Opublikowano 11 listopada 20204 l 4 godziny temu, SetoPL napisał: Panowie nie do końca kumam to quick resume. Gram w gearsy. Wyłączam konsolę przyciskiem. Włączam konsolę z pada. Odpalam gearsy i wczytuje mi grę od początku. To chyba nie tak powinno działać co? Konsola ustawiona w instant on. W czym może być problem? W Warhamerze działa. W części gier QR jest wyłączone bo się bugowało, Jason Ronald z MS pisał o tym na tt, że pracują nad łatką. 4 godziny temu, ZgredIT napisał: Witam Jestem już wiekowym człowiekiem i nie posiadałem nigdy tej konsoli. Nie ogarniam jak podłączyć 2 pad w tej nowej zabawce. Będę wdzięczny za podpowiedź i łagodne potraktowanie Pozdrawiam Musisz nacisnąć okrągły przycisk z prawej strony xboxa aż zacznie migać dioda xboxa a na padzie przytrzymujesz przycisk synchronizowania
Opublikowano 11 listopada 20204 l 9 godzin temu, kislawa napisał: Widzieliście już nowy feature? Tak zwany tryb dyskoteka szkolna. Ani mnie niestraszcie bo wlasnie miałem pytac czy u was jak konsola sie troszkę zagrzeje też tak jakoś dziwnie smierdzi.Nie że dym czy cos ale troszkę mnie to zmartwiło az konsole wylączyłem a tu taki news
Opublikowano 11 listopada 20204 l 59 minut temu, Daddy napisał: tak jak napisał matekDM, FH4 łączy się z serwerami, na mapie mamy innych graczy i aktywności online, jak to ma Ci zapisać grę xD Ty no nie wiem jak odpalasz na XO czy XSX Forze z instant on jest w tym samym momencie gdzie ją zostawiłeś tylko nawiązuje połączenie z serwerami znów. MS wyłaczył QR w kilku grach bo powodowały bugi, spokojnie będzie działać.
Opublikowano 11 listopada 20204 l 36 minut temu, kudlaty88 napisał: Ani mnie niestraszcie bo wlasnie miałem pytac czy u was jak konsola sie troszkę zagrzeje też tak jakoś dziwnie smierdzi.Nie że dym czy cos ale troszkę mnie to zmartwiło az konsole wylączyłem a tu taki news Graj. Takiego dymu tam nie ma co wygenerować. Pojedyncze kondensatory to strzał i lekki dymek. Reszta wlutowana na płycie. Jak procek (pipi)nie albo układ graficzny, to nic z tej konsoli nie zostanie. No układ chłodzenia "wytłacza" rozgrzane powietrze na zewnątrz żeby nie było w środku obudowy. Jest jak powinno być.
Opublikowano 11 listopada 20204 l W tej nowej apce nie da się popatrzeć do Storu i dodać coś do ściągania nie?
Opublikowano 11 listopada 20204 l 2 godziny temu, ASX napisał: Było? hmm Ma ktoś piłeczkę w domu żeby sprawdzić XD
Opublikowano 11 listopada 20204 l 54 minuty temu, iluck85 napisał: Graj. Takiego dymu tam nie ma co wygenerować. Może mu sprzedali Antari
Opublikowano 11 listopada 20204 l Xbox Polska wrzucił właśnie konkurs do Forze Motorsport 7 jeśli ktoś chce się pobawić :-)
Opublikowano 11 listopada 20204 l Godzinę temu, Figuś napisał: hmm Ma ktoś piłeczkę w domu żeby sprawdzić XD Chusteczke dajcie, podbije do góry
Opublikowano 11 listopada 20204 l U Was w Klocku też coś ledwo, minimalnie słychać, po przystawieniu ucha do góry konsoli - po jej całkowitym wyłączeniu, ale nie odłączeniu od prądu? Wydaję mi się, że to od zasilacza. W X One po wyłączeniu jak przystawiało się ucho do zasilacza, to coś tam było ledwie słychać.
