Opublikowano 13 listopada 20204 l jak bylo to sorry...wiadomo jakie i czy wgl cos jeszcze dostanie optymalizacje pod Sexa? cos wiadomo o H5 albo Forza 7?
Opublikowano 13 listopada 20204 l Autor 2 minuty temu, Szymek napisał: jak bylo to sorry...wiadomo jakie i czy wgl cos jeszcze dostanie optymalizacje pod Sexa? cos wiadomo o H5 albo Forza 7? nic o tym nie wiadomo i szczerze mówiąc nie spodziewałbym się
Opublikowano 13 listopada 20204 l 7 minutes ago, benito82pl said: 8 wrzesnia Podobnie, mój z 6. Niedziela, to widzę produkcja szła pełną parą.
Opublikowano 13 listopada 20204 l 17 minut temu, Szymek napisał: jak bylo to sorry...wiadomo jakie i czy wgl cos jeszcze dostanie optymalizacje pod Sexa? cos wiadomo o H5 albo Forza 7? Pewnie nie, ale z tym h5 to mogliby, skoro mcc updatują. Ale patrząc co tam się dzieje z hi to nie nastawiam się, że teraz się nad tym będą skupiali.
Opublikowano 13 listopada 20204 l U mnie data produkcji 2 sierpnia, ktoś ma starszą? mordy jak wyłącze instant on to gierki w tle nie będą się sciagać i updateować? skoro konsola tak bootuje sie szybko to też nie chce zeby ten wiatraczek chodził non stop
Opublikowano 13 listopada 20204 l Dziwne, że przy koksie nikomu te wiatraczki nie przeszkadzały, ale przy Series X już tak
Opublikowano 13 listopada 20204 l moja jest z 2 wrzesnia 42 minutes ago, Bzduras said: Dziwne, że przy koksie nikomu te wiatraczki nie przeszkadzały, ale przy Series X już tak chyba zawsze tak jest ze przy premierze ludzie obchodzą sie z konsola jak z jajkiem xD
Opublikowano 13 listopada 20204 l Ale ten wiatraczek przecież nie chodzi cały czas, tylko wtedy gdy konsola coś robi. Skończy pobierać pliki z sieci, to się wyłączy. W czym Wy tu widzicie problem?
Opublikowano 13 listopada 20204 l Moja jest ciagle w instant on a rano wiatraczek w niej nie chodził, on po prostu się załącza jak konsola się wybudza na chwile - chyba.
Opublikowano 13 listopada 20204 l Mam pytanie do użytkowników posiadających Tv z Hdmi 2.1. Czy jest możliwość uruchomienia gry w trybie 120Hz z HDR w rozdzielczości 1440p. Dodam tylko żeby w ustawieniach Xboxa>Tryby video wyłączyć opcję 4K, ponieważ jeżeli jest włączona to gra posiadająca tryb HDR wymusi czasami na konsoli włączenie 4K z HDR 60Hz, pomimo iż ustawiona jest w menu konsoli rozdzielczość 1440p. Mam telewizor z Hdmi 2.0 i teoretycznie powinien być możliwy HDR w 120Hz, ale jak uruchamiam jakąkolwiek grę w tym trybie niestety HDR znika. Czy ktoś z Was mógłby uruchomić grę w 120Hz i w menu TV sprawdzić czy aktualnie jest wyświetlany HDR ?
Opublikowano 13 listopada 20204 l Nie wiem jak ma się opcja w menu zasilania a mianowicie "wyłącz całkowicie xboxa" do opcji wyłączenia z pada. Jest tu jakąś różnica czy poprostu inaczej to przetłumaczyli?
Opublikowano 13 listopada 20204 l 1 minutę temu, messer88 napisał: gdzie sprawdzacie datę z kiedy jest konsola? Na plecach konsoli gdzieś na tej naklejce nad wlotem powierza jest
Opublikowano 13 listopada 20204 l 40 minut temu, lekki napisał: Mam pytanie do użytkowników posiadających Tv z Hdmi 2.1. Czy jest możliwość uruchomienia gry w trybie 120Hz z HDR w rozdzielczości 1440p. Dodam tylko żeby w ustawieniach Xboxa>Tryby video wyłączyć opcję 4K, ponieważ jeżeli jest włączona to gra posiadająca tryb HDR wymusi czasami na konsoli włączenie 4K z HDR 60Hz, pomimo iż ustawiona jest w menu konsoli rozdzielczość 1440p. Mam telewizor z Hdmi 2.0 i teoretycznie powinien być możliwy HDR w 120Hz, ale jak uruchamiam jakąkolwiek grę w tym trybie niestety HDR znika. Czy ktoś z Was mógłby uruchomić grę w 120Hz i w menu TV sprawdzić czy aktualnie jest wyświetlany HDR ? Zobaczę dzisiaj na c9 to dam znać, jak mam 4k i 120 Hz to normalnie załącza się hdr więc w sumie nie wiem czemu w 1440p miałoby go nie być?
Opublikowano 13 listopada 20204 l 6 minut temu, lpcl napisał: Zobaczę dzisiaj na c9 to dam znać, jak mam 4k i 120 Hz to normalnie załącza się hdr więc w sumie nie wiem czemu w 1440p miałoby go nie być? Super, jak możesz to uruchom jakąkolwiek grę w trybie 120Hz / 120kl/s np: gearsy 5 i wyświetl informację nie na konsoli tylko na TV że jest aktualnie włączony tryb 120Hz i HDR. Z góry dzięki ! ps. jakbyś mógł wrzucić fotkę z ekranu telewizora to już by było mega super. Nigdzie w Internecie nie ma informacji na ten temat. Wiem że XOX pomimo TV z HDMI 2.1 nie pozwalał na włączenie trybu 1440p 120Hz z HDR.
Opublikowano 13 listopada 20204 l Teraz, lekki napisał: Super, jak możesz to uruchom jakąkolwiek grę w trybie 120Hz / 120kl/s np: gearsy 5 i wyświetl informację nie na konsoli tylko na TV że jest aktualnie włączony tryb 120Hz i HDR. Z góry dzięki ! ps. jakbyś mógł wrzucić fotkę z ekranu telewizora to już by było mega super. Nigdzie w Internecie nie ma informacji na ten temat. Wiem że XOX pomimo TV z HDMI 2.1 nie pozwalał na włączenie trybu 1440p 120Hz z HDR. No ale xox nie obsługiwał 2.1, spoko za 2 godz. sprawdzę, chyba, że ktoś będzie szybszy.
Opublikowano 13 listopada 20204 l 4 godziny temu, bluber napisał: Wiedzmina przechodziłeś od jedynki? Nope, podobnie jak Crysis np - nie gram na PC, więc grałem w to, co jest dostępne na konsoli, którą posiadam. Tu mam wszystkie Gearsy, więc logiczne, że gram po kolei.