Sedrak 767 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 6 minutes ago, 20inchDT said: instant on to w ogóle jest bez sensu, bo: 1 mamy ssd i tak sie szybko włącza 2 ciągnie sporo prądu. z tego co pamiętam to ponad 20 watów. Ale jak wyłączę instant to konsola normalnie się wyłącza? Nie ma trybu standby jak na PS4? Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 a co robi standby? Powinieneś już znać odwiedź czy nie ma takiego trybu. Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin33 599 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 (edytowane) 18 minut temu, creatinfreak napisał: Czy to prawda, że w instant on ciągle chodzi wentyl? Jeżeli tak to lipa, bo w końcu go szlag trafi. Na pewno nie cały czas, bo mój przestał. Chyba tylko jak pobiera gry. Edytowane 10 listopada 2020 przez marcin33 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 Sprawdźcie mi proszę, czy po przytrzymaniu i puszczeniu przycisku od synchronizacji na konsoli, lampka na konsoli zaczyna migać. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 @Hendrixjak nadal uważasz że vrr się nie przydaje zagraj w AC valhalla z vrr on i z vrr off. Różnica mocna przez 10 minut grałem z vrr off i wróciłem do vrr on. Po prostu skoki i rwanie było odczuwalne szczególnie jak latałem po świecie gry. W takiej yakuzie jak najbardziej nie odczuwam tego ale przy skopanej optymalizacji widać różnicę. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 14 minut temu, 20inchDT napisał: instant on to w ogóle jest bez sensu, bo: 1 mamy ssd i tak sie szybko włącza 2 ciągnie sporo prądu. z tego co pamiętam to ponad 20 watów. Instant jest głównie do aktualizacji/pobierania gier Cytuj Odnośnik do komentarza
thx87 3 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 BTW w FIFE 21 Quick Resume również jest Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 046 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 13 minut temu, Wooyek napisał: Sprawdźcie mi proszę, czy po przytrzymaniu i puszczeniu przycisku od synchronizacji na konsoli, lampka na konsoli zaczyna migać. Tak, konsola zaczyna szukać pada. Spróbuj zrobić reset ustawien fabrycznych. Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 (edytowane) 43 minuty temu, Wooyek napisał: No właśnie ten przycisk na konsoli, ten od synchronizacji, nad wejściem USB, nie pomyliłem go z tym od napędu jakby nie reaguje. Nic no, teraz już nic nie zrobię, jutro rano będę dalej się bawił. Sprawdzałeś ta instrukcje odnośnie parowania? https://support.xbox.com/en-US/help/hardware-network/controller/connect-a-wireless-controller btw To jak szybko FH4 chodzi to się e głowie nie mieści, zupełnie inna gra, zmiana samochodu, szybka podróż, tyle czasu zaoszczędzone, Spencer, Kocham Cię. Edytowane 10 listopada 2020 przez eX4cT_PL Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 @blantman Gdzie niby napisałem, że VRR jest nie przydatny? Nasza wymiana zdań dotyczyła czegoś innego przecież. No i trzeba pamiętać, że TV z VRR to jest ułamek rynku jeszcze (niestety), więc to, że screen tearing jest tak wszechobecny w AC jest delikatnie mówiąc: słabe, oby Ubi ogarnęło szybko (i wersje na PC też, znajomi dzisiaj ostro narzekali na bugi i stan gry), no ale covid i WFH nie sprzyja takim produkcją jak AC, więc niestety stan gry mnie nie dziwi, WD: Legion też średni start pod tym względem ma. Tak czy siak, życzę świetnej zabawy (i gratulacje pomyślnego zakupy next-gena oczywiście) , sam ogram AC pewnie latem. Cytuj Odnośnik do komentarza
A_Bogush 388 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 (edytowane) Czy ktoś ma problem z dziwnymi dźwiękami, które wydaje napęd podczas instalacji? Ktoś na Pewnej grupce na fejsie o tym informował, że u niego coś jakby zgrzyta. Instalowałem u siebie Asasyna i było wszystko Ok. Po tym poście sprawdziłem płytę, która kiedyś używałem w One S i napęd wydaje niepokojące dźwięki. Nie mam jak teraz wrzucić filmiku, może jutro. Podobno jak konsola leży na boku to jest Ok. Edytowane 10 listopada 2020 przez A_Bogush Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 15 minut temu, eX4cT_PL napisał: Sprawdzałeś ta instrukcje odnośnie parowania? https://support.xbox.com/en-US/help/hardware-network/controller/connect-a-wireless-controller Jutro będę jeszcze kombinował, bo dziś nie miałem czasu. Oby coś zadziałało, bo nie chce mi się bawić w jakieś zwroty i inne ch.uje, muje, dzikie węże. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 18 minut temu, A_Bogush napisał: Czy ktoś ma problem z dziwnymi dźwiękami, które wydaje napęd podczas instalacji? Ktoś na Pewnej grupce na fejsie o tym informował, że u niego coś jakby zgrzyta. Instalowałem u siebie Asasyna i było wszystko Ok. Po tym poście sprawdziłem płytę, która kiedyś używałem w One S i napęd wydaje niepokojące dźwięki. Nie mam jak teraz wrzucić filmiku, może jutro. Podobno jak konsola leży na boku to jest Ok. Cały czas zgrzyta jak płyta jest w napędzie, czy tylko przy wsadzeniu/wyjmowaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza
