pilotem od lg mogę sterować w menu xboxa. Też tak macie? Coś konfigurowałeś, żeby to ustawić ? Jak wrócę do domu sprawdzę czy u mnie też to działa, bo byłoby to idealne rozwiązanie do odtwarzania filmów
Opublikowano 10 listopada 20204 l Coś takiego jest w Samsungach, tzw. Pilot Uniwersalny, pojawia się nawet logo Xboxa w pasku z aplikacjami, gdy możemy podłaczyć w taki sposób też Xbox'a One i wtedy pojawi nam się ikonka tej konsoli. @madhunt3r Edytowane 10 listopada 20204 l przez MYSZa7
Opublikowano 10 listopada 20204 l Ma ktoś tv samsunga? Jakie logo xboxa się pojawia na dole aplikacji?
Opublikowano 10 listopada 20204 l 2 minuty temu, madhunt3r napisał: Ma ktoś tv samsunga? Jakie logo xboxa się pojawia na dole aplikacji? Ja mam biały napis XBOX z logo na zielonym tle, ale podłączyłem do gniazda hdmi, do którego miałem do dziś podłączonego Xboxa One X.
Opublikowano 10 listopada 20204 l Czyli na series x jest identyczne logo jak na one x na tv samsunga?
Opublikowano 10 listopada 20204 l U mnie nie wykrywa One i ps4 wykrywało.No i mam coś nie halo z trybem gry, nie mogę włączyć na auto, muszę zmieniać manualnie co trochę dziwne, bo zawsze działało.
Opublikowano 10 listopada 20204 l 1 minutę temu, madhunt3r napisał: Czyli na series x jest identyczne logo jak na one x na tv samsunga? Ja w ogóle nie mam żadnego loga, nie rozpoznaje konsoli (tzn. nie wykrywa, że to Xbox, tylko "game console").
Opublikowano 10 listopada 20204 l 2 minuty temu, madhunt3r napisał: Czyli na series x jest identyczne logo jak na one x na tv samsunga? Na tą chwilę wygląda, że tak. Potem odpalę One X i zobaczę czy coś się zmieni, czy pojawi się drugie logo, czy te się zmieni na czarne, bo mam obie konsole podłączone do jednego telewizora.
Opublikowano 10 listopada 20204 l Pierwszy zonk koledzy, wrzuciłem płytę z ninja gaiden 3 i nie jest kompatybilna. ;/ Rozumiem że nie wszystkie pudełkowe wersję będą kompatybilne? Jest jakaś lista czy coś?
Opublikowano 10 listopada 20204 l 6 minut temu, tukan napisał: Pierwszy zonk koledzy, wrzuciłem płytę z ninja gaiden 3 i nie jest kompatybilna. ;/ Rozumiem że nie wszystkie pudełkowe wersję będą kompatybilne? Jest jakaś lista czy coś? https://www.eurogamer.net/articles/xbox-backwards-compatibility-list-xbox-360-games-series-x-6400 NG3: Razor's Edge jest we wstecznej, zwykły NG3 nie.
Opublikowano 10 listopada 20204 l 6 minut temu, MYSZa7 napisał: Przy One X macie logo Xbox One, nie samo Xbox jak przy Series X. Usunąłem i zmieniło mi się teraz, dla Series X mam tylko Xbox na zielonym tle.
Opublikowano 10 listopada 20204 l U mnie coś nie halo jest z padami, nie łączą się z konsolą, choć przed chwilą grałem i było okej. Wyłączyłem konsole, włączyłym znów i piz.da, nie łączy ich, tylko po kablu działają.
Opublikowano 10 listopada 20204 l 1 minutę temu, Mike napisał: https://www.eurogamer.net/articles/xbox-backwards-compatibility-list-xbox-360-games-series-x-6400 NG3: Razor's Edge jest we wstecznej, zwykły NG3 nie. Dzięki! Nie zdążyłem ograć na one s przed sprzedażą i myślałem że na SeX ogram i lipa.
Opublikowano 10 listopada 20204 l 6 minut temu, Moldar napisał: Sprawdzi ktoś tryb gry na samsungu? Jest u was opcja auto? Jest, ale ja to wyłączam i ręcznie ustawiam wszystko. (pipi)icy dostaje przy tym komunikacie informującym o włączeniu trybu gry.
Opublikowano 10 listopada 20204 l No i mnie z dwa razy wywaliło Assassina. Nagle boom i czarny ekran. Mam wrażenie, że coś z QR się nie lubi . Może jakieś choroby wieku dziecięcego?
Opublikowano 10 listopada 20204 l Pytanie o wyłączanie konsoli. Da się wybrać uśpienie lub permanentne wyłączenie czy nadal trzeba wejść w opcje i za każdym razem zmieniać?
Opublikowano 10 listopada 20204 l 30 minut temu, funditto napisał: Coś konfigurowałeś, żeby to ustawić ? Jak wrócę do domu sprawdzę czy u mnie też to działa, bo byłoby to idealne rozwiązanie do odtwarzania filmów Nie tylko ultra deep color coś tam włączyłem. Ale na xox też to miałem włączone a pilot nie działał.
Opublikowano 10 listopada 20204 l 4 minuty temu, czapa napisał: Pytanie o wyłączanie konsoli. Da się wybrać uśpienie lub permanentne wyłączenie czy nadal trzeba wejść w opcje i za każdym razem zmieniać? Pomimo ustawienia trybu instant on, jest w opcjach wyłączenie całkowite.
Opublikowano 10 listopada 20204 l 11 minut temu, Wooyek napisał: U mnie coś nie halo jest z padami, nie łączą się z konsolą, choć przed chwilą grałem i było okej. Wyłączyłem konsole, włączyłym znów i piz.da, nie łączy ich, tylko po kablu działają. A próbowałeś wyjąć baterie żeby wynegocjowało kolejny kanał bt?
Opublikowano 10 listopada 20204 l 12 minut temu, Wooyek napisał: U mnie coś nie halo jest z padami, nie łączą się z konsolą, choć przed chwilą grałem i było okej. Wyłączyłem konsole, włączyłym znów i piz.da, nie łączy ich, tylko po kablu działają. Masz podłączony dysk zewnętrzny? Dwie osoby wspominały, że jakies problemy mieli.
Opublikowano 10 listopada 20204 l 13 minut temu, Wooyek napisał: U mnie coś nie halo jest z padami, nie łączą się z konsolą, choć przed chwilą grałem i było okej. Wyłączyłem konsole, włączyłym znów i piz.da, nie łączy ich, tylko po kablu działają. Masz guziczki do parowania pad-konsola
Opublikowano 10 listopada 20204 l Nic nie mam podłączone, przycisk który jest na konsoli, do parowania, jakby nie działał, wciskam go i przytrzymuje i nic, pad tylko miga. Po kablu działa. Wyciągnięcie baterii nic nie dało.
Opublikowano 10 listopada 20204 l 2 minuty temu, Wooyek napisał: Nic nie mam podłączone, przycisk który jest na konsoli, do parowania, jakby nie działał, wciskam go i przytrzymuje i nic, pad tylko miga. Po kablu działa. Wyciągnięcie baterii nic nie dało. Może zrób tą konfiguracje pada jeszcze raz w ustawieniach akcesoriów?