Opublikowano 11 listopada 20204 l To ja tez sie zapytam co u was słychac w konsoli - czy po włączeniu macie taki mechaniczny dzwięk? Patrzyłem się w dziurki i to w momencie kiedy wiatrak się włącza po raz pierwszy XD
Opublikowano 11 listopada 20204 l 11 minutes ago, 20inchDT said: Spójrz na nazwę tematu. Jak się nie podoba, to nie wchodź. Wyrażam opinie, chyba mogę nie?
Opublikowano 11 listopada 20204 l A co tam ma niby działać po jej całkowitym wyłączeniu? Teraz to już fantazjujecie, jakby działała to by się wiatrak kręcił, bo inaczej by się zagotowała.
Opublikowano 11 listopada 20204 l Teraz, Kaczi napisał: Wyrażam opinie, chyba mogę nie? Zabawnie to brzmi biorac pod uwagę, ze nam tego zabraniasz.
Opublikowano 11 listopada 20204 l 1 minute ago, 20inchDT said: Zabawnie to brzmi biorac pod uwagę, ze nam tego zabraniasz. Aha jeśli moja wypowiedz potraktowałeś jako zakaz to spoko nie ma problemu
Opublikowano 11 listopada 20204 l U mnie przy kolejnej gierce się wyłączyło - tym razem pierwsze State of Decay (swoją drogą świetnie wygląda, jak na takiego starocia). Póki co więc każda z odpalanych przeze mnie gier z X360 powoduje takie problemy (czyli póki co dwie - Halo CEA i właśnie State of Decay). Gearsy Ultimate to już gierka z XONE i tutaj bez problemu, podobnie jak Forza Horizon 2 i PUBG. Z nowszych to samo spotkało mnie w Grounded, ale tutaj od razu ostrzegają, że gra jest w opłakanym stanie i może powodować crashe, więc jej nie liczę. Jeśli chodzi o temperaturę, zapachy czy głośność to wszystko na zero - konsola zimna po prawie całym dniu działania, zero zapachów, zero odgłosów.
Opublikowano 11 listopada 20204 l 2 minutes ago, Wredny said: Jeśli chodzi o temperaturę, zapachy czy głośność to wszystko na zero - konsola zimna po prawie całym dniu działania, zero zapachów, zero odgłosów. Czyli nie masz wadliwego egzemplarza jak wielu tutaj
Opublikowano 11 listopada 20204 l A kto tu ma niby wadliwy egzemplarz i gdzie on jest, skoro jest ich niby tak "wielu"?
Opublikowano 11 listopada 20204 l Przeciez zartuje, dalem emotke trolla. No tutaj takie rzeczy pisza jakby mieli wadliwe, a wiadomym jest, ze przesadzaja
Opublikowano 11 listopada 20204 l Jak sprawdzałem to konsola jest dosyć ciepła. Nie wiem czy ustawienie jej w częściowo zabudowanej szafce (przód otwarty) i z 10 cm od ścianki bocznej to dobry pomysł. Z drugiej strony xox też się przecież grzał. No i czuć to nagrzane powietrze. Za to jest cicha jak diabli. Eh może panikuje z tym ciepłem. Dziś w większości w asasynie. A wykrzaczenie miałem, ale to już zasługa ubi
Opublikowano 11 listopada 20204 l Konsola ciepła się robi w miejscach gdzie jest radiator co zrozumiałe, powietrze wydmuchiwane jest podobnej temp co konsola w nagrzanych punktach. Musi wydmuchiwać ciepłe powietrze, martwiłbym się jakby wydmuchiwała zimne. Zajebisty jest ten klocuszek, na renderach i filmikach nie podobał mi się tak samo jak pierwszy XO, ale po wypakowaniu no kurwa prawie w każde miejsce pionowo postawiony będzie pasował bo poziomo to padaka ja cholera.