A_Bogush 388 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 3 minuty temu, Emtebe napisał: Cały czas zgrzyta jak płyta jest w napędzie, czy tylko przy wsadzeniu/wyjmowaniu? Podczas instalacji, u mnie co jakiś czas powracał ten dźwięk. Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 6 godzin temu, funditto napisał: Wiem wiem, ale ja już miałem play & charge i myślałem, że to mi wystarczy. No trudno Kup sobie przejściówkę i po sprawie, grosze kosztuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 Godzinę temu, Czoperrr napisał: Podłączyłem słuchawki do pada przez Jacka. Dźwięk leci mi przez słuchawki i TV. Da się jakoś to zmienić? Poza ściszeniem TV oczywiście. Serio dalej tak jest? Cytuj Odnośnik do komentarza
zloto 737 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 Ale to przecież można zmienić w ustawieniach konsoli, w opcji z dźwiękiem, żeby tylko otrzymywać audio na słuchawki... Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 2 minuty temu, zloto napisał: Ale to przecież można zmienić w ustawieniach konsoli, w opcji z dźwiękiem, żeby tylko otrzymywać audio na słuchawki... Owszem można, ale jak ktoś się przesiadł z PS to może to być irytujące że nie dzieje się to z automatu Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 485 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 Konsola jest zajebista. Napierdzielałem kilka godzin w wf i zazwyczaj gra traciła klatki przy dłuższym posiedzeniu w jednej misji a tu nic. Zero ścinek wszystko śliczne i plynne konsola cichutka i chłodna gdzie zwykły fat xbox zaczynał wyć i ogrzewac pomieszczenie. Zajebisty sprzęcik i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gomlin 17 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 Mnie kurier odwiedził po obiedzie. Wszystko elegancko, przepadłem. Ori wygląda Prześlicznie a przeniesiona forza horizon 4 dociagała 70gb i teraz wgniata w fotel. Mam nadzieję, że każdy kto nke dostał, to szbko nadrobi już w czwartek! Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 No pomijając te moje problemy z padami, to też jestem mega zadowolony. Jakość wykonania jest mega samo rozpakowywanie sprzętu, to też coś pięknego, niestety zdążyłem tylko pograć w FH4, ale miód jest niesamowity A kultura pracy, mimo, że nie miałem głośnej PS4, to jest jakiś kosmos. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 046 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 (edytowane) Kurde, mój TV jest jakiś z(pipi)any. Nie jest to szczyt techniki ale wydaje mi się, że HDR powinien wspierać. Na PS4 kilka razy próbowałem to ustawić i zawsze obraz miałem "wyprany" i odpuściłem. Z XSX nadal to samo. Macie jakieś porady jak to skalibrować? Jak odpalam jakieś filmy z HDR chociażby z YouTube to wygląda to przepięknie, niestety w konsolach jak (pipi). Philips PUS6754. Edytowane 10 listopada 2020 przez Czoperrr Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 Z tego co do tej pory piszecie to taki lepszy xbox one w wersji 2.0, oprócz dobrego spasowania plastiku i fajnego opakowania to średnio na jeża. krul spencer chyba rucha wszystkich przez majty. No nic, odbieram swoją konsolę w piątek razem z COD zobaczymy czy w nowej grze będzie czuć te dwa klocki nowego sprzętu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rosveen 5 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 46 minut temu, zloto napisał: Ale to przecież można zmienić w ustawieniach konsoli, w opcji z dźwiękiem, żeby tylko otrzymywać audio na słuchawki... Gdzie dokładnie? Nie mogę znaleźć takiej opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Xoltro 32 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 Ja już dzisiaj nic nie odpalę, ale na noc zakolejkowane ściąganie na 600 GB :D. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi