marcin33 599 Opublikowano 14 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2020 Horizon 4 nie wspiera QR, ale można pominąć te wszystkie loga. Na One się nie dało, a znacznie skraca to czas uruchomienia gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 407 Opublikowano 14 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2020 Godzinę temu, marcin33 napisał: Horizon 4 nie wspiera QR, ale można pominąć te wszystkie loga. Na One się nie dało, a znacznie skraca to czas uruchomienia gry. To teraz powiedz nam, jak je pominąć. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 300 Opublikowano 14 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2020 Godzinę temu, marcin33 napisał: Horizon 4 nie wspiera QR, ale można pominąć te wszystkie loga. Na One się nie dało, a znacznie skraca to czas uruchomienia gry. Jak nie wspiera jak wspiera. Mi to działa Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 14 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2020 Pokazuje Wam w apce gamepassa listę pobieranych plików? U mnie odświeża i lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin33 599 Opublikowano 14 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2020 Godzinę temu, Bzduras napisał: To teraz powiedz nam, jak je pominąć. Po prostu wciskasz A Godzinę temu, LiŚciu napisał: Jak nie wspiera jak wspiera. Mi to działa Dziwne, to jedyna gra w której mi nie działał QR. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 14 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2020 3 godziny temu, marcin33 napisał: Horizon 4 nie wspiera QR, ale można pominąć te wszystkie loga. Na One się nie dało, a znacznie skraca to czas uruchomienia gry. Horizon 4 odpalił mi się dzisiaj z QR i nie wiem z czego to wynikało, bo wcześniej QR nie działał mi w tej grze. EDIT: sprawdziłem, że działa za każdym razem jak ręcznie wcisnę pauze, a potem wyjdę do menu lub przełączę grę. Ale potestuje to jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 058 Opublikowano 14 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2020 Dzisiaj też działa mi QR w Horizon 4. Może coś spatchowali. Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin33 599 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 (edytowane) Zrobiłem test i quick resume rzeczywiście działa w FH4, ale nie można być połączony z sesją online. W trybie offline, w garażu, albo w singlowym wyścigu gra uruchamiała się z QR bez problemu. Edytowane 15 listopada 2020 przez marcin33 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 312 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 (edytowane) https://www.vgchartz.com/article/446290/xbox-series-x-and-s-sold-an-estimated-12-to-14-million-units-on-launch-day/ Sprzedaz 1.2 ~1.4 miliona Sereis X 800~925 Series S 400~475 Edytowane 15 listopada 2020 przez Soul Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 16 godzin temu, MYSZa7 napisał: Na platformie Xbox możesz grać na telefonie, komputerze, tablecie czy konsoli. Sprzęt tu nie odgrywa najważniejsze roli, przynajmniej w filozofii Microsoftu. Wczoraj testowałem to na iPadzie i dzisla to przynajmniej 20x lepiej niż z PlayStation, prawie brak laga, mogłem normalnie grać po sieci w fpsa będąc w zupełnie innym pokoju z obrazem udostępnianym na iPadzie, byłem w szoku. Cytuj Odnośnik do komentarza
kislawa 548 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 1 minutę temu, eX4cT_PL napisał: Wczoraj testowałem to na iPadzie i dzisla to przynajmniej 20x lepiej niż z PlayStation, prawie brak laga, mogłem normalnie grać po sieci w fpsa będąc w zupełnie innym pokoju z obrazem udostępnianym na iPadzie, byłem w szoku. Wut? Działa to już na iOS? Musze potestować! Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 058 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 8 minut temu, kislawa napisał: Wut? Działa to już na iOS? Musze potestować! Na iOS działa to w formie streamowania z konsoli na urządzenie przenośne/tablet. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 To nie xCloud tylko gra w obrębie własnej sieci wifi. Ale testowałem kiedyś to na PlayStation i nie dało się nawet w Diablo z tym grać, co chwile tez zrywało połączenie, wczoraj z ciekawości odpaliłem to na Xboxie z poziomu apki Xbox i jestem po prostu zachwycony, lag prawie nie występował, dało się e fpsy grać a platformówką czy strategia to po prostu brak różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 224 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 (edytowane) 32 minuty temu, Soul napisał: https://www.vgchartz.com/article/446290/xbox-series-x-and-s-sold-an-estimated-12-to-14-million-units-on-launch-day/ Sprzedaz 1.2 ~1.4 miliona Sereis X 800~925 Series S 400~475 1.5mln konsol w jeden dzień? Ciekawy ten podział że na dwa XSX przypada jeden XSS po Patcherach z forum PE nikt nie miał kupować mini wersji. Z tym QR powinni ogarnąć jakiś podpis która gra to obsługuje a w dashu powinna być ładnie pokazana lista gier które mamy uśpione w tym trybie. Edytowane 15 listopada 2020 przez Daddy Cytuj Odnośnik do komentarza
Dalhi 177 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 Ktoś może polecić jakieś dobre nakładki na analogi do kontrolera? Moje stare od PS są za duże. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 300 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 14 minut temu, Daddy napisał: Z tym QR powinni ogarnąć jakiś podpis która gra to obsługuje a w dashu powinna być ładnie pokazana lista gier które mamy uśpione w tym trybie. A ile jest tych gier co nie działają z QR? Sa wogóle jakieś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 058 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 Jeśli te dane są jakkolwiek prawdziwe to zaskakuje mnie popularność XSS. Myślałem, że będzie to raczej opcja totalnie niszowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mike 97 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 (edytowane) 14 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Jeśli te dane są jakkolwiek prawdziwe to zaskakuje mnie popularność XSS. Myślałem, że będzie to raczej opcja totalnie niszowa. Boomery pewnie po dwa brali - X dla starego, S dla gówniaków. Też w sezonie komunijnym będę się czaił na Series S dla chrześniaka Edytowane 15 listopada 2020 przez Mike Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 Wiele osób brało Series S z uwagi na brak dostępności Series X, to też trzeba mieć na uwadze. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 15 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 Te dane z VGChartz, są nic nie warte imo Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 4 minuty temu, ASX napisał: Te dane z VGChartz, są nic nie warte imo Ano, ta strona wielokrotnie strzela trochę na oślep ze swoimi liczbami (i koryguje jeśli pojawią się twarde dane, hehe). Abstrahując od nich, prawie na pewno wynik jest w granicach >1 mln - <1.5 mln, przy czym raczej bliżej tej pierwszej liczby, dotychczas jedyne twarde dane dostępne to launch day w UK 155 tys, konsol (XSX+XSS), poprzedni ich największy launch to 150 tys. (Xbox One). No i oczywiście warto pamiętać, podczas launch window sprzedaż jest głównie uzależniona... ilością wyprodukowanych konsol, więc minimum do marca obie firmy (MS i Sony) będą głównie ograniczone tym co wyprodukują, ponieważ popyt > podaż. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 Jakby nie Covid to myślę, że w Polsce kwitłaby turystyka xboxowa. Przylot na weekend tanimi liniami > naj ebka i dobre papu > spacer do elektromarketu po xboxa > powrót do kraju. No chyba, że byłby to prawdziwy gracz, więc bez naj ebki Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 Co do FH4 to gram w nia codziennie kilka godzin i potwierdzam ze dziś przy odpaleniu pojawił się w rogu znaczek QR, widać ze walczą z softem na Xboxie cały czas. Do tej pory ani razu nie odpaliła mi się z QR. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 Gdzie mógłbym kupić kabel zasilający do Series X, ale dłuższy niż ten z zestawu? Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 1 godzinę temu, eX4cT_PL napisał: To nie xCloud tylko gra w obrębie własnej sieci wifi. Działa gdziekolwiek masz połączenie z internetem, nie tylko w tej samej sieci Wi-fi, testowałem na LTE. